Loading...

SHE Fitness Óbuda - Női fitness terem: edzés személyi edzővel privát fitness teremben

Női fitness terem Budapest, 3. kerület

SHE Fitness Óbuda női fitness terem

Szeretettel várunk Benneteket a SHE Fitnessben a Feelwell Centrumban az Árpád híd budai hídfőjétől 3 perc gyaloglásra. Ez egy olyan női fitness terem, stúdió, ahol 2 privát edzőterem van és  7 női személyi edző vár, hogy rendszeresen együtt edzetek a kívánt cél elérése érdekében. A gyakorlatok teljesen személyre szabottak, mindig figyelembe veszik a vendég aktuális állapotát és teherbírását, ezért nem kell félni a sérülés veszélyétől. Akik autóval érkeznek a Vöröskereszt utcában és a Laktanya utca HÉV felőli részén mindig lehet találni parkolóhelyet. A stúdió az Feelwell Centrum 3. emeletén található. Bejelentkezés Szakál Kata vezető személyi edzőnél az oldalunk jobb felső sarkában megadott telefonszámon vagy e-mail címen.

Fitness terem a SHE Fitnessben

A fitness terem általában egy nagy terem tele edző gépekkel és vagy magad vagy egy bérlehető személyi edző segítségével edzhetsz. Nagyon sokan nem szeretik ezt a fajta női fitness edzést, és ezért nem is mernek lemenni egy ilyen helyre. Az indok, hogy a sok ember miatt zavarban lenne és nem is tudná mit csináljon pontosan. Azok akik meg lemennek sokszor zavar a sok ember és még el is veszi a figyelmet a gyakorlatok pontos végrehajtásáról. Nálunk a női fitness terem adott órára csak a Tiéd, és közösen a személyi edzővel minden gyakorlatot precízen hajthatsz végre. Nem zavarnak nézők, nem zavarnak hangok, teljes mértékben a személyre szabott női fitness gyakorlatokra koncentrálhatsz.

A Feelwell Centrumban még sok más szolgáltatást is igénybe tudsz venni egy fedél alatt. Vannak különféle jóga alkalmak, meditáció, természetgyógyászat, többféle masszázs, életvezetési tanácsadás, karrier tanácsadás. Ezeken kívül sok  más érdekes szolgáltatás is igénybe vehető, ezek mind segítenek kiegyensúlyozottnak maradni, ebben a mai rohanó világban.

Amennyiben Pesten keresnél női fitness szolgáltatást személyi edzővel, ajánljuk figyelmedbe a SHE Fitness Pest  helyszínünket a Csanády utcában a WestEnd bevásárlóközponttól pár percnyi sétára.

Vissza a főoldalra a női fitness terem oldalról.

SHE Fitness terem – Feelwell Centrum

Címünk: 1034 Budapest, Laktanya u. 4.

Mobil: 06 30 686 0077

E-mail: info@shefitness.hu

Translate »