Loading...

Kineziológiai tapaszok felhelyezése egyre népszerűbb szolgáltatásunk.

Személyi edzőnk, Barbi foglalkozik kineziológiai tapaszok felhelyezésével is a személyi edzések mellett. Próbáljátok ki, nagyon hatékonyan tud segíteni a fájdalom gyors megszüntetésében és a regeneráció gyorsításában.

Kineziológiai tapasz felhelyezés a SHE Fitnessben!

Kineziológiai tapasz felhelyezés bevezető

Más néven kinesio tape, az angol megfelelőjéből eredően. Nem kell semmiféle misztikus dologra gondolni vagy varázslatra, pofon egyszerű elveken alapszik a kineziológiai tapasz. Kémiai anyagoktól mentes, a bőr tulajdonságaival megegyezik. Alkalmazható rehabilitációban vagy a mindennapi életben, ficamok, húzódások, izom sérülések vagy testrészek bármely fájdalmára, gyulladásokra, testtartás javításra is, természetesen a megfelelő technika alkalmazásával. A SHE Fitness privát női edzőteremben rendelkezünk megfelelő szakemberrel, aki profi módon, a sérülésednek megfelelően felhelyezi a tapaszt / tapaszokat.

Így egy internetes bemutató videó nem a legcélravezetőbb laikusok számára, tapasztalatból ajánlom saját egészséged érdekében a szakember felkeresését, valamint a tapaszokról alkotott negatív vélemények elkerülése végett. Egy helytelenül felragasztott tape nem biztos, hogy hatásos lesz, de nagyon kevés esetben árthat is. Aki csak a színes szalagokat látja nem tudja a ‘hogyan alkalmazzam részt’, hogy ki kezelhet ezzel, mennyi ideig “hat” a tape, milyen kontra indikációkat okozhat, mik a különbségek a ragasztási technikák és irányok között, van-e egyáltalán jelentősége a színének?

Aki hozzánk fordult már segítségért tapasz felragasztás kérdésben, mindenhonnan pozitív volt a visszajelzés az alkalmazása után szinte már azonnal vagy másnapra érezhető volt a javulás, fájdalomcsökkentés. Személyi edzőként és kineziológiai tapasz szakértőként bátran javasolom kicsiknek, nagyoknak, sportolóknak, kismamáknak, férfiaknak, nőknek; lúdtalpra, bokasüllyedésre, gerincferdüléshez, sportoláshoz, várandóság ideje alatt, sérüléshez vagy bármilyen fájdalomra, gyulladásra.

Kinek javasoljuk a kineziológiai tapasz használatát?

Nem csak magamon, de körülöttem élőkön is sokszor tapasztalom, hogy sérüléseik, panaszaik vannak különböző okokból kifolyólag. Műtét utáni aktív életmódhoz, sportoláshoz gyakran hosszú út vezet a gyógytornán túl is, melyet a hatalmas ortézisek, bracek, kényelmetlen fáslik és mi egyebek kísérnek. Számos esetben szintén segítséget és könnyedséget nyújthat a kriksz-kraksz ragasztás például a térden, hogy ne akadályozza a futásban a labdajátékost, de ugyanakkor védelmet is nyújtson az ütközések ellen. Leggyakrabban előforduló panaszok még a derék, váll, nyak fájdalmak. Miért is?

Listavezető okok a mozgásszegény életmód, az ülőmunka, számítógép előtt töltött hosszú órák vagy éppen a nehéz fizikai munka, de ide sorolhatjuk a sportból, életmódból adódó helytelen mozgáskivitelezést is (aszimmetrikus sportok vagy a 21.századi általános fejtartása, az SMS nyak). Mindezeknél nagy eredményeket lehet elérni odafigyelő edzéssel és azokat kiegészítve kineziológiai tapasz használatával. Keress bátran bővebb információkért és ne várj holnapig, mert késő lesz és minden mozgás nélkül töltött nap kárba vész.

Translate »