A baba-mama torna nagyon népszerű fitness programunk.

Több személyi edzőnk is foglalkozik vele, más fajta edzések mellett. Próbáljátok ki, nagyon kedves és hatékony órákon fogjátok elérni céljaitokat. Szuper dolog a kisgyerekeddel együtt edzeni, mert ő is megszereti a programot és neked sem kell gondolkoznod, hogy ki vigyázzon a gyerkőcre.

Baba-mama torna, szülés után hastorna, privát női személyi edzővel

Baba-mama torna Budapest 11. 13. és 3. kerületben a SHE Fitnessben!

Baba-mama torna bevezető

A baba-mama torna, szülés után hastorna fitness programunk egyre népszerűbb a babás anyukák körében. Itt a baba is jól érzi magát a színes, de nyugodt környezetben. Az anyukák is nyugodtan tudnak edzeni, hiszen a babájuk látótávolságban van, vagy éppen részt vesz a különböző gyakorlatokban. Ezt lehet variálni úgy is, hogy 5 percig a mama edz és közben a baba játszik a stúdió privát edzőtermében. A következő 5 percben pedig közös torna gyakorlatokat végeznek úgy, hogy mindenki boldog. Személyesen is vettem részt baba-mama tornán privát női személyi edzővel külső megfigyelőként és nagyon tetszett a babáknak is ez a program. Mindeközben pedig a mama alkalomról, alkalomra egyre fittebb lett és pár hónap alatt visszanyerte eredeti frissességét és alakját is egyben.

A klasszikus alakformáló edzés női fitness gyakorlatok mellett sok olyan torna gyakorlat van, amiket hatékonyan be lehet építeni a mama edzésprogramjába. Amikor a baba egy kicsit nagyobb lesz és elkezdi megérteni a torna mozdulatokat, akkor neki is beivódik az életébe a rendszeres testmozgás, ami a jövőben csak az előnyére fog válni. A gyakorlatokból néhány ízelítő fényképekkel kísérve:

A babát felveszi a mama a nyakába és egyenes háttal végez térdhajlításokat.

baba-mama torna 3. kerület
Baba-mama torna | SHE Fitness 2

A babát felveszi a mama a karjába és kilépéseket végez előre váltott lábbal.

baba-mama torna 13. kerület
Baba-mama torna | SHE Fitness

Privát baba-mama torna

A privát baba mama torna mindhárom stúdiónkban elérhető már. SHE Fitness Újbuda az Allee melett, SHE Fitness Pest a WestEnd mellett és SHE Fitness Óbuda az Árpád híd mellett.

A baba mama torna mellett, a szülés után has torna is nagyon fontos, hogy az esetlegesen szétnyílt hasizom újból összezárásra kerüljön. Erre speciális edzésprogramunk van a szétnyílt hasizom torna vagy  másnéven LoveYourBelly has torna, amit szintén ajánlunk szíves figyelmetekbe. A szülés előtti várandóssági időszakra is van javaslatunk, nem régen indítottuk ell a kismama torna edzésprogramunkat, amit szintén igénybe tudtok venni mindhárom stúdiónkban.

A baba-mama torna privát női személyi edzővel oldalról vissza a főoldalra.

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére