SHE Fitness személyi edző stúdió - Allee 1

SHE Fitness terem Alle 1 11. kerület

SHE Fitness női fitness személyi edző stúdió 11. kerület

Női fitness: edzés személyi edzővel privát fitness stúdióban

Szeretettel várunk Benneteket a SHE Fitness 11. kerület stúdiónkban az Allee bevásárlóközponttól 3 perc gyaloglásra. Ez egy olyan női személyi edző stúdió, ahol 2 privát helység van és  12 női személyi edző vár, hogy rendszeresen együtt edzetek a kívánt cél elérése érdekében. A gyakorlatok teljesen személyre szabottak, mindig figyelembe veszik a vendég aktuális állapotát és teherbírását, ezért nem kell félni a sérülés veszélyétől. Akik autóval érkeznek az Allee mélygarázsában vagy a Lágymányosi utcában mindig lehet találni parkolóhelyet. A stúdió a Lágymányosi u. 17/b. épület 2. emeletén található. Bejelentkezés Szakál Kata vezető személyi edzőnél az oldalunk jobb felső sarkában megadott telefonszámon vagy e-mail címen.

Fitness személyi edző stúdió 11. kerület a SHE Fitnessben

A fitness terem általában egy nagy edzőterem tele edző gépekkel és vagy magad vagy egy bérlehető személyi edző segítségével edzhetsz. Nagyon sokan nem szeretik ezt a fajta női fitness edzést, és ezért nem is mernek lemenni egy ilyen helyre. Az indok, hogy a sok ember miatt zavarban lenne és nem is tudná mit csináljon pontosan. Azok akik meg lemennek sokszor zavar a sok ember és még el is veszi a figyelmet a gyakorlatok pontos végrehajtásáról. Nálunk a női fitness személyi edző stúdió 11. kerület adott órára csak a Tiéd, és közösen a személyi edzővel minden gyakorlatot precízen hajthatsz végre. Nem zavarnak nézők, nem zavarnak hangok, teljes mértékben a személyre szabott női fitness gyakorlatokra koncentrálhatsz.

Ki segít a stúdióban?

Ki mondja meg, hogy miből mennyit csináljak, hogyan, melyik gépen vagy esetleg anélkül? Mi a bemelegítés lényege és célja, hogyan érjem el a célomat, mennyit kell edzeni és mit takar a nyújtás, na és mit egyek? Hogyan ne sérüljek meg és ne ártsak a szervezetemnek, mi is az a primer prevenció és mind eközben hogyan érezzem jól magam? Miért jobb egy személyi edző stúdió, mint egy edzőterem , vagy esetleg fordítva? Még sorolhatnánk a kérdéseket, ami az életmód váltással, edzéssel és táplálkozással kapcsolatban felmerülhet, de inkább világítsunk rá a lényegre, a válaszokra.

Saját magamból kiindulva sokkal hatékonyabban edzek én is ha nem azzal kell törődjek, hogy miből mennyit és hogyan csinálok. Ha valaki áll mellettem, egy úgy nevezett személyi edző, aki segít, néz, figyel, rám szól, hogy ne lustuljak, bátorít ha fáradnék. Ő gondolkodik helyettem, amíg én csak magamra és az izmaimra koncentrálok. Természetesen megcsinálom lelkiismeretesen egyedül is a kiadott feladatot vagy a magamnak megírt edzéstervet. Néha elveszik az az örömteli kikapcsolódás és jó hangulat, amit többször látok/érzek én is a saját vendégeimen egy-egy fáradt nap után az edzés alatt. Ilyenkor nagyon szükséges a bátorítás és a várható eredmények vizionálása.

A felszabadult megkönnyebbülés, az elégedett mosoly és energiával teli gondolatokat látva az edzés végén felbecsülhetetlen. Ami közben azért koncentrálnak is a céljukra, eddig elért sikereikre és előregondolnak a motivációjukra. Ha pedig nem ez a szakirányod, a hivatásod, az életed, akkor biztosan nem fogod tudni csak úgy az internetről helyesen összeszedni azt amire neked szükséged van. Nem fogod tudni azt sem mi az az 1 RM, a HIIT edzés, a maximális erő, rehabilitáció és így tovább … ha pedig már csinálod, miért ne tennéd azt rendesen?

Sérülések elkerülése

Nem is tudhatod mennyi sérülést rejt magában a huzamosabb ideig rosszul kivitelezett edzés. Azt sem, hogy milyen kellemetlenségeket okozhat nem csak idősödő, de fiatalabb korban is a nem preventív edzésmunka. Hatalmas plusz pont már az elindulás, valami újnak, jelen esetben az edzésnek az elkezdése. Ennél nagyobb fekete pont viszont azok szakszerűtlen elvégzése, mely többet árt, mint használ. Tipikus jelenség a gyakorlatok helytelen kivitelezésének elsajátítása a zsúfolt edzőtermekben. Gyakran előfordul az erősítő gépek nem megfelelő beállítása, és az edzések felépítésének szakszerűtlen összeállítása.

Ezekhez mindenképpen képzett személyi edző kell, aki összeszedetten figyel rád és segít személyre igazítva. Továbbá szükséges egy aranyos kis stúdió, ahova belépve azt érzed otthon vagy, ahol önmagad lehetsz és dolgozhatsz nyugodt körülmények között a céljaidért. Itt csak a kedvenc zenéd szól vagy zajoktól mentes csend van és nem bámulnak kíváncsi szemek sem. Ilyenek vagyunk mi is, több helyen, több stúdióba rejtve, közvetlenek, jó kedvűek, segítőkészek és mindig vidámak. Napról napra várjuk a kitartó vendégeinket különböző problémákkal, sérülésekkel és persze kitűzött célokkal.

Egyéni személyi edző stúdió

Mi nem csak egy hely vagyunk a sok közül. Itt nem csak az edzők, kollégák érzik jól magukat, hanem a vendégek is. Nálunk a vendégek egy-egy edzés előtt vagy után gondolatokat cserélnek, véleményét osztanak meg, segítenek egymásnak és  barátságot kötnek. ?  Kulcsfontosságú az egyéniség, a személyesség, otthonosság. Mindezekre építve és kiegészítve a rugalmasságunkat emelném még ki, hiszen nem kötött csoportos órát adunk! Nálunk van lehetőség (bizonyos határokon belül)  az edzés időpontjának személyre igazítására is. Mindig a szemed előtt lebegjen, hogy sosem késő elkezdeni és változtatni. A döntés rajtad áll, mit választasz. Okosan edzel segítséggel, jó kedvvel vagy nem élsz a kiváló lehetőséggel és a könnyebb utat választod a lelkiismereted megnyugtatása végett egy lötyögő edzéssel?! Nálunk elpazarolt, ellazsált óra garantáltan nincsen.

Amennyiben Pesten keresnél női fitness szolgáltatást személyi edzővel, ajánljuk figyelmedbe a SHE Fitness Pest  helyszínünket a Csanády utcában a WestEnd bevásárlóközponttól pár percnyi sétára.

Vissza a főoldalra a női fitness stúdió oldalról.

SHE Fitness terem – Allee 1

Címünk: 1117 Budapest, Móricz Zs. körtér 14.

3. emelet 4. ajtó

Mobil: 06 30 686 0077

E-mail: info@shefitness.hu

Translate »