SHE Fitness terem Veszprém

SHE Fitness terem Budapest 11. kerület
Kineziológiai tapasz 13. kerület
Rádli Rebeka személyi edző

Női fitness terem Veszprém – SHE Fitness

Franchise partnert keresünk

  • Női edzés személyi edzővel privát fitness teremben szolgáltatás elindítására.

Hamarosan szeretnénk nyitni egy két szobás Női fitness terem Veszprém stúdiót eleinte 2, aztán 4 személyi edzővel. Várjuk jelentkezésedet, ha a Budapesten már szakmailag és üzletileg is bizonyított SHE Fitness céghez szeretnél  csatlakozni Franchise formában. Ez egy olyan Női fitness terem Veszprém stúdió lesz, ahol 2 privát edzőterem lesz. Hat hónapos felfutását követően már 4 női személyi edző dolgozna 6-6 órát délelőtt és délután, privát órákat tartva a jelentkező vendégeinknek. Budapesten már 11 ilyen termünk van, ahol gőzerővel, magas szakmai színvonalon mennek a személyre szabott edzések.

Amennyiben érdekel kérlek látogass el a Franchise oldalunkra és ezt követően meg keress minket a SHE Fitness Facebook oldalán, e-mailen vagy telefonon. Ezt a Női fitness terem Veszprém stúdiót ki lehet alakítani egy 2 szobás belvárosi lakásban. Ha már van egy erre alkalmas edzőtermed, akkor helyszínt sem kell keresned. Nem megy annyira jól az üzlet, mint tervezted? Akkor mi fellendítjük a vállalkozásodat a maximumig marketing, szakmai és fitness terem átalakítással 🙂 !

SHE Fitness terem Veszprém személyi edzővelSzemélyi edző profil

Nézd meg jelenlegi személyi edzőink bemutatkozását, és ha leírásokban találsz sok tetsző dolgot és hasonlóságot az eddigi életeddel, akkor Téged várunk Franchise partnernek.

 

Egyéni edzőterem

Mi nem csak egy fitness terem vagyunk a sok közül. Itt nem csak a személyi edzők, kollégák érzik jól magukat, hanem a vendégeink is. Nálunk a vendégek edzések előtt vagy után beszélgetnek egymással, véleményét osztanak meg, segítenek egymásnak és barátságok köttetnek. 😊  Kulcsfontosságú az egyéniség, a személyesség, otthonosság. Mindezekre építve és kiegészítve, a rugalmasságunkat emelném még ki, hiszen nem kötött csoportos órát adunk! Mindig a szemed előtt lebegjen, hogy sosem késő elkezdeni és változtatni a jelenlegi életmódodon.

A döntés rajtad áll, mit választasz. Okosan edzel profi segítséggel, jó kedvvel vagy nem élsz a kiváló lehetőséggel és a könnyebb utat választod a lelkiismereted megnyugtatása végett egy lötyögő edzéssel?! Nálunk elpazarolt, ellazsált óra garantáltan nincsen.

Amennyiben Pesten keresnél női fitness szolgáltatást személyi edzővel, ajánljuk figyelmedbe a SHE Fitness Pest  helyszínünket a Csanády utcában a WestEnd bevásárlóközponttól pár percnyi sétára. Ha Budán keresel női fitness terem stúdiót, akkor meg javasoljuk, hogy nézz be a SHE Fitness terem Budapest 3. kerület stúdiónk oldalára, ami Óbudán a Fő tér mellett található.

Vissza a főoldalra a női fitness terem Veszprém oldalról.

SHE Fitness terem – Veszprém

Címünk: 8200 Veszprém,

 

Mobil: 06 30 686 0077

E-mail: info@shefitness.hu

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére