SHE Fitness személyi edző stúdió Óbuda - Árpád híd

Női fitness terem Budapest, 3. kerület

SHE Fitness Óbuda női személyi edző stúdió

Női fitness: edzés személyi edzővel privát helységben

Szeretettel várunk Benneteket a SHE Fitnessben a Feelwell Centrumban az Árpád híd budai hídfőjétől 3 perc gyaloglásra. Ez egy olyan női személyi edző stúdió, ahol 2 privát helység van és 4 női személyi edző vár, hogy rendszeresen együtt edzetek a kívánt cél elérése érdekében. A gyakorlatok teljesen személyre szabottak, mindig figyelembe veszik a vendég aktuális állapotát és teherbírását, ezért nem kell félni a sérülés veszélyétől. Akik autóval érkeznek a Vöröskereszt utcában és a Laktanya utca HÉV felőli részén mindig lehet találni parkolóhelyet. A stúdió az Feelwell Centrum 3. emeletén található. Bejelentkezés Szakál Kata vezető személyi edzőnél az oldalunk jobb felső sarkában megadott telefonszámon vagy e-mail címen.

Személyi edző stúdió a SHE Fitnessben

A fitness terem általában egy nagy edzőterem tele gépekkel és vagy magad vagy egy bérlehető személyi edző segítségével edzhetsz. Nagyon sokan nem szeretik ezt a fajta női fitness edzést, és ezért nem is mernek lemenni egy ilyen helyre. Az indok, hogy a sok ember miatt zavarban lenne és nem is tudná mit csináljon pontosan. Azok akik meg lemennek sokszor zavar a sok ember és még el is veszi a figyelmet a gyakorlatok pontos végrehajtásáról. Nálunk a női személyi edző stúdió privát helysége az adott órára csak a Tiéd, és közösen a személyi edzővel minden gyakorlatot precízen hajthatsz végre. Nem zavarnak nézők, nem zavarnak hangok, teljes mértékben a személyre szabott női fitness gyakorlatokra koncentrálhatsz.

Egy privát stúdió előnyei

 1. Nincs tömeg, egymás méregetése,  a vendég csak magára tud koncentrálni nincsenek zavaró tényezők. Nem kell várni a gépekre  vagy más izzadságába beleülni. Órák után a használt eszközöket fertőtlenítjük. Minden stúdiónk klimatizált.
 2. A stúdióban saját fürdőszoba és öltöző áll rendelkezésre így zuhanyzáskor is megmarad a privát szféra, az öltözőben pedig nyugodtan ott lehet hagyni az edzős ruházatot,  cipőt. Mindenki holmija biztonságban van .
 3. Az edzés alatt az edző és a vendég csak kettesben vannak a privát helységben.
 4. Szakmailag és emberileg is remek edzők vannak .Kedvesek, segítőkészek több vendéggel már baráti kapcsolatot alakítottunk ki .
 5. Testi és lelki állapotot figyelembe véve személyre szabott órákat tartunk.
 6. Az órák változatosak rengeteg féle eszközt lehet használni .Sokan nem hitték előtte hogy itt ugyanolyan hatásos egy edzés mint egy gépparkban.
 7. Nálunk egyszerre egy vagy két vendég vesz részt az edzésen .Ez előnyösebb mintha több lenne,  hiszen akár sérüléshez is vezethet a megfelelő figyelem hiánya .Erre példa egy vendégem aki lesérült egy konditeremben ahol a személyi edző épp öt embernek tartott egyszerre edzést és amíg mást nézett meg is történt a baj.Sajnos van ahol ez futószalag szerűen történik. Egy csoportos órán sokkal nehezebb kiszűrni a hibákat és korrigálni.
 8. Az edzés minden esetben akkor a leghatásosabb ha teljesen személyre szabott és fokozatosan igazodik az aktuális állapothoz.Ellenkezőleg egy csoportos órán az össz átlag teherbírást, állapotot veszik csak figyelembe.
 9. Nem foglalkoznak egy izomegyensúly problémával pl ha valakinek erősebb nagyobb teherbírású az egyik alsó végtag mint a másik. Ez pedig fontos lenne mert a későbbiekben helytelen testtartáshoz-járáshoz illetve sérüléshez vezethet.
 10. Mi szükség esetén külön foglalkozunk a gyengébb testrészek fejlesztésével,  ezáltal megtartva a test harmóniáját. Ez egy időigényes és nem elhanyagolható feladat.
 11. Gyerekekkel is lehet jönni hiszen ez nem egy óriási konditerem így a gyerkőc végig szem előtt van .Gyerekjátékok is megtalálhatóak a stúdiókban.

Miben különbözik a SHE Fitness személyi edző stúdió a megszokott edzési módszerektől és környezettől?

A SHE Fitness személyi edző stúdió rendszerében megszűnik a 21. Századi felgyorsult világára jellemző személytelenség. Itt tényleg 60 percben csak Te, és az edződ vagytok jelen. Nincsenek zavaró külső tényezők, amik elvonhatnák a fókuszt, és az edzőt őszintén érdekli, hogy ki vagy, mi vagy, merről jössz, és hova tartasz.

A kiépült személyes kapcsolat az, ami miatt igazán hatékonyak a tréningek. Az edző annyira feltérképezi, és ismeri a vendégét, hogy már a fitness stúdióba lépés pillanatában érzi, milyen edzést lehet aznap végigvinni. Személyre szabott gyakorlatok, terhelés, és motiváció.

A változtatni kívánó hölgyek általában elégedetlenek saját magukkal. Feszengenek, nem szeretnek tükörbe nézni, és már az is óriási lépés, hogy meghozták a döntést, hogy belevágnak. Mi, a SHE Fitness személyi edző csapatának minden tagja mindenféle ítélet nélkül nézünk rájuk. Nem az számít, hogy hogy érkezel, hanem az, hogy itt vagy, és most már teszel magadért. Nálunk nem ciki, ha nem ismered a gyakorlatokat, ha van rajtad x plusz kiló, és ha bizonytalan vagy.

A SHE Fitness személyi edző tagjai szakmai tudásukban, elhivatottságukban, és emberi hozzáállásukban is kiemelkednek a többi fitness terem edzői közül. A SHE Fitness stúdiókban nem csak a vendégeket fogadjuk széles mosollyal, hanem a kollégákat is. Olyanok vagyunk mint egy nagy család. Itt tényleg egymást segítjük, és ezt érzik a vendégek is nálunk. Emellett minden edzőnk folyamatosan képzi magát, a legmodernebb platformokon. Nincs olyan kihívás, amit ne tudnánk megoldani. Rehabilitáció, gyógytorna, általános fejlesztés, rúdsport, senior tréning, kismama tréning. Mindennel képben vagyunk.

Feelwell Centrum szolgáltatások

A Feelwell Centrumban még sok más szolgáltatást is igénybe tudsz venni egy fedél alatt. Vannak különféle jóga alkalmak, meditáció, természetgyógyászat, többféle masszázs, életvezetési tanácsadás, karrier tanácsadás. Ezeken kívül sok  más érdekes szolgáltatás is igénybe vehető, ezek mind segítenek kiegyensúlyozottnak maradni, ebben a mai rohanó világban.

Amennyiben Pesten keresnél női fitness szolgáltatást személyi edzővel, ajánljuk figyelmedbe a SHE Fitness Pest  helyszínünket a Csanády utcában a WestEnd bevásárlóközponttól pár percnyi sétára.

Vissza a főoldalra a női személyi edző stúdió oldalról.

SHE Fitness terem – Feelwell Centrum

Címünk: 1034 Budapest, Laktanya u. 4.

3. emelet

Mobil: 06 30 686 0077

E-mail: info@shefitness.hu

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére