Páros női fitness edzésünk nagyon hatékony edzés program, egymást még jobban inspiráljátok és egy nagyon jó rendszeres program a hétköznapi rohanásban, amely felfrissít, átmozgat és segít az életmódváltásban.

Több személyi edzőnk foglalkozik a páros női fitness edzés programmal, az egyéb személyi edzés programok mellett. Próbáljátok ki, nagyon hatásosan tud segíteni az alakformálásban és a állóképesség növelésben.

Páros női fitness edzés

Privát edzőteremben Budapest 11. 3. és 13. kerület, SHE Fitness

Edzés társsal párban

Női fitness edzés programjaink között megtalálható a páros női fitness edzés is. Egyre népszerűbb, hogy barátnők vagy anya és lánya együtt járnak edzésre, még jobban inspirálva egymást. Az egészséges életmódra való törekvés és mozgásigény napjainkban igen hangsúlyos tevékenység. Amikor megszületik az elhatározás, hogy életmódot változtatunk és a rendszeres mozgást beépítjük mindennapjainkba, óriási erőt ad családtagjaink, barátaink ösztönző támogatása!

Testünk karban tartását végezhetjük egyedül, csoportosan és nálunk a SHE Fitness edzőteremben a párosan személyi edző közreműködésével, privát környezetben. Ez azt jelenti, hogy csak Ti és a személyi edző van az óra alatt az edzőteremben.

Sajnos a motiváció és a lelkesedés hamar ellaposodik a kezdeti lendület után, hiszen a változtatás nem egy gyors folyamat, kitartást és türelmet igényel. Sokan elkeserednek és feladják a munkát, mert gyors eredményt várnak, csökken a motiváció, hiszen az elképzelt célokat túl hamar és nem reális energia befektetéssel szeretnék elérni. A rövid és hosszútávú célok meghatározása és azok rendszeres ellenőrzése – melyek kitűzésében és felügyeletében segítségedre van a személyi edződ – erőt adnak a motiváció megtartásában és a további haladáshoz!

Sokan pont ezen okok miatt választják az edzésnek azt a formáját, amikor párral együtt mozognak. Egy társ, aki hasonlóan hozzánk, szeretne aktívabban, sportosabban élni és változtatni, erőt adhat a kitartóbb munkához! Legyen szó egy barátról, a párunkról, családtagról, a közös edzések hihetetlen hatással bírnak!

Páros női fitness edzés Budapest 13. kerület
Páros női edzés Budapest 13. kerület

Edzés, motiváció és rendszeresség

A páros női fitness edzés során mindkét fél a legjobbat szeretné a másiknak, ösztönzőleg és húzó erőként funkcionál egy társ, ezért van nagy jelentősége! A közös mozgás szokásos csoportjait sorolhatnánk végtelenségig! Legyen szó anya-lánya vagy épp barátok-barátnők közös edzéséről, a legfontosabb, hogy egy motiváló kötelék alakul ki! A közös testedzés egy kapocs, mely tartalmazza céljainkat és terveinket, melyeket szeretnénk megvalósítani! A közös tevékenység egy olyan természetes dopping, ami a lehető legstabilabban motivál. Fel nem fedezett erőre, kitartásra csodálkozhatunk rá egy edzés közben! Megismerhetjük a másik fél erősségeit és gyengeségeit! Mindenkinek ugyanúgy meg kell küzdenie a saját korlátaival, kinek ez, kinek az jelent nagyobb kihívást!

Az edzések alkalmával szuper gyakorlatokat tudunk mutatni! A feladatok amellett, hogy játékosak és mosolyt csalnak az arcunkra, szinte észrevétlenül dolgoztatják meg egész testünket!

Ha úgy érzed, egyedül nehéz nekiállni, ha szükséged van egy társra, akivel közös erővel motiváljátok egymást a sportban, gyertek el együtt és próbáljátok ki a páros női fitness edzést! Egy nagyszerű élmény és egy szuper program lesz Számotokra!

Vissza a főoldalra a Páros női fitness edzés oldalról >>

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére