Szálkásító étrend nőknek

Fitness
étrend

Vegán
étrend

Speciális
étrend

Fogyás,
fitt élet

Irány
2021. nyár

Szálkásító étrend nőknek

Ép testben ép lélek nem csak a fizikai aktivitás és lelki egyensúlyt foglalja magába, hanem az egészséges táplálkozás témakörét is, amelyek alappillérei a kiegyensúlyozott és hosszan tartó életvitelnek. A szálkásító étrend nőknek kifejezést azért használjuk, hiszen ha mélyen belegondolunk, a nők nagy része egy fittebb alakot is vár a hétköznapi táplálkozás megváltoztatásától, a többi előnye, eredménye mellett.

Hogyan született meg a SHE Fitness – Szálkásító étrend tervezés ötlete és az új életmód program?

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján úgy vettük észre, hogy igény van nem csak a testmozgásra, hanem a táplálkozási tanácsadásra is. Hisz tudjuk a kettő együtt jár, és így alkotnak egy teljes egészet.

Családtagjaink, barátaink, kollégáink, ismerőseink, vendégeink és főként a saját szervezetünk a legjobb visszajelzés, mind ez tükörként mutatja az életmódra (táplálkozásra és testmozgásra) utaló kiemelkedő szerepet. Napjainkban a népbetegségek közé sorolandó a stressz, kiégés, depresszió, magas vérnyomás, zsíranyagcsere zavar, diabetes, elhízás és a mozgásszervi megbetegedésekről nem is beszélve (osteoporosis, SMS nyak, gerincsérv, térd problémák ) és még órákig sorolhatnánk, de fontosabb hangsúlyozni azt, hogy ezeket jelentős százalékban a táplálkozási szokásaink, életmódunk valamint fizikai aktivitásunk befolyásolják.

Személyi edzők

Edzőink továbbképzési tanulmányokat folytatnak nem csak a személyi edzés, funkcionális edzés, kismama torna, gerinctorna és rehabilitációs edzések kapcsán, hanem az élelmiszer-, táplálkozás tudomány, egészségügy és különféle terápiák, életmód tanácsadások területén is. Akár saját bőrükön tapasztalva, akár környezetükön észlelve gyakorlatban is tudják mennyire fontos és nélkülözhetetlen az egészséges életmód részeként a megfelelő minőségű, mennyiségű tápanyag bevitel. Követve a legfrissebb kutatásokat, ajánlásokat, világszinten elfogadott tényeket, bennünk is megfogalmazódott egy új cél.

Ez az új egészséges táplálkozást segítő program eredményt hozhat a személyre szabott edzések mellett a konyhában is, a személyre szabott étkezési javaslatokkal. Legyen szó általános egészségről, immunrendszer erősítésről, különböző időszakos böjtökről vagy ételallergiákról, pajzsmirigy diszfunkciókról, cukorbetegségről vagy más egyéb bőrproblémáról, narancsbőrről, mi készen állunk segíteni és tudásunk legjavát beleépíteni az új táplálkozási szokásaid kialakításába, jobb útra terelve a hozzánk forduló nőket, férfiakat, gyerekeket egyaránt.

Szálkásító étrend előtte utána kép

Előtte utána kép – Szálkásító étrend nőknek + Heti 2 edzés

Kiknek ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat?

Első sorban azoknak ajánljuk, akik a következőket tartják céljuknak a következő időszakban:

 • kiegyensúlyozott élet – diétás étrend, de nem tudják hol kezdjék és ehhez szakszerű segítséget szeretnének kapni
 • egészséges életmód, táplálkozás beállítás a hétköznapokban – amelyhez tanácsokra és biztos alaptudásra lenne szükségük
 • fitt alak és energikusabbak hétköznapok – fitt táplálkozás kialakítása
 • egészséges, fenntartható fogyókúra, fogyókúrás étrend kialakítása – elkerülve az folyamatosan felmerülő divatdiétákat
 • izmos, formás alak elérése – edzéseikhez illő táplálkozásra vágynak, amellyel támogatni tudják edzés céljaikat, és meg tudják válaszolni a hogyan fogyjak le kérdést
 • vegetáriánus diéta kialakítása – szeretnék ezt szakember segítségével elkezdeni
 • életszakasznak megfelelő speciális diéta kialakítása – egészségügyi problémával küszködnek (ételallergia, IR, diabetes, autoimmun gyulladásos megbetegedések, pajzsmirigy problémák, candida fertőzések stb…), kellemetlen panaszok megszüntetését szeretnék és nem csak a tünetek kezelését
 • egészséges bőr visszaállítása – aknés, pattanásos bőrrel, narancsbőrrel vagy egyéb bőrproblémákkal küszködnek
 • egészséges emésztés visszaállítása – gyakori emésztési panaszoktól szenvednek, mint a puffadás, gázosodás, székrekedés gyomorégés vagy hasi diszkomfort érzet
 • erősebb immunrendszert kialakítása – jobb emésztést, kiegyensúlyozottabb hangulatot szeretnének megteremteni a mindennapjaikban
 • a jelenlegi hektikus táplálkozás befejezése – kiutat keresnek az étkezés útvesztőiből és keresik hogy létezik-e hosszú távon fenntartható étrend fogyáshoz

SHE Fitness – Szálkásító étkezési programjaink

12 különböző programot alakítottunk ki, amelyek közül rugalmasan válogathatsz. Ezeket nagy gonddal úgy állítottuk össze, hogy mindenki könnyen megtalálja a saját maga számára megfelelő koncepciót és ki tudja választani az igényeihez illőt. A konzultáció alatt természetesen alaposan átbeszéljük a lehetőségeket ( diétás reggel, diétás vacsora, stb.) és segítünk kiválasztani a számodra legideálisabb étrend programunkat.

Hogyan fog ez zajlani a gyakorlatban?

 1. Első lépésként jelentkezz a szolgáltatásra a lent megadott elérhetőségek egyikén, amely után, egyeztetünk veled egy konzultációs időpontot személyes vagy online formában.
 2. A konzultáció során tüzetesen feltérképezzük jelenlegi táplálkozási szokásaidat, életmódodat, amely során részletesen fogunk beszélgetni és elkészítünk egy jelenlegi életmód összesítő lapot. Ezután elvégezzük az állapotfelmérést, amely főként a mérhető adatokra épül. Majd segítünk kiválasztani a megfelelő programot, amit egyéni életmódodhoz alakítunk a cél elérése érdekében.
 3. Étkezési szokásaid alapos megismeréséhez ki kell töltened:
 • egy hétnapos táplálkozási naplót
 • egy élelmiszer-fogyasztási gyakorisági kérdőívet és
 • egy részletes egészségügyi állapot felmérő nyomtatványt.

A konzultációra és a részletes kérdőívek kitöltésére azért van szükség, hogy ezek által teljes képet kapjunk jelenlegi étkezési szokásaidról, életmódodról, egészségi állapotodról. Ez alapján jobban megismerünk téged, illetve az igényeidet, így teljesen személyre szabva tudunk szakszerű segítséget nyújtani a számodra.

 1. A kapott információkból összeállítjuk az igényeidnek megfelelő személyre szabott étkezési programodat. Az egészséges étrend összeállítás, nem csak recepteket és praktikus tanácsokat tartalmaznak, hanem teljes körű alaptudást biztosítanak ahhoz, hogy az általunk összeállított szabályokon túl a későbbiekben is tudatosak legyenek vendégeink az étkezéseiknél. Ételeidet a Te ízlésvilágodnak megfelelően változatosan tervezzük meg, könnyen beszerezhető és pénztárcabarát alapanyagokból összeállítva.
 2. A közös munka itt nem fog véget érni, mivel folyamatos kapcsolattartási lehetőséget biztosítunk számotokra. Nekünk fontos, hogy segítségünkkel valóban elérjétek céljaitokat, így támogatni fogunk titeket ebben. A személyre szabott SHE Fitness diéta étrend elküldése után 4-8 hét elteltével visszamérést készítünk, melyek alapján további tanácsokkal látunk el benneteket.

Személyes tapasztalatok alapján tudjuk, hogy mennyire nem könnyű boldogulni a hétköznapokban a rengeteg információval. Sokszor hallunk és olvasunk különböző diéta abc tippeket, amik nehezen megvalósíthatóak a hétköznapokban. Alapelveink közé tartozik a személyre szabottság, valamint az, hogy nincs egészségtelen étel csak kerülendő mennyiségek. Így ezeket összefoglalva, a táplálkozási tanácsadás során mindig törekszünk a kiegyensúlyozottságra, mértékletességre, változatosságra!

Jelentkezés módja

Jelentkezz bátran a lenti linken, e-mailen, Facebookon vagy a SHE Fitness központi telefonszámán.

Jelentkezés a szálkásító étrend tanácsadásra

Vissza a Szálkásító étrend tanácsadás oldalról a főoldalra >>

Food photo created by lookstudio – www.freepik.com

Szálkásító étrend nőknek
Szálkásító étrend tanácsadás nőknek
Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére