Személyi edzés árak és a privát személyi edző stúdiók bemutatása

SHE Fitness terem, személyi edzés privát személyi edző segítségével

A személyi edzés árak alakulásáról az oldalunk második felében írunk. Először is engedd meg, hogy kicsit meséljünk neked magunkról.

Köszönjük, hogy a SHE Fitness edzései iránt érdeklődsz!

Személyi edző stúdióinkat 2 vagy 3 szobás lakásokban alakítottuk ki. A kialakított privát edző szobák átlagosan 20 m2 nagyságúak. Óráinkon rajtad kívül csak az edző tartózkodik az adott szobában.

Ezzel a környezettel tudjuk garantálni az edzések:

 • maximális személyre szabottságát,
 • maximális diszkrécióját,
 • legmagasabb szakmai színvonalát (nem kell másokra várni, nem kell mások tevékenységétől függően végezni a sajátodat),
 • maximális higiéniáját.
Privát személyi edző stúdió koncepció és személyi edzés árak
Privát személyi edző stúdióba járok 🙂

 

Személyi edző stúdiók

A személyi edző stúdióinkban nincsenek gépek, hanem egyéni funkcionális személyi edzések folynak. A stúdiókat ennek megfelelően alakítottuk ki, ahol rendelkezésedre áll számtalan

 • súlyzó,
 • kettlebell,
 • felfüggesztéses eszköz,
 • instabil felületek,
 • szalagok,
 • kötelek és
 • rugalmas ellenállások.

Az edzést segítő eszközök mellett a legfontosabb, hogy mindig kéznél van a saját testünk és az általunk kidolgozott, amúgy hosszú évek óta bizonyított, sikeres edzésmódszerünk.

A stúdiókban mindenhol van öltöző és zuhanyzó, így az edzéseid után természetesen kényelmesen tudod folytatni a napodat, akár reggel-, akár este érkeznél hozzánk.

Stúdióinkban a legmagasabb szakmai színvonalon történik a személyi edzés a személyre szabott edzésterv alapján. Ez azt jelenti, hogy:

 • nem előre megszabott, egységes feladatok vannak,
 • nem mindenki ugyanazt a feladatsorozatot fogja végezni,
 • nem mindenki ugyanazzal az eszközzel fog dolgozni,

hanem minden egyes alkalommal a Te egyéni napi állapotodnak és személyes célodnak megfelelő gyakorlatokat fogsz végezni. Így minden egyes edzésen az aznapi maximumot fogod magadból kihozni, mely által a siker garantált! A személyi edzés árak a Neked kidolgozott edzésprogram alapján fognak alakulni.

Első alkalommal egy ingyenes, 60 perces próbaedzéssel összekötött konzultációs alkalmat képzelj el. Erre az alkalomra bármilyen kötöttség nélkül el tudsz jönni és meg tudod nézni, hogy miről szól a SHE Fitness koncepció. Ki tudod próbálni az edzésmódszerünket, megismered az edződet és az ingyenes próbaalkalom után el tudod dönteni, hogy TE IS SZERETNÉL-E A CSAPATUNKHOZ TARTOZNI.

SHE Fitness terem, személyi edző segítségével, privát személyi edzés

Az edzésprogram elkezdése

Ha IGEN A VÁLASZOD, akkor már meg is tetted a legfontosabb lépést az életmód-váltásodhoz: a NAGY ELSŐ LÉPÉST.

A második alkalmon teljes körű állapotfelmérést fog elvégezni Veled a személyi edződ. Ezt a felmérést a legmagasabb színvonalú szakmai irányelvek szerint állítottuk össze. Itt a pontos módszertan alapján felmérjük az állapotodat, amit rögzítünk az induló állapotfelmérő lapon.

Ez után az alkalom után tudjuk garantálni, hogy az egyéni céljaidnak, jelenlegi edzettségi és egészségügyi állapotodnak megfelelően fogjuk felépíteni a jövőbeni edzéseidet, a fokozatosság elvét betartva.

Célunk, hogy egy MINDENNAPI ÉLETBE BEILLESZTHETŐ, ÉLVEZHETŐ szabadidős tevékenységet végezz, amivel ELÉRHETED A CÉLODAT, legyen az akár

 • fogyás,
 • izomépítés,
 • az ülőmunka káros hatásainak enyhítése,
 • kismamaként a jó közérzet fenntartása, biztonságos torna heti rendszerességgel,
 • szülés utáni hasfal regenerálás,
 • gyermekeddel egy szuper program a baba-mama torna/ edzés kisgyermekkel- keretein belül,
 • műtétek, sérülések utáni rehabilitáció,
 • fiatal korban,- 13 éves kortól a testmozgás beépítése a mindennapokba, vagy
 • senior korosztályban a jó kondíció fenntartása.

A személyi edzés árak minden esetben az edzésprogramra szabottan kerülnek kialakításra a te céljaid, valamint időbeosztásod figyelembevétele mellett. Ezért kérjük, hogy az egyéni személyi edzés ár kalkulációjával kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön, vagy jelentkezz az alábbi gomb megnyomásával.


Lendülj formába minél hamarabb privát edzéseinken

Privát személyi edzés árak

A személyi edzés árak már 5.750 Ft/alkalom –tól indulnak, attól függően, hogy milyen bérletkonstrukció felel meg a közösen kialakított edzésmódszernek a legjobban.

A kialakított személyi edzés ár mindent tartalmaz, arra nem jön rá további belépődíj, regisztrációs díj vagy bármilyen más költség, nálunk csak az edzésért kell fizetni.

 


SZÉP kártyát elfogadunk!SZÉP kártya elfogadóhely

Egy edzésforma, amit régóta keresel!

Női fitness, személyi edzés privát személyi edző segítségével, az állapotodnak, esetleges sérüléseidnek megfelelő gyakorlatokkal, amit meg fogsz szeretni úgy, hogy a rendszeres testmozgás beépül a hétköznapjaidba.

Miért szereted a SHE Fitness edzéseket? Mit értél el a személyi edződ segítségével?

Női fitness Viki vélemény Budapest 11. kerület

Imádom női fitness stúdió, emberközpontú és felkészült edzőkkel. Kata LoveYourBelly tréningje pedig szuper hatásos, 2 hét alatt látható eredménnyel és kézzel fogható hasizommal.

Viki - Lapos hasam lett
Női fitness Judit vélemény Budapest 3. kerület

A női fitness stúdió gyönyörű, nagyon stílusos, élvezet ilyen szép környezetben edzeni. 5 hónap alatt nagy eredményeket értem el Rebekával, az edzések megerőltetőek, mégis nagyon élvezetesek!

Judit - Nehéz, de élvezetes edzések
Női fitness Bernadett vélemény Budapest 13. kerület

A kitartó női fitness edzés meghozta a várt eredményét, szép, szálkás testem lett. Emellett szereztem egy jó barátot is Kata, a privát edzőm személyében.

Bernadett - Tónusos testem lett

Jelentkezz most a legszimpatikusabb edzésprogramra!

Készülj velünk a nyári szezonra! Szeretnél már az első hónap után jobb formába lenni mint most?
Jelentkezz ma!


  *Személyes adataidat nem osztjuk meg senkivel!

  Translate »
  Női fitness terem oldalunk tetejére