SHE Fitness terem Székesfehérvár

SHE Fitness terem – Székesfehérvár

Címünk: 8000 Székesfehérvár, Kossuth u. 9.

1. emelet 1.

Mobil: 06 30 686 0077

E-mail: info@shefitness.hu

Női fitness terem Székesfehérvár – SHE Fitness

2020. szeptember első hetén megnyitottuk a SHE Fitness terem Székesfehérvár női stúdiót. A két szobás Női fitness terem Székesfehérvár stúdiót eleinte 2, aztán 4 személyi edzővel. Várjuk jelentkezésedet, ha a Budapesten már szakmailag bizonyított SHE Fitness terem stúdióban szeretnél privát női fitness órákat venni. A Női fitness terem Székesfehérvár stúdiónkban 2 privát edzőterem van. Hat hónapos felfutását követően már 4 női személyi edző fog dolgozni 6-6 órát délelőtt és délután, privát órákat tartva a jelentkező vendégeinknek. Budapesten már 11 ilyen termünk van, ahol gőzerővel, magas szakmai színvonalon mennek a személyre szabott edzések.

Főbb edzésprogramok:

 • Gerinctorna Székesfehérvár
 • Baba-mama torna Székesfehérvár
 • Kismama torna Székesfehérvár
 • Funkcionális edzés Székesfehérvár
 • Kardio edzés Székesfehérvár
 • Szétnyílt hasizom torna Székesfehérvár
 • Páros edzés – Anya lánya vagy Barátnők
 • Általános női fitness

Amennyiben érdekel kérlek látogass el a főoldalunkra és ott kiválaszthatod a személyre szabott edzésprogramodat. Ott az oldalon közvetlenül jelentkezhetsz is, vagy akár ezt megteheted a SHE Fitness Facebook oldalán, e-mailen vagy telefonon. A Női fitness terem Székesfehérvár stúdiót a Kossuth u. 9. szám alatt, a Középkori romkert és az Országalma szomszédságában, egy 2 szobás belvárosi lakásban alakítjuk ki. Ha autóval érkezel meg tudsz állni a környező utcákban, vagy 5 perc sétára, a Skála parkolóban, vagy a Magas zöld ház parkolójában.

Amennyiben női személyi edző vagy és érdekel ez a munka, akkor várjuk jelentkezésedet, hogy a 4 személyi edző egyike legyél. Ha érzel magadban ambíciót, hogy a SHE Fitness Franchise stúdiót beindítsd és hosszú távon ez legyen a munkád és hivatásod, kérjük jelentkezz nálunk az önéletrajzoddal és terveiddel. Mi mindenben segítünk a kiállításnál, Neked csak a szakmai munka irányításával, szervezésével és a saját óráid profi megtartásával kell foglalkoznod. így lesz egy virágzó üzleti vállalkozásod, ahol azzal keresed a pénzt, amit szeretsz csinálni!

SHE Fitness terem hálózat az egész országban

Az új fitness terem stúdió, edzőterem nyitása része egy nagyobb szabású tervnek, amit az egyik barátnőnk úgy hívott, hogy: “SHE Fitnesst minden városba” 🙂 ! Szóval a budapesti nagyon pozitív tapasztalatok alapján elindítjuk a SHE Fitness hálózatot vidéken és utána a környező országokban is. Ez a női fitness terem, konditerem Székesfehérvár az egyik első a vidéki stúdióink közül, és ezt követi majd hamarosan jó néhány új helyszín is más vidéki városokban. Tervek szerint az első körben a következő városokban tervezünk új stúdiót nyitni:

Konditerem Székesfehérvár - Debrecen - Győr hálózat
Fitness terem térkép
 1. Győr >>
 2. Sopron >>
 3. Szombathely
 4. Veszprém >>
 5. Velencei-tó >>
 6. Debrecen >>
 7. Miskolc
 8. Nyíregyháza
 9. Eger
 10. Vác
 11. Kecskemét >>
 12. Szolnok
 13. Gyula
 14. Szeged
 15. Baja
 16. Pécs
 17. Nagykanizsa
 18. Zalaegerszeg

A vidéki fitness terem stúdiók nyitásánál érdemes azt tudni, hogy nagy részét Franchise üzletlánci formában képzeljük el, ahol egy helyi vállalkozó szellemű profi személyi edző fogja vinni az adott stúdiót másik 3 személyi edző közreműködésével. Induló beruházási költségként meg kell fizetni a Franchise belépési díjat és át kell alakítani egy meglévő, vagy ki kell alakítani egy teljesen új SHE Fitness terem stúdiót. Ezt követően a Franchise üzlet tulajdonosa a megtartott órák alapján befizeti a havi Franchise díjat és a maradék árbevétellel ő gazdálkodik a Franchise szabályokat és kötelezettségeket betartva.

SHE Fitness terem Franchise

Amennyiben mint profi személyi edző rendelkezel egy ilyen minimum két szobás női fitness terem helyiséggel, akkor segítünk az átalakítani. Ha nem rendelkezel ilyen ingatlannal, akkor általában egy jó helyen lévő, belvárosi 2 szobás lakásban szoktuk kialakítani az új stúdiót. A stúdiók berendezése sztenderd. Az indulás előtt meg kell látogatnod a budapesti stúdiókat 4×1 nap oktatásra, ahol részt fogsz venni különböző típusú fitness órákon. Itt el fogod sajátítani a különböző szempontok szerint kialakított edzésprogramok megtervezését és végrehajtását. Továbbá meg fogod tanulni a vendégeinkkel való foglalkozás és kommunikáció módszereit és szabályait. Eleinte ketten fogjátok az órákat megtartani, Te és az első személyi edző alkalmazottad.

Ezt követően egyre több vendéged lesz, amiről mi gondoskodunk és hamarosan fel fogsz majd venni még két személyi edző munkatársat. Így egy négy fős profi csapatban fogjátok kiszolgálni a vendégeiteket az ő maximális megelégedésükre. Amennyiben érzel majd ambíciót, hogy egy szomszédos városban is kialakítsál egy ilyen fitness terem stúdiót, akkor arra is lesz lehetőséged. Ez az üzleti vállalkozás már középtávon is, de hosszútávon is nagyon jó életszínvonalat fog biztosítani nektek.  Ami a legjobb az egészben, hogy azzal a tevékenységgel fogod ezt megteremteni, amit a legjobban szeretsz csinálni 🙂 !

Edzőterem Székesfehérvár személyi edzővel

Személyi edző profil

Nézd meg jelenlegi személyi edző munkatársaink bemutatkozását, és ha leírásokban találsz sok tetsző dolgot és hasonlóságot az eddigi életeddel, akkor Téged várunk személyi edzőnek.

 

 

Egyéni edzőterem

Mi nem csak egy hely vagyunk a sok közül. Itt nem csak az edzők, kollégák érzik jól magukat, hanem a vendégek is. Nálunk a vendégek edzések előtt vagy után beszélgetnek egymással, véleményét osztanak meg, segítenek egymásnak és barátságok köttetnek. 😊  Kulcsfontosságú az egyéniség, a személyesség, otthonosság. Mindezekre építve és kiegészítve, a rugalmasságunkat emelném még ki, hiszen nem kötött csoportos órát adunk! Mindig a szemed előtt lebegjen, hogy sosem késő elkezdeni és változtatni. Ez egy olyan edzőterem, konditerem, ahol egyedül csinálod végig a személyre szabott edzéstervedet a személyi edződdel, egy privát teremben, ahol csak Te vagy és ő. Az OxyGym vagy más nagyobb fitness teremmel összehasonlítva az a nagy különbség, hogy:

 1. egyéni edzőteremben edzel,
 2. csak a privát személyi edzővel találkozol,
 3. a Te idődben csak te használod a fürdőt és az öltözőt,
 4. túlnyomóan saját testsúlyos gyakorlatokat fogsz végezni, az állapotodnak megfelelően,
 5. nem fog nézni senki gyakorlat közben és csak az eredmény elérésére koncentrálhatsz.

Személyi edzés

Egyéni gerinctorna, baba-mama torna, általános női fitness, kismama torna, Kardio edzés, Szétnyílt hasizom torna, Funkcionális köredzés Székesfehérvár belvárosában, prof személyi edző segítségével.
A döntés rajtad áll, mit választasz. Okosan edzel segítséggel, jó kedvvel vagy nem élsz a kiváló lehetőséggel és a könnyebb utat választod a lelkiismereted megnyugtatása végett egy lötyögő edzéssel?! Nálunk elpazarolt, ellazsált óra garantáltan nincsen.

Amennyiben Pesten keresnél női fitness szolgáltatást személyi edzővel, ajánljuk figyelmedbe a SHE Fitness Pest  helyszínünket a Pannónia utcában a Westend bevásárlóközponttól pár percnyi sétára.

Vissza a főoldalra a női fitness terem Székesfehérvár oldalról.

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére