SHE Fitness terem Balatonalmádi

Női fitness edzés kisgyerekkel SHE Fitness
SHE Fitness terem Budapest 11. kerület
Női fitness terem franchise 11. kerület
Rádli Rebeka személyi edző
Női fitness 13. kerület

SHE Fitness terem – Balatonalmádi

Címünk: 8220 Balatonalmádi

 

Mobil: 06 30 686 0077

E-mail: info@shefitness.hu

Nagyobb térkép megtekintése


A Balatonalmádi edzőterem vonzáskörzete, ahonnan maximum 20 perc alatt el tudsz jutni rendszeres edzésedre:

 • Tihany
 • Balatonfüred
 • Alsóörs
 • Káptalanfüred
 • Veszprém
 • Balatonfűzfő
 • Balatonkenese
 • Balatonakarattya

Női fitness terem Balatonalmádi – SHE Fitness

2020. nyarán tervezzük megnyitni a SHE Fitness terem Balatonalmádi női stúdiót. A két szobás Női fitness terem Balatonalmádi stúdiót eleinte 2, aztán 4 személyi edzővel. Várjuk jelentkezésedet, ha a Budapesten már szakmailag bizonyított edzőterem stúdióban szeretnél privát női edzéseket venni. A Balatonalmádi stúdiónkban 2 privát edzőterem lesz. Hat hónapos felfutását követően már 4 női személyi edző fog dolgozni 6-6 órát délelőtt és délután, privát órákat tartva a jelentkező vendégeinknek. Budapesten már 11 ilyen termünk van, ahol gőzerővel, magas szakmai színvonalon mennek a személyre szabott edzések.

Amennyiben érdekel kérlek látogass el a főoldalunkra és ott kiválaszthatod a személyre szabott edzésprogramodat. Ott az oldalon közvetlenül jelentkezhetsz is, vagy akár ezt megteheted a Facebook oldalunkon, e-mailen vagy telefonon. A Női fitness terem Balatonalmádi stúdiót a központban, a buszpályaudvar és vasútállomás  szomszédságában, egy 2 szobás belvárosi lakásban tervezzük kialakítani. Ha autóval érkezel javasoljuk, hogy a környező utcákban vagy a  központi nagy parkolóban álljál meg, és onnan egy rövid sétával eljuthatsz hozzánk. Amennyiben női személyi edző vagy és érdekel ez a munka, akkor várjuk jelentkezésedet, hogy a 4 személyi edző egyike legyél.

SHE Fitness terem hálózat az egész országban

Az új stúdió nyitása része egy nagyobb szabású tervnek, amit az egyik barátnőnk úgy hívott, hogy: “SHE Fitnesst minden városba” 🙂 ! Szóval a budapesti nagyon pozitív tapasztalatok alapján elindítjuk az edzőterem hálózatot vidéken és utána a környező országokban is. Ez a női fitness terem Balatonalmádi lesz az első vidéki stúdióink, és ezt követi majd hamarosan jó néhány új helyszín is más vidéki városokban. Tervek szerint az első körben a következő városokban tervezünk új stúdiót nyitni:

 1. Női fitness terem Balatonalmádi - Székesfehérvár - Győr hálózat
  Fitness terem térkép

  Győr >>

 2. Sopron >>
 3. Szombathely
 4. Veszprém >>
 5. Székesfehérvár >>
 6. Velencei-tó >>
 7. Debrecen >>
 8. Miskolc
 9. Nyíregyháza
 10. Eger
 11. Vác
 12. Kecskemét >>
 13. Szolnok
 14. Gyula
 15. Szeged
 16. Baja
 17. Pécs
 18. Nagykanizsa
 19. Zalaegerszeg

A többi vidéki fitness terem stúdiók nyitásánál érdemes azt tudni, hogy nagy részét Franchise üzletlánci formában képzeljük el, ahol egy helyi vállalkozó szellemű profi személyi edző fogja vinni az adott stúdiót másik 3 személyi edző közreműködésével. Induló beruházási költségként meg kell fizetni a Franchise belépési díjat és át kell alakítani egy meglévő, vagy ki kell alakítani egy teljesen új SHE Fitness terem stúdiót. Ezt követően a Franchise üzlet tulajdonosa a megtartott órák alapján befizeti a havi Franchise díjat és a maradék árbevétellel ő gazdálkodik a Franchise szabályokat és kötelezettségeket betartva.

SHE Fitness terem Franchise

Amennyiben mint profi személyi edző rendelkezel egy ilyen minimum két szobás női fitness terem helyiséggel, akkor segítünk az átalakítani. Ha nem rendelkezel ilyen ingatlannal, akkor általában egy jó helyen lévő, belvárosi 2 szobás lakásban szoktuk kialakítani az új stúdiót. A SHE Fitness terem Franchise stúdiók berendezése sztenderd. Az indulás előtt meg kell látogatnod a budapesti stúdiókat 4×1 nap oktatásra, ahol részt fogsz venni különböző típusú fitness órákon. Itt el fogod sajátítani a különböző szempontok szerint kialakított edzésprogramok megtervezését és végrehajtását. Továbbá meg fogod tanulni a vendégeinkkel való foglalkozás és kommunikáció módszereit és szabályait. Eleinte ketten fogjátok az órákat megtartani, Te és az első személyi edző alkalmazottad.

Ezt követően egyre több vendéged lesz, amiről mi gondoskodunk és hamarosan fel fogsz majd venni még két személyi edző munkatársat. Így egy négy fős profi csapatban fogjátok kiszolgálni a vendégeiteket az ő maximális megelégedésükre. Amennyiben érzel majd ambíciót, hogy egy szomszédos városban is kialakítsál egy ilyen fitness terem stúdiót, akkor arra is lesz lehetőséged. Ez az üzleti vállalkozás már középtávon is, de hosszútávon is nagyon jó életszínvonalat fog biztosítani nektek.  Ami a legjobb az egészben, hogy azzal a tevékenységgel fogod ezt megteremteni, amit a legjobban szeretsz csinálni 🙂 !

Fitness terem személyi edzővel Balatonalmádi

Személyi edző profil

Nézd meg jelenlegi személyi edző munkatársaink bemutatkozását, és ha leírásokban találsz sok tetsző dolgot és hasonlóságot az eddigi életeddel, akkor Téged várunk személyi edzőnek. Itt meg is nézhetsz egy olyan bemutatkozót, ami edzőinkre jellemző.

Irodai munkakörömben egy idő után már nem találtam kihívást és motivációt, így 2017-ben a teljes váltás mellett döntöttem.

Első lépésként a csoportos fitness instruktor képzést elvégezve kezdtem el órákat tartani általános erősítő és kardió gyakorlatokkal. Folyamatosan továbbképeztem magam dinamikus jóga, pilates és gerinctréning területén, hiszen fontosnak tartom, hogy az edzés során többféle típusú gyakorlattal mozgassuk át testünket. Így óráimba beépítettem a jóga és pilates elemeit, illetve a gerincvédelem és tréning kiemelt fókuszt kapott.

Később szerettem volna behatóbban foglalkozni a mozgással, ezért elvégeztem a személyi edző valamit funkcionális tréner képzést, hogy személyre szabottan tudjuk támogatni a hozzám fordulókat.

 • Személyi edzések

A személyi edzés során fontosnak tartom, hogy feltérképezzük testünk aktuális állapotát annak érdekében, hogy a gyakorlatokat az igényeknek megfelelően tudjuk kialakítani. Első lépés nálam mindig a mozgásminták javítása, a gyakorlatok helyes kivitelezésnek megtanulása, valamint a gerinc és core izmok megfelelő működésének visszaállítása. Ezzel együtt természetesen aktívan dolgozunk az izmok erősítésén és az állóképesség fejlesztésén is valamint a hajlékonyság és az ízületek mozgástartományának javításán. Célom, hogy egy olyan ideális állapotot tudjunk kialakítani, mely fenntartható és támogat a mindennapi életünkben.

 • A jövő

A sportrehabilitáció egy olyan terület, mely egyre inkább előtérbe kerül nem csak a sérülések, de a napi életvitelünkből adódó izom diszbalanszok, gerincbántalmak, ízületi problémák esetében is. Ezen területen képzem magam tovább folyamatosan, hogy teljes körűen tudjam támogatni a vendégeimet.

Mottóm: A mozgás hatalom

 

Egyéni edzőterem

Mi nem csak egy hely vagyunk a sok közül. Itt nem csak az edzők, kollégák érzik jól magukat, hanem a vendégek is. Nálunk a vendégek edzések előtt vagy után beszélgetnek egymással, véleményét osztanak meg, segítenek egymásnak és barátságok köttetnek. 😊  Kulcsfontosságú az egyéniség, a személyesség, otthonosság. Mindezekre építve és kiegészítve, a rugalmasságunkat emelném még ki, hiszen nem kötött csoportos órát adunk! Mindig a szemed előtt lebegjen, hogy sosem késő elkezdeni és változtatni.

A döntés rajtad áll, mit választasz. Okosan edzel segítséggel, jó kedvvel vagy nem élsz a kiváló lehetőséggel és a könnyebb utat választod a lelkiismereted megnyugtatása végett egy lötyögő edzéssel?! Nálunk elpazarolt, ellazsált óra garantáltan nincsen.

Amennyiben Pesten keresnél női edzőterem szolgáltatást személyi edzővel, ajánljuk figyelmedbe a SHE Fitness Pest  helyszínünket a Csanády utcában a WestEnd bevásárlóközponttól pár percnyi sétára.

Vissza a főoldalra a női fitness terem Balatonalmádi oldalról.

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére