Loading...

Személyi edző csapatunk

Személyi edző csapatunk immár 20 profi női fitness edzőből áll, akik megteremtik a vidám hangulatot a professzionális edzések közben.

Budapesti bővülés és országos terjeszkedés miatt folyamatosan ÚJ SZEMÉLYI EDZŐKET KERESÜNK. az ország minden pontján. Hamarosan nyitunk fitness terem stúdiókat a vidéki városokban is, elsőként 2020. március közepén Székesfehérvár belvárosában. Hívd Szakál Kata vezető személyi edzőt a 06 30 686 0077 számon vagy keresd a SHE Fitness Facebook Messengeren.

Személyi edző Szakál Kata Budapest 11. kerület

Szakál Kata

Vezető személyi edző, SHE Fitness alapító.

Szakál Kata vagyok, 2016-ban alapítottam SHE Fitness – Privát női fitness stúdiót és azóta én vagyok a csapatban a vezető személyi edző is.

Viszonylag későn, 16 éves koromban kapott el, az akkor divatos aerobic őrület, ami nagy újdonságnak számított szeretett szülővárosomban, Karcagon. Ebben az időszakban heti háromszor jártam női fitness órákra a helyi művelődési központba, ami beépült teljesen a hétköznapjaimba. A köztes napokon jártam néha a helyi edzőterembe is, ahol általában egyszerre 15-20 ember osztozott a különböző edzőgépeken.

A főiskolai évek alatt már gyakran jártam különböző edzőtermekbe, elhagyva a csoportos órákat, amik nem vették figyelembe az egyén speciális igényeit és adottságait. Ebben az időben modellkedéssel is foglalkoztam hobbi szinten és sok ismerősöm, barátom megkeresett, hogy segítsek az edzéstervük összeállításában. Erre a kérésre elkezdtem segíteni összeállítani a különböző edzésterveket és ekkor fogalmazódott meg bennem az a gondolat, hogy ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben.

Ennek az álmomnak a megvalósítására még jó pár évet kellett várnom, miközben folyamatosan látogattam edzőtermeket és különböző személyi edzőkkel ismerkedtem meg. Elkezdtem beszélgetni velük a szakmájuk tapasztalatairól és egyre teljesebb képet kaptam arról, hogy melyik irány lesz, amiben majd el szeretnék indulni.

SHE Fitness indulása

2011-ben férjhez mentem, majd 2012-ben megszületett kisfiunk, Hugó. Amikor kisfiam 2 éves lett, elérkezettnek láttam az időt, hogy megvalósítsam korábbi álmomat és mint személyi edző folytassam a pályafutásomat. Ennek érdekében beiratkoztam a International Wellness Institute – IWI, Magyarország legnagyobb fitness iskolájába, amit 2015-be fejeztem be. Közben számtalan, külföldön már népszerű fitness – funkcionális edzés irányzattal és módszerekkel ismerkedtem meg. Ezt követően elkezdtem privát funkcionális edzés órákat tartani nőknek, még a SHE Fitness – női fitness stúdió megalapítása előtt.

Az előző év tapasztalatainak és a vendégeim igényeinek megfelelően, külföldi minta alapján 2016-ban megalapítottam a SHE Fitness Privát női fitness stúdiót, Budapesten a 13. kerületben. Már az első visszajelzések is nagyon pozitívak voltak. A vendégek a stúdió létezését szájról szájra adták, így egyre több vendégnek tudtunk segíteni a saját céljainak elérésében. Folyamatosan tanulok, képzem magam a fitness ipar újabb és újabb irányzataival, amivel bővítjük a stúdióim szolgáltatás portfólióját.

Új fitness terem stúdiók nyitása

2018. nagy lépés volt az életemben, amikor megnyitottuk a SHE Fitness 3. kerületi stúdióját és a 13. kerületi stúdiót is egy tágasabb és szebb helyre költöztettük. 2019. márciusában megszületett gyönyörűséges kislányunk Noémi. Tele vagyok célokkal, tervekkel, s alig várom , hogy megvalósíthassam őket. 2019 júniusban megnyitottuk az újbudai női fitness terem stúdiónkat Budapest 11. kerületben, az Allee mellett és augusztustól pedig kibővítettük a 3. kerületi női fitness terem stúdiót is, ahol ezentúl 4 teremben várjuk a hölgyeket. 2019. őszén megnyitottuk 4. stúdiónkat a 13. kerület Visegrádi utcában 2 privát teremmel. így már 4 stúdióban 11 privát teremben várunk benneteket személyi edzésre. 2020-ban sem állunk meg, a vidéki városokba is elvisszük a SHE Fitness módszertanát és egyedi szolgáltatását. Várjuk olyan személyi edzők, sportszerető vállalkozók jelentkezését, akik egy-egy kétszobás stúdiót 4 személyi edzővel nyitnának a SHE Fitness Franchise üzletlánc keretében. Amennyiben érdekel ez az üzleti lehetőség, nézd meg a részleteket a Franchise oldalunkon.

Köszönöm a családomnak, páromnak és kisfiamnak, kolléganőimnek és hűséges vendégeimnek a támogatást és hogy segítenek az utamon az álmaim megvalósításában.

Személyi edző Ács Móni Budapest 3. kerület

Ács Móni

Személyi edző, SHE Fitness.

Sokat kerestem azt a hivatást, amit végre megtaláltam és amiben kiteljesedhetek, személyi edző lettem. Gyermekkorom óta rendszeres a mozgás az életemben. Számomra a sport egy tökéletes kikapcsolódás, lételem. A kezdeti súlyzós erősítő edzések után megismerkedtem számos edzéstípussal: szeretem az erőnléti edzéseket, legyen szó TRX vagy Kettlebell órákról, szeretem a nyugodtabb jóga órákat vagy épp a nyújtást. Szeretem az állóképességi sportokat, túrázást és futást, kipróbáltam önvédelmi edzéseket, 2 éve hobbim a rúdtánc, 3 éve sportlövészettel is foglalkozom.

Szeretek többféle óratípust megismertetni vendégeimmel, hiszen más az érdeklődésünk, mások az igények, így fontos, hogy a foglalkozások személyre szabottak legyenek. Legyen szó állóképesség fejlesztésről, erőnléti edzésről, egyensúly fejlesztésről vagy nyújtásról. A sport szeretete és a rendszeresség átsegített számos élethelyzeten. Ezt az életérzést és tapasztalatot, amit a sport és mozgás nyújt számomra, szeretném átadni másoknak. Hobbiból hivatás alakult ki. Az évek alatt megszerzett tapasztalataimat szaktudással alátámasztva szerettem volna átadni. Ezért elvégeztem az IWI-nél a nemzetközileg is elismert Fitness Instruktor és Personal Trainer képzést. Ezt követően még magasabb szintre tudtam emelni a személyi edző munkámat. A folyamatos tanulást ebben a szakmában elengedhetetlennek tartom.

Csatlakozás a SHE Fitnesshez

Legnagyobb örömömre csatlakozhattam a SHE Fitness csapatához. Egyéni és páros privát funkcionális edzések keretében foglalkozhatok azzal, amit igazán szeretek. Női fitness edzéseim legfőbb célja, hogy a közös testmozgás eredményes legyen, jó hangulatban teljen, személyre szabott és változatos legyen. Szeretném, ha a mozgás egy örömforrás lenne, mindennapjaink része. A közös edzések során szerepelnek saját testsúlyos és funkcionális edzések, erőnléti- és állóképességfejlesztés, illetve nyújtás. Amire legjobban fókuszálunk az egészség megőrzése, az ízületek védelme és jó közérzet kialakítása.

Mottóm: A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze.”
(Szent-Györgyi Albert)

Személyi edző Bogyay Anna Budapest 13. kerület

Bogyay Anna

Személyi edző – SHE Fitness

Bogyay Anna vagyok, személyi edző és műugró edző. Gyerekkorom óta a mindennapjaim központi szereplője a sport és a mozgás. 6 évig versenyszerűen szertornáztam, majd 8 évig műugrottam, ami azóta is nagy szerelem. Több országos bajnoki cím, nemzetközi érmek és sikerek, Európa Bajnokság van mögöttem. Úgy gondolom, rengeteg mindenre megtanít a sport. Célokat kitűzni és elérni, kitartani, győzni és veszíteni, felállni bármiből és küzdeni.

Mindamellett, hogy egészségünkre jótékony hatással van, amit ma már bizonyítani sem kell. A versenyszerű sport után sem bírtam egy helyben maradni, szükségem volt a mozgásra, a változatosságra. Elkezdtem futni, ami teljesen más, új kihívásokat és célokat adott, hobbi futóversenyekre neveztem be, jótékonysági maratonváltót futottam.

Funkcionális és power plate edzésekre jártam, ami teljesen beszippantott és felfedeztem, milyen szuper dolog erről az oldalról is dolgoztatni a testem. Innen már nem volt megállás. Két más irányú diploma után, úgy éreztem, nekem ebben kell maradnom, tanítani és oktatni szeretnék. Így elvégeztem egy sportedzői képzést, kinezio tape tanfolyamot, majd néhány évvel később beiratkoztam személyi edző képzésre is.

Személyi edző hivatás

5 éve vagyok műugró edző, amiért nagyon hálás vagyok, hiszen sosem kellett elszakadnom a sportágamtól. Széles korcsoportnak adjuk át tudásunkat, óvodás csoporttól, válogatott versenyzőkön és a sport szeretetéért járó hobbistákon át, egészen a felnőtt és senior korosztályig. Legfiatalabb és legidősebb tanítványom között 70 év van, ami aztán tényleg bizonyítja, hogy a sport kortalan!

3 éve vagyok személyi edző. A személyi edzésekben számomra minden olyan ötvöződik, amit a mozgás nekem adott és amit szeretnék átadni másoknak is. Rendszerességet a hétköznapokba. Kellemes fáradtságot és felszabadultságot minden edzés után. Testtudatot, tartást és egészséget. Jó közérzetet, erős izmokat, fájdalommentes mozgást. Mindezt úgy, hogy az teljesen Rád van szabva! Edzéseimen minden vendégem személyre szabott edzéstervet kap, kitüntetett figyelemmel a testi-lelki állapotára, aktuális élethelyzetére. A közös munka során felmérjük, honnan indulunk és hova szeretnénk eljutni. Biztos alapokra, pontos végrehajtásra támaszkodva haladunk, változatos feladatokkal és edzésfajtákkal, legyen szó kardio, funkcionális, saját testsúlyos vagy súlyzós edzésről. Szeretném átadni a tudást és szeretetet, amit a mozgás adhat! Mindezt családias, kellemes környezetben, jó hangulatban! Várok mindenkit szeretettel!

Személyi edző Budapest 11. kerület Farkas Reni

Farkas Reni

Személyi edző, SHE Fitness.

Személyi edzés óráimon fő célom, hogy a szakmai szempontoknak maximálisan megfelelő, biztonságos, változatos gyakorlatok mellett a vendégeim jól érezzék magukat, kiszakadva a hétköznapokból feltöltődjenek, így kiemelt hangsúlyt fektetek a pozitív hangulat megteremtésére. Szívügyem a civilizált életmódból, ülőmunkából és speciális egyoldalú terhelésből adódó gerincproblémák megelőzése, az esetleg már meglévő panaszok enyhítése. Kortól, edzettségi állapottól függetlenül várom szeretettel vendégeimet egyéni, illetve páros személyi edzés órákra.

Mi a Te „MIÉRT”-ed?

Ahogy minden ember más, a minket mozgató „miértek” is különbözőek. Gondold át, MIÉRT fontos NEKED, hogy sokáig egészséges maradj, energikus és fitt légy? Önmagadért? A családodért, barátaidért, szeretteidért?

Hogy sikeres lehess a hivatásodban? Hogy egyensúlyban légy a mindennapokban? Mi a Te célod? Bármi is legyen az, ha az elhatározásod megvan, az első lépést már megtetted. Ha úgy érzed, szakértő kezet, személyi edző segítséget szeretnél magad mellé az úton, jó helyen jársz.

Mi az én „MIÉRT”-em?

Farkas Renáta vagyok, személyi edző, testegyensúly gerinctréner. Sportmúltamat tekintve gyerekként verseny-tornáztam, majd tanultam modern táncot és kortárs balettet, főiskolai éveim alatt pedig rendszeresen jártam aerobik órákra, valamint hobbi szinten futottam. A sport iránti szerelmem a mai napig töretlen lelkesedéssel tölt el.

Eredeti végzettségem közgazdász, éveken keresztül végeztem ülőmunkát, így pontosan tudom, milyen a számítógép előtt ülni folyamatos szellemi összpontosítással napi 10-12 órát. Ez idő alatt is rendszeresen sportoltam, kikapcsolódást, feltöltődést jelentett, és élettel töltötte meg elcsigázott tagjaimat. Sok időt töltöttem önfejlesztéssel, és rájöttem, hogy igazán sporttal, emberekkel szeretek foglalkozni, segíteni szeretnék nekik abban, hogy a mindennapokban fitten, energiával telve, és önmagukkal összhangban érezhessék magukat. Engem egész életemben ehhez segített hozzá a mozgás. Ezért – akkor még az ülőmunka mellett – 2009-ben elkezdtem sport irányú tanulmányaimat.

Véleményem szerint fontos, hogy azzal foglalkozzunk, amelyben igazán önmagunk lehetünk, hiszen így adhatunk a legtöbbet magunknak és másoknak is. Ezért tettem le voksomat a sportoktatás és annak elméleti hátterének kutatása mellett, és ma már annak szentelem a mindennapjaimat, hogy mint személyi edző segítő kezet nyújtsak vendégeimnek céljaik elérésében.

Privát személyi edzés – TE, ÉN és a SHE Fitness

2019-ben csatlakoztam a SHE Fitness csapatához. Szerencsésnek érzem magam, amiért ilyen profi, megbízható és egymást támogató csapat tagja lehetek. Minden nő egyedi és csodálatos, a SHE Fitness ezt hivatott kihangsúlyozni. Az edzéseket egyéni igényekre szabva, figyelő tekintetek nélkül, hogy az itt töltött idő alatt csak önmagunkra figyelhessünk. Ez segít hozzá, hogy nap mint nap számos szerepben helyt állhassunk, és megélhessük nőiességünket.

Elkötelezett vagyok az élethosszig tartó tanulás és fejlődés mellett, ezért folyamatosan képzem magam. Fő szakterületeim a funkcionális edzés, a core és cardio tréning, a pulzus kontrollált edzés, valamint a gerinc, amely egészségének megőrzése szívügyem.

Személyi edzés során mindezeket kombinálom, vendégeim aktuális állapotához, céljaihoz igazítva. Nagy hangsúlyt fektetek a jó hangulat megteremtésére, hiszen a sport amellett, hogy edzi a testünket, a lelkünkre is pozitív hatással van. Egy jó edzés után teljesen más színben látod a világot.

Személyi edző Budapest 13. kerület Fekete Dóri

Fekete Dóri

Személyi edző, SHE Fitness.

Fekete Dóri vagyok, az ELTE rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán diplomáztam, majd később személyi edző és preventív gerinctréner irányokban végeztem tanulmányaimat.

Gyerekkoromban ismerkedtem meg a mozgás jótékony hatásaival. 12 évet néptáncoltam és mindemellett rengeteg sporttal megismerkedhettem eddigi éveim során. A szívemhez legközelebb a brazil jiu-jitsut és a rúd-fitnesst sorolnám. A rúdfitnesst a mai napig hobbi szinten űzöm és tanítom.

Imádok mozogni, gyerekkorom óta az volt a célom, hogy a mozgáson keresztül segíthessek az embereknek.

Női fitness

Az edzésekkel eltöltött éveim során én is rengeteg hibát elkövettem , így edzésszemléletem mára inkább a prevenciót követi. Preventív gerinctrénerként ezt a szemléletet igyekszem beilleszteni személyi edzés óráimba is. Hiszek abban , hogy megfelelő testtudattal, odafigyeléssel megelőzhető és szinten tartható testünk egészséges állapota.

Úgy gondolom, nekünk nőknek különösen fontos ez a tudatosság az edzések során is. A mai világban egyre jobban elnyomjuk nőiességünket és a női test sajátos igényeit. A rúd-fitnessen keresztül megtapasztalhattam, milyen fontos , hogy a mozgáson keresztül a nők önbizalma is egészséges legyen – “Ép testben, ép lélek”.

Személyi edzés

Személyi edzéseim alatt legfőbb célom, hogy a hölgyek ne érezzék magukat cseppet sem feszélyezve. Jól érezzék magukat a bőrükben, szeressenek nők és önmaguk lenni. Magamat közvetlen és motiváló személyiségnek tartom, vendégeimmel általában könnyen megtaláljuk a közös hangot. Az órák mindenkinél személyre szabottak, amit mint személyi edző mindig előkészítek magamban és igyekszem minél színesebbé, változatosabbá tenni. Célod legyen a fogyás, formálódás, vagy csak szeretnéd tudatosabban formában tartani magad, javítani testtartásod, legyél kezdő vagy haladó, akár sportoltál eddig akár nem, várlak szeretettel személyi-edzéseimen!

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Személyi edző Barbi Budapest 13. kerület

Füstös Barbara

Személyi edző, SHE Fitness.

Mint személyi edző, nem titkolt célom, hogy főként a sport világában, de a hétköznapi életben is a megelőzésre, prevencióra kerüljön több hangsúly. Ezzel a megközelítéssel elkerülhetővé válnak a sérülések, mozgásszervi megbetegedések. Szeretnék egészséges(ebb) társadalmat formálni munkámmal, hogy ne csak a baj megtörténte után kerüljön sor változásra, hanem sokkal inkább azok előtt. Megfelelő élet- és bioritmussal, prevencióval, mozgással és némi odafigyeléssel a betegségek, sérülések, műtétek számos része elkerülhető. Legyen szó bármilyen célodról, legyél sportoló vagy sem, itt a helyed! 🙂

A sport egészen kiskorom óta jelen van az életemben. Én is tornával kezdtem 4 éves korom körül, majd 6 évesen lettem a kézilabda szerelmese. Már ekkor is hiperaktív voltam és jól éreztem magamat a sportos környezetben, csapatban. Általános iskolában mindenféle tömegsport, floorball, kosárlabda, labdarúgás és atlétika is szerepelt a délutáni programok között. Itt szép számmal állhattunk dobogóra a versenyekkel is. Ezekkel gimnázium ideje alatt sem hagytam fel,de ekkor már egyértelműen a kézilabdáé volt a főszerep, de így sem szakadtam el a kerületi versenyektől.

Személyi edző pályafutás

Jelenleg 26 éves vagyok, személyi edző lettem és jelentős számú sérülésen túl vagyok. Egészen apró ujjficamoktól kezdve, részleges bokaszalag szakadásokon keresztül a legsúlyosabb térdszalag pótlásokig éltem át sérülést és rehabilitációt. Ebből kifolyólag ilyen témákkal kapcsolatosan gyűjtöttem a pontokat a sportsebészeten évről évre. Utólag visszatekintve csak azért nem bánom, mert tényleg rájöttem mit szeretnék a legjobban az életben munkámnak. Természetesen az is tisztává vált, hogy ezen sérülések nagy részét elkerülhettem volna én is.

Füstös Barbi személyi edzés 2Azt már 16-17 évesen is tudtam, hogy a sportban szeretnék továbbtanulni. Alapszakon rekreációszervezést és egészségfejlesztést végeztem a Testnevelési Egyetemen. Az évek során nagyon jó alapokat kaptam. Szakmai gyakorlatokat végezhettem, nem csak Magyarországon, de Erasmus+ ösztöndíjjal külföldön, Belgiumban is, ahol 2 évet töltöttem. Az idő elteltével rájöttem, hogy mennyi mindent meg lehet előzni és lehet befolyásolni csupán tudatossággal és odafigyeléssel.

Folyamatosan képzem magam

Ezért köteleztem el magam a prevenció, sérülés megelőzés mellett. Ezek alatt nem csak a sportsérülések értendőek, hanem például egy gerincferdülés, bokasüllyedés vagy egy egyszerű derékfájás is, bármilyen mozgásszervi panasz. Jelenlegi tanulmányaimat (Testnevelési Egyetem-Humán-kineziológia Msc szak) számos képzéssel egészítem ki folyamatos továbbképzésekkel. Itt még jobban megtanultam az emberi test mechanikájával kapcsolatos összes ismeretet. Gyakorlatban is megtanultam, hogy hogyan is tudok én segíteni embereken mint személyi edző, és megelőzni vagy helyreállítani egy-egy problémát.

Ehhez kiegészítésként szolgál a folyamatban lévő pre-, és rehabilitációs tréner tanfolyam, amelyet sikerrel befejezve még több tudással állhatok majd vendégeim rendelkezésére. De a jó pap is holtig tanul, tartja a mondás. A sport, edzésmódszerek és a dietetika területén is tartani kell a lépést a korral és az új ismeretekkel.

A sport és mozgás témakörével karöltve jár a táplálkozás és a pihenés is. Ezekben a témákban is egyre mélyebbre ásom magam, hogy ne csak saját de mások életét is egészségessé tudjam tenni. Kedvenc stúdiónk személyi edzései mellett ovistornát is tartok több helyen. 3-6 éves gyermekek mozgásfejlesztését és ügyességét, különböző készségeiket és képességeiket játékosan javítom hétről hétre. A mai napig versenyszinten kézilabdázom és sportolok, immár tudatosabban felépítve az edzéseimet, hétköznapjaimat.

Kedvenc időtöltésem

A szabadidőmben nagyon szeretek biciklizni, ahova csak tehetem kerékpárral közlekedem. Az aktív kikapcsolódás minden fajtáját szeretem, főleg ha csoportosan csinálhatom a barátaimmal, akikkel a legtöbb szabadidőmet töltöm a családom mellett. A konyhában is sokszor megfordulok, hogy minél finomabb mindenmentes süteményeket süthessek. Amikor pedig meguntam a “szürke” hétköznapokat felpakolom a hátizsákomat és utazom a nagy világban. 🙂

Személyi edző Viki Budapest 13. kerület

Kovács Viki

Személyi edző, SHE Fitness.

Kovács Viktória vagyok, 24 éves, személyi edző és rúdsport oktató a SHE Fitness – női fitness stúdiókban. Sportoló családban nőttem fel. Édesapám jelenleg is testnevelő, és válogatott kézilabdás volt, anyukám is versenyszerűen kézilabdázott, így nem volt kérdés, hogy megpróbálják átadni majd nekem is a sport szeretetét, és fontosságát. 8 éves koromtól kezdve az akrobatikus fitnesz mellett tettem le a voksom, és 10 évig versenyszerűen űztem. Sok magyar bajnoki cím, egy formációban elért világbajnoki cím, és rengeteg élmény tulajdonosa lettem, amit soha sem cserélnék el másra. A 10 év szinte mindennapos edzései után azonban szerettem volna az utamat keresni, és új irányokat találni, így 2 évig csak hobbi szinten sportoltam.

Mozgásformák és edzések

Jártam mindenféle mozgásformára az aerobic kick-box edzéseken át a jógáig. 21 évesen még egy női fitness modell versenyen is elindultam, de a szívem egy, az akrobatikus fitneszhez szinte teljesen hasonlító sportnál kötött ki, a rúdsportnál. 3 évvel ezelőtt úgy mentem le az első órámra, hogy egyből szerelem lett, és tudtam, hogy én ezt oktatni fogom. A rúdsportban is megmérettettem magam, mint minden eddigi sportomnál tettem. Imádok a színpadon lenni, szerepelni, kifejezni önmagam. A magyar bajnokságon amatőr kategóriában a 2. helyet, a profik között pedig a 4. helyet sikerült eddig megszereznem.

Jelenleg a versenyzés picit háttérbe szorult, mert szeretnék maximálisan a vendégeimre, és a rúdsport versenyzőimre koncentrálni. A személyi edző munkámat a rúdsport oktatása után kezdtem. Mindig is vonzott ez a világ is. Amikor 20 évesen a női fitness modell versenyemre készültem, és figyeltem az edzők munkáját a teremben, arra gondoltam, hogy mennyire irigylem őket, hogy az álom munkámat csinálhatják. Éreztem már akkor, hogy könnyen teremtek kapcsolatot, hogy feltölt, ha emberekkel foglalkozhatok, és hogy tudom ösztönözni és motiválni őket.

Szakmai háttér

Első lépésként az élet fintora miatt egy okj-s képzést végeztem el, mint személyi edző, majd 3 évvel ezelőtt a Testnevelési Egyetemre is bekerültem. Jelenleg utolsó éves hallgató vagyok. Számomra az személyi edző munka hivatás. Szeretném, ha a lehető legtöbb embernek megtaníthatnám, hogy mennyit is ad a sport. A sport több, mint egy erősen ajánlott tevékenység annak érdekében, hogy egészséges maradj, karban tartsd a tested, és a súlyod. A sport segít kikapcsolni, levezetni a napi feszültséget, kapcsolatokat teremt, feloldja a gátlásaid, és magabiztosságot teremt.

Nem hiszek az instant módszerekben, legyen szó bármiről. Az ember csak azt képes becsülni, amiért kőkeményen megdolgozott. Hiszem, hogy mindenki számára van mozgásforma, amiért lelkesedhet, és sikerélménye lehet, csak nem szabad feladni a keresését. Leírhatatlan boldogság és egyben adomány számomra, hogy a létemmel, tanácsaimmal, azzal az energiával és szemlélettel, amit képviselek segíthetek megváltoztatni emberek életet. Privát funkcionális edzéseimen foglalkozom természetesen fogyni vágyókkal, izmosodni vágyókkal, de ezen kívül rúdsportolók erőnléti fejlesztésével, és sérülések rehabilitációjával. Egy lendületes, szókimondó ember vagyok, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját.

Személyi edző Németh Viki Budapest 11. kerület

Németh Viki

Személyi edző, SHE Fitness.

Németh Viktória vagyok, 26 éves, személyi edző és táplálkozási tanácsadó. A mozgás gyerekkorom óta részese az életemnek. Mindig is izgő-mozgó személyiség voltam, nem szeretek egy helyben ülni, az aktív életmód az, amely engem feltölt. Rengeteg sportot kipróbáltam már az életben, egyéni és csapatsportokat is, mindegyik mozgásforma tanító jellegű volt számomra.

Az első mozgásforma, amely sokáig meghatározó volt az életemben és megszerettette velem a testmozgást, az úszás volt. Mivel hagyományőrző településen nőttem fel, így 8 évig a néptánc is részese volt a mindennapjaimnak, majd hobbi szinten kézilabdáztam és röplabdáztam.

Fitness terem

A fitness terem világával és a különböző csoportos órákkal 16 évesen ismerkedtem meg. Eleinte csak aerobic órákra jártam, majd amikor már nem jelentett számomra kihívást, váltottam, és a súlyzók szerelmese lettem.

Olyan ember vagyok, aki szereti a változatosságot, így a fitness terem személyi edzések mellett gyakran eljárok futni a szabadba, illetve olyan edzéseket keresek, amelyekkel a saját határaimat feszegethetem. Megfogadtam, hogy évente legalább egy új sportot kipróbálok, ez is segít abban, hogy minél több ismeretet szerezzek a különböző mozgásfajtákról.

Többek között megismerkedtem a lovaglással, amelyet azóta is imádok, a TRX-szel, és jártam boksz órákra is egy évig. Idén pedig a személyi edző munkám mellett rúdsport világával szeretnék megismerkedni.

A mozgás és hatásai

A mozgás öröm, megtanít megismerni önmagunkat, fegyelmezetté válhatunk általa, és ami a legfontosabb szerintem, hogy képességeinket, határainkat is átléphetjük a sport által. Mindig többre vagyunk képesek, mint amit gondolunk magunkról.

Mint személyi edző és mint sportot szerető ember is, ezt az érzést, ezt a gondolkodásmódot igyekszem átadni vendégeimnek. A személyi edzések alkalmával megvizsgáljuk az aktuális edzettségi szintünket, ezáltal egyénre szabott edzéstervvel tudjuk elkezdeni a közös munkát. Nagyon fontosnak tartom a prevenciót, hiszen azért mozgunk, hogy jól érezzük magunkat és egészségesek legyünk, nem pedig azért, hogy sérüléseket szerezzünk. Szeretném megtanítani a hozzám forduló vendégeknek, hogy hogyan is működik a testünk, és megadok minden segítséget annak érdekében, hogy a kitűzött célt közösen elérjük, illetve a lelkesedés és a motiváció is folyamatos legyen.

Személyre szabott, változatos, jó hangulatú órákkal várlak a SHE Fitness teremben, amely csak rólad szól, így edzés végére testileg és lelkileg is feltöltődhetsz. J

Terveim

Rövid távú terveim között szerepel a rehabilitációs tréner, gerinc tréner, a kismama torna oktató és a gyermek fitness oktató tanfolyamok elvégzése. Fontosnak tartom, hogy minél szélesebb körben tudjak segíteni a hozzám forduló vendégeknek, ezért a tanulás sohasem ér véget.

Mottóm: „Soha ne adj fel egy célt, csak azért, mert időbe telik az elérése, az idő így is úgy is el fog telni.”

Személyi edző Noe Bogi Budapest 3. kerület

Noe Boglárka

Személyi edző, SHE Fitness.

Noe Boglárka vagyok, személyi edző, 4 éves koromtól kezdve rendszeresen sportolok, hosszú ideig ritmikus gimnasztikáztam és hobbi szinten röplabdáztam. Örömömet lelem a mozgásban, s szeretném, ha ezt az érzést mindenkinek át tudnám adni az edzések alatt. Tanulmányaimat bölcsész karon kezdtem, de hamar rájöttem, nem ez a nekem való út. Mikor megismerkedtem a női fitness világával, rögtön beleszerettem, és tudtam, hogy ezt a pályát kell választanom. Testépítő és fitness személyi edző szakot végeztem a Fitness Company-nál.

A sport megtanított küzdeni és arra, hogy sok minden fejben dől el. Számomra a funkcionális edzés nemcsak fizikai munka, hanem önmagunk fejlesztése és feltöltése testi, lelki síkon. A rendszeres mozgás egészségre gyakorolt hatását nem lehet elégszer hangsúlyozni. A test edzettsége, frissessége hat a lélekre is, az ember energikus lesz, boldogabb, mert a rendszeres testmozgás olyan hormonokat szabadít fel melyek a boldogságérzetért felelősek, s optimistábban fogja látni a világot. Személyiség formáló hatása is létezik, hiszen a sport által kitartást, türelmet tanulhatunk, melyekre a mindennapi életben is nagy szükségünk van.

A rohanó hétköznapok

A modern kori emberek nagy százaléka mozgásszegény életmódot él, és helytelenül táplálkozik, ennek következménye az elhízás, a szív és érrendszeri megbetegedések, mozgásszervi és anyagcsere problémák, melyek már egyre fiatalabb korban jelentkeznek.

Női fitness edzéseimen az alakformáláson, az egészség megőrzésén és a prevención kívül nagy hangsúlyt fektetek a jó hangulatra. A privát edzések alatt maximális figyelmet fordítok vendégeimre, a gyakorlatok pontos kivitelezésére. A sport nem életkorhoz kötött, bármikor változtathatunk életmódunkon, de nagyon fontos a fokozatosság és a sérülések megelőzése, ezért a privát funkcionális edzéseimen a gyakorlatok elvégzése előtt alapos bemelegítést végzek a vendégeimmel.

Vidám pozitív ember, személyi edző vagyok, ebből adódóan könnyen megtalálom a közös hangot az emberekkel.  Szeretném, ha jelenlegi és leendő vendégeim az órákat pozitív, motiváló környezetben töltenék el, melyek után jóleső fáradtságot tapasztalnak és  büszkének érezhetik magukat, azért mert közelebb kerültek a céljaik felé.

Szeretettel várok, minden kedves vendéget a privát edzésünkre akinek felkeltettem az érdeklődését, és szeretne változtatni jelenlegi életvitelén.

Személyi edző Őri Dorka Budapest 3. kerület

Őri Dorka

Személyi edző, SHE Fitness

Utam a személyi edző pályához

Őri Dorka vagyok, személyi edző, stability workout és síoktató. Amióta az eszemet tudom mindig is a sportok és a biológia irányába sodort az élet. Három éves koromtól kezdve rengeteg sporttal megismerkedtem, eleinte síeltem, akrobatikus rock and rolloztam és lovagoltam. Később, az általános iskola megkezdésével jazz-balettoztam, kosaraztam, teniszeztem és röplabdáztam. A gimnáziumi éveim megkezdésével hanyatlani kezdett a sport iránti érdeklődésem. A tánc és a diákolimpiákon való részvétel az életem része maradt, később az egyetemi éveim alatt ismét a sporté lett a főszerep.

Az egyetemi alapképzésemet testnevelő-edző szakon végeztem, jelenleg pedig a Testnevelési Egyetemen Humánkineziológia mesterképzésére járok. Az egyetemi éveim során sok élsportolóval, illetve hobbi sportolóval volt szerencsém megismerkedni. Az ő hatásukra körvonalazódott bennem, hogy segíteni szeretnék az embereknek az aktív életmód kialakításában és a különböző mozgásszervi problémák elkerülésében/helyreállításában.

Személyi edzés

Mindig fontosnak tartottam, hogy egy edzés öröm legyen a vendégeim számára, ezért edzésterveimet minél színesebben állítom össze különböző eszközök használatával. Külön kiemelném a mozgáskoordináció és a saját testünk ismeretének fontosságát, ezért edzéseim során instabil felületekkel is dolgozunk. Ezzel fejlesztjük a proprioceptív és vesztibuláris rendszerünket, melyeknek az élet minden területén elengedhetetlen szerepük van.

Az egyetem alatt sűrűn látogattam edzőtermeket saját magam fejlesztése és edzés céljából egyaránt, ahol rengeteg pozitív és negatív dologgal találkoztam. Manapság kevés olyan emberrel találkozhatunk, akinek teljesen egészséges a mozgató szervrendszere. Ezért is borzasztó volt látni, hogy edzők a már rossz mozgáskészlettel rendelkező emberek rossz „szokásaira” gyakran csak ráerősítenek.

A SHE Fitness terem stúdióban elsődleges a helyes ízületi mozgékonyság és mozgásterjedelem kialakítása. Ezután indítjuk csak el a megfelelő izomcsoportok magasabb fokú edzésére. Személyi edzés alkalmaimon minden hölgy a számára tökéletesen megfelelő edzést kapja. Legyen szó kismamáról, fiatalról, idősről mindenkivel nagyon jó hangulatban telik a munka.

Mottóm: „Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.” Thomas Alva Edison

 

Személyi edző Rádli Rebeka Budapest 13. kerület

Rádli Rebeka

Személyi edző, SHE Fitness.

Rádli Rebeka vagyok, személyi edző, aerobik edző, preventív gerinctorna oktató, BodyBall oktató, diplomás egészségfejlesztő és gyermek fitness edző.

Gyermekkorom óta aktívan sportolok. Az első sportfoglalkozás az életemben a karate volt, amiről hamar kiderült, hogy nem az én világom. Hét éves koromtól kezdtem el akrobatikus női fitness edzésekre járni, egy év után kerültem versenyzői csoportba. Számos országos bajnoki címet szereztem egyéni, illetve csapat versenyeken.  Az életem minden területét a sport irányította, tanulmányaim alatt is arra koncentráltam, hogy érettségi utáni tanulmányaimat sporttudományi területen folytathassam. A gimnáziumi éveim alatt egyébként szertornában is kipróbáltam magam, csapatunkkal országos ötödik helyet sikerült elnyernünk.

Érettségit 2012-ben tettem Kaposváron, majd ezután a Szinergia Üzleti Szakképző iskolában végeztem Aerobik edző, majd a következő évben Személyi edző szakon Budapesten. Ezek után felvételiztem a Testnevelési Egyetemre, ahol 2018-ban diplomát szereztem Rekreációszervezés-és egészségfejlesztés szakon. Egyetemi tanulmányaim alatt már edzőként dolgoztam, melyre nagyon büszke vagyok. Mai napig a Triacto Fitkid Szakosztályánál foglalkozom gyerekekkel másodállásban. Aki ismer, tudja, hogy mennyire maximalista vagyok. Boldog vagyok, mert egy olyan helyen dolgozhatok, ahol a minőség mindenek előtt jár.

Rádli Rebeka személyi edző

Csatlakozás a SHE Fitnesshez

Szakál Katával a SHE Fitness tulajdonosával és vezető személyi edzőjével is így ismerkedtem meg, hiszen kisfiát, Hugót is edzettem ovis csoportomban. Nagyon boldog voltam, hogy bizalmat szavazott nekem és immáron főállásban is tevékenykedhetek, mint privát személyi edző nap, mint nap. Stúdiójára és a benne folyó munkára is igazak azok, amik számomra nagyon fontosak. Kulturált környezet, maximális odafigyelés, szakmaiság a kollégák részéről. A stúdióban tevékenykedő edzőkkel maximálisan jó kapcsolatot ápolok. Nálunk nincs versengés, sőt szívesen osztjuk meg egymással tapasztalatainkat. A napjaim reggeltől estig a privát funkcionális edzések megtartásával telnek, mégsem megterhelő számomra, mert sokszínű feladatköröket látok el. Felnőttekkel, gyerekekkel és szeniorokkal egyaránt foglalkozom.

Vendégkörömet sokféle típusú hölgy alkotja. Különféle célokkal, különböző életkorral érkeztek hozzám. Egy azonban közös bennük. Mégpedig az, hogy lelkiismeretesen hétről hétre találkozom velük a női fitness edzéseken. Számomra az a legfelemelőbb érzés ebben a hivatásban, hogy a közös munkánknak hamar learathatjuk a gyümölcsét. Jó érzés látni azt, hogy emberek az életmódváltásnak köszönhetően milyen rövid idő alatt kivirágoznak, erősebbek lesznek nem csupán testileg, de lelkileg is. Ők azok, akik már biztosan megértették azt, hogy az egészségünkbe fektetni a legkifizetődőbb.

Terveim a jövőre

Hosszú távú terveim között szerepel az, hogy a SHE Fitness stúdiójában tovább tevékenykedhessek, magamat tovább képezzem a rehabilitáció és táplálkozástudományok területén, hiszen a modernizált világunk rengeteg olyan kockázati tényezőt rejt, ami sajnos ma a legtöbb embert érinti. Szinte nincs olyan újonnan érkező vendég, aki ne panaszkodna gerincbántalmakra, ízületi fájdalmakra vagy emésztési problémákra, már meglévő betegségekre. Ma egy edző feladata rendkívül sokrétű, szembe kell néznünk azzal, hogy jó eséllyel nem csupán egészséges emberekkel kell foglalkoznunk. A felelősségünk így úgy gondolom hatalmas, de egy lelkiismeretes, munkájára igényes edző mindent megtesz annak érdekében, hogy felnőjön ehhez a feladathoz. Én ennek szellemében dolgozom minden nap, a magánéletemben is edzőként élek, igyekszem jó példakánt szolgálni a környezetemnek.

Mindemellett a vendégeim minden másban is számíthatnak rám. Büszke vagyok arra, hogy eddigi pályafutásom alatt a legtöbb vendégemmel nagyon kellemes kapcsolatot sikerült kialakítanom és új barátokra is leltem személyükben.

Személyi edző Szabó Lilla Budapest 11. 13. kerület

Szabó Lilla

Személyi edző, SHE Fitness.

A személyi edző hivatást 15 évvel ezelőtt választottam tanári végzettségem mellé. Nagyon jó váltás, döntés volt ez a részemről, mert ebben a munkámban is teljes mértékben kamatoztathatom a pedagógiát, pszichológiát, óratervezést.

Már több mint 10 éve kifejezetten csak női vendégekkel foglalkozom.Ismerem azokat a célokat,problémákat, betegség tüneteket, amiket megtapasztaltam a női fitness edzéseim során. Tudásom bővítése végett elvégeztem több tanfolyamot is, pl. gerinctréning képzést, jógaterápiát. A mai stresszes, mozgásszegény életmód kompenzálására privát funkcionális edzéseimbe mindig beépítek speciális jóga-pilates gyakorlatokat, relaxációs technikákat.

Továbbképzés és tanácsadás

Munkám során nagyon sok női betegséggel találkoztam, ezért döntöttem úgy, hogy ezen a területen is továbbképzem magam. Hormonegyensúly tanácsadóként segítem vendégeimet nőgyógyászati problémák, hormonális betegségek esetén is. Másik speciális szakterület, amiben otthon vagyok a különféle gerinc problémák, derékfájások csökkentése, megszüntetése. Kezdődő gerincsérv esetén is gyors, hatékony terápiát tudok nyújtani. Szívesen foglalkozom olyan hölgyekkel is akik komoly túlsúllyal, keringési ( vérnyomás ) problémákkal küzdenek.

Mint személyi edző, nagyon fontosnak tartom ezekben az esetekben a kardió edzést, ami szerves részét képezi az óráknak.  Professzionális kardió gépekkel, folyamatos pulzus ellenőrzés mellett vezetem végig az női fitness edzéseket. A testzsír százalék (testsúly csökkentés) szelíd, de nagyon hatékony módszerével dolgozom, így a senior korosztályból is nyugodtan jelentkezhetnek hozzám  a hölgyek! Mivel két nagylányom van, a tini – huszonéves korosztály is közel áll hozzám.

A hétköznapok

Tanárként, édesanyaként, és edzőként is ismerem a problémáikat, örömmel motiválom őket az életmódváltásban. A NŐI-LÉT egyik szép, de nehéz időszaka a változókor. (Erről a témáról bővebben található cikkem a honlapon). Ebben az életszakaszban lévő vendégeimnek hatékony segítséget tudok adni hormonegyensúly tanácsadóként is. Sok lelki -fizikális negatív tünetre panaszkodnak a nők, amelyek megkeserítik a mindennapokat. Ezeken a problémákon (fejfájás, hőhullámok, alvási nehézségek, csontritkulás, nőgyógyászati betegségek) természetes gyógymóddal segítem át őket. Bátran fordulhatnak hozzám Nő társaim pszichés gondokkal is,  mivel a holisztikus szemlélet elkötelezett híve vagyok. A test-lélek elválaszthatatlan egységét figyelembe véve állítom össze az egyénre szabott edzésterveket.

Mottóm: “Amikor képes vagy arra, hogy segíts embertársaidon, ez a képesség megszűnik pusztán képesség lenni és felelősséggé válik.”

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Személyi edző Szemes Anna Budapest 3. kerület

Szemes Anna

Személyi edző, SHE Fitness.

Szemes Anna vagyok, személyi edző, fitness instruktor.

A sport számomra nem csak a fizikai aktivitást jelenti, hanem a jókedvet, a testi-lelki egyensúlyt, önbizalmat, kitartást és saját magunk „legyőzését” nap, mint nap. Hiszem, hogy a mozgás célja nem csak az esztétikus testforma kialakítása, hanem a sport önmagában jelent örömforrást, és a segítségével minden alkalommal erősebbek, magabiztosabbak leszünk. A sportot az egyetemi éveim alatt tudatosan kezdtem beépíteni az életembe, sokféle irányzatot kipróbáltam, és ma már el sem tudom képzelni az életem valamilyen mozgás nélkül, legyen az edzőtermi edzés, jóga, funkcionális edzés vagy éppen cross training.

Fontosnak tartom az irodai munka és inaktív életmód okozta egészségügyi problémák prevencióját, elsősorban a rendszeres testmozgás, mobilizáció és tartásjavítás által. Elsősorban ezért végeztem el az IWI fitness instruktori és személyi edzői képzését, és célom, hogy segítsek mindazoknak, akik unják mozgásmentes életvitelüket, formálódni, izmosodni szeretnének, vagy éppen elakadtak és új célokra van szükségük.

Személyi edzés

Személyi edzés óráimon fontosnak tartom az alakformálás mellett a funkcionális izomzat erősítését, amelynek a mindennapi életben is fontos szerepe van. Egyénre szabott edzésterveim által törekszem arra, hogy a vendégeim erő-állóképessége, koordinációja és testtudata egyaránt fejlődjön, ezért edzéseimben a saját testsúlyos gyakorlatok mellett szerepet kap a különböző funkcionális eszközök biztonságos, preventív használata.

Amennyiben kedvet kaptál, keress bizalommal, bármilyen cél motivál, megoldjuk!

Mottóm a rendszeresség, változatosság, kitartás!

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Személyi edző Noémi Budapest 11. 13. kerület

Szőcs Noémi

Személyi edző, SHE Fitness.

Szőcs Noémi vagyok, személyi edző, rekreációszervező és egészségfejlesztő, mozgásterapeuta, leendő humán kineziológus. Ami a mozgást illeti, egész életemben jelen volt. Általános iskolás koromban versenyszerűen kötél ugrottam (Országos I. és II. hely), majd néhány év kihagyással a tánc vette át a főszerepet a sport terén, melyet 8 évig űztem rekreációs szinten, és mely örök szerelemmé vált.  Ez a mozgás-szeretet vezetett az Eötvös Loránd Tudományegyetem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakára, melyen 2017-ben diplomáztam.

Tudásvágyamnak köszönhetően ezután a Testnevelési Egyetem Humán kineziológia mesterszakán folytattam tanulmányaimat, amely során megismertem az emberi test anatómiáját, élettanát, biomechanikáját, fizioterápiás és rehabilitációs ismeretekre tettem szert, továbbá a dietetikába és pszichológiába is belekóstolhattam. Véleményem szerint kiemelt, hogy mindig több nézőpontból feltérképezve, széles látókörrel közelítsünk a megoldandó helyzet felé. Emiatt 2019 első felében elvégeztem a Kondor Judit Mozgásfilozófia valamennyi tanfolyamát (Mozgásos Testelemzés A, B, C, Manuális Neurodinamika és Fasciaorganizáció, Mozgásos Tape), melyek által ma még összetettebben láthatom a mozgás kérdéskörét. A közelmúltban náluk kezdtem mozgásterapeutaként dolgozni.

Funkcionális edzés

A funkcionális személyi edzés témával közel három éve kerültem közeli viszonyba. Lényege szerint a testet egészként kezeli, elsősorban több izomcsoportra kiterjedő gyakorlatokat használunk, melyek  gyakorlatanyagát mindennapi mozgások adják. Legsokoldalúbban fejleszt, változatos és egyénre szabható, sőt, garantálom, hogy élvezni is fogod. 😊

Személyi edzőként célom sokrétű. Fontosnak tartom, hogy a Vendég megérezze, mit is jelent a mozgás élménye. Ugyanis mozogni, sportolni élményt jelent – olyan élményt, mely valami pluszt ad a mindennapokban, mely kihagyhatatlan programot is beteljesít. Mindazon élettani velejárói mellett, melyeket mindenki ismer és vágyik, mint a fogyás, állóképességnövekedés, stb. lelki többletet jelent. Fontosnak tartom, hogy aki hozzám érkezik, tudja mit miért csinál. Az alkalmak folyamán teste által egyre közelebb kerüljön önmagához, testtudatos, egyre egészségesebb egyénné váljon. Olyan határokat döntünk le a mozgás és a folyamatos progresszió által, melyről talán még a Vendégnek sem volt tudomása, ezáltal új kapukat nyitva meg számára. További célom, hogy az esetleges mozgásszervi panasszal érkezőnek segítségére lehessek, együtt megszüntessük a fájdalmat, vagy ami még fontosabb – megelőzzük azt.

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Személyi edző Tamás Debóra Budapest 3. kerület

Tamás Debóra

Személyi edző, SHE Fitness.

Egerben nőttem fel. 11 éves koromban kezdtem hip-hop stílusban táncolni amit 7 évig versenyszinten űztem. Az érettségi után a Miskolci Egyetemen folytattam tanulmányaimat. Itt szereztem 4 éves képzés által gyógytornász diplomát. Az egyetemi évek alatt kezdtem el foglalkozni a konditermi és funkcionális személyi edzéssel, akkor ez váltotta fel a táncot. Dolgoztam, mint személyi edző konditeremben és privát stúdióban is.

Tanulás és tapasztalat

Az egyetem által szervezett szakmai gyakorlatom során 9 kórházi osztályon szereztem tapasztalatot. A diplomaszerzés után költöztem Budapestre és kezdtem egy magánrendelőben dolgozni, mint  gyógytornász, ahol mélyebben elsajátítottam a nyiroködémás betegek komplex kezelését. Ezt követően kerültem a She Fitness stúdióhoz ami az első alkalommal elvarázsolt. Nem véletlenül mondják vendégeink, hogy számukra ez egy menedékhely a rohanó hétköznapokban.

Pályaválasztásom oka a gyógyító segítő szándék mellett a mozgás szeretete. Nagyon sok pácienssel találkoztam akiknek a betegsége megelőzhető lett volna rendszeres mozgással és helyes életvitellel. Ezért is tartom fontosnak, hogy megszerettessem a mozgást vendégeimmel és segítsem őket életmódbeli tanácsokkal. Folyamatosan szeretném képezni magam, hogy minél széleskörűbb tudást szerezzek és többféle módszerrel kezelhessem vendégeim problémáit. Különös figyelmet fordítok a mozgástanulásra, agy-izom kapcsolat fejlesztésre, a gyakorlatok helyes kivitelezésére hiszen ezek nélkül nem lehet elég jó eredményt elérni. Fontos számomra a holisztikus szemlélet. Hiszek abban, hogy betegségeink nem csak fizikai hanem lelki eredetűek is lehetnek. Lelki segítségnyújtással, relaxációs technikákkal is foglalkozok több mint 6 éve.

Női fitness edzéseim

Vidám, közvetlen, pozitív személyiség vagyok, hamar megtalálom a közös hangot vendégeimmel. Saját magamon tapasztalhattam meg, hogy mennyit tud adni a sport és az életmódváltás. Csak a kezdet nehéz de egy idő után teljesen az életed részéve válhat. Jobban érzed magad a bőrödben illetve ami hölgyeknél különösen fontos lehet, hogy az önbizalom növekedése nagyon pozitívan hat a magánéletre is. Óráim változatosak és mindenkinek egyénre szabottak, 100%-os figyelem mellett különböző eszközökkel, jó hangulatban, szép és igényes környezetben. Edzéseimre kezdőket, haladókat is várok. Legyen a célod testsúly csökkentés, izomtömeg növelés , állóképesség , hajlékonyság növelés, egyensúly-koordináció javítás, mozgásszervi problémák kezelése és megelőzése vagy rehabilitációra van szükséged várlak szeretettel.

Mottóm: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Személyi edző Kővári Etelka Budapest 3. kerület

Kővári Etelka

Személyi edző, SHE Fitness.

Kővári Etelka – privát személyi edző bemutatkozás

Kővári Etelka vagyok, személyi edző, mozgásterapeuta.

Személyi edző végzettségemen túl, gyógymasszőr képesítéssel is rendelkezem.

Korábban csoportos óraadóként, személyi edzőként és gyógymasszőrként dolgoztam. Szenvedélyem az anatómia. A testtartás helyre állítása az elsődleges cél, hiszen az ebből adódó izomrövidülések és izom legyengülések vezetnek a mozgásszervi fájdalmakhoz. A megfelelően kivitelezett, szabályos edzés elengedhetetlen a fejlődéshez, és a sérülések elkerüléséhez! Filozófiám az, hogy megfelelő mozdulatsorokkal, bármilyen sérülésből fel lehet épülni, vagy legalábbis javítani rajtuk. Tudom, milyen az, amikor azt érzed senki sem tud segíteni!

Velem is megtörtént egy olyan sérülés, amiből úgy éreztem nincs kiút! De sikerült! Mert a mozgás mindig segít! Ebből kifolyólag a problémás esetekkel, mozgásszerv-rendszeri sérülések után lábadozókkal, fájdalmakkal együtt élő kliensekkel szeretek a legjobban dolgozni. Itt mutatkozik meg igazán a gyakorlat hatékonysága, amikor csökken a fájdalom és a vendég boldog! Minden korosztállyal szívesen dolgozom, hisz a mozgás iránti szenvedélyemet mindenkinek szeretném átadni!

Személyi edzés

Személyi edzéseimen a maximális törődést, és jó kedvet fogod átélni. Az eredmény biztos, hogy nem marad el! Kedvenc gyakorlataim az instabil gyakorlatok és az erősítő mozdulatok. Nálam a legapróbb részlet is fontos!

Miért a SHE Fitness?

Privát körülmények között edzhetsz. Csak Te vagy és a személyi edző vagytok a fitness terem falai között. Te vagy a központban, ami azt fogja eredményezni, hogy sokkal felszabadultabban tudsz majd az edzésedre és önmagadra koncentrálni. Profi eszközökkel, magas szakértelemmel, odafigyeléssel Várlak!

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére