Személyi edző csapatunk

Személyi edző csapatunk immár 20 profi női fitness edzőből áll, akik megteremtik a vidám hangulatot a professzionális edzések közben.

Budapesti bővülés és országos terjeszkedés miatt folyamatosan ÚJ SZEMÉLYI EDZŐKET KERESÜNK az ország minden pontján. Hamarosan nyitunk fitness terem stúdiókat a vidéki városokban is, elsőként 2020. szeptember közepén Székesfehérvár belvárosában nyitottunk. Hívd Szakál Kata vezető személyi edzőt a 06 30 686 0077 számon vagy keresd a SHE Fitness Facebook Messengeren, amennyiben érdekel a személyi edző állás. Amennyiben felvételt nyersz, azt követően oktatásban részesülsz és vizsgázni fogsz a SHE Fitness módszertan személyi edzés képzés keretében. Amit még ezen kívül kapni fogsz:

? Rugalmas beosztás
? Kiemelkedő kereseti lehetőség
? Profi szakmai csapat
? Privát edzés
? Munkaidőn kívül nem fog járni az agyad, hogy milyen feladataid vannak még 🙂 !

 

Várjuk jelentkezésedet az info@shefitness.hu címre fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel.

Nézzétek meg blogunkat is, ahol sok hasznos cikket olvashattok személyi edzőink tollából!


Személyi edző Szakál Kata Budapest 11. kerület

Szakál Kata

Vezető személyi edző, SHE Fitness alapító.

Szakál Kata vagyok, 2016-ban alapítottam SHE Fitness – Privát női fitness stúdiót és azóta én vagyok a csapatban a vezető személyi edző is.

 

„Viszonylag későn, 16 éves koromban kapott el, az akkor divatos aerobic őrület, ami nagy újdonságnak számított szeretett szülővárosomban, Karcagon.”

 

Ebben az időszakban heti háromszor jártam női fitness órákra a helyi művelődési központba, ami beépült teljesen a hétköznapjaimba. A köztes napokon jártam néha a helyi edzőterembe is, ahol általában egyszerre 15-20 ember osztozott a különböző edzőgépeken.

A főiskolai évek alatt már gyakran jártam különböző edzőtermekbe, elhagyva a csoportos órákat, amik nem vették figyelembe az egyén speciális igényeit és adottságait. Ebben az időben modellkedéssel is foglalkoztam hobbi szinten és sok ismerősöm, barátom megkeresett, hogy segítsek az edzéstervük összeállításában. Erre a kérésre elkezdtem segíteni összeállítani a különböző edzésterveket és ekkor fogalmazódott meg bennem az a gondolat, hogy ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben.

 

„Ennek az álmomnak a megvalósítására még jó pár évet kellett várnom, miközben folyamatosan látogattam edzőtermeket és különböző személyi edzőkkel ismerkedtem meg. „

 

Elkezdtem beszélgetni velük a szakmájuk tapasztalatairól és egyre teljesebb képet kaptam arról, hogy melyik irány lesz, amiben majd el szeretnék indulni.

SHE Fitness indulása

2011-ben férjhez mentem, majd 2012-ben megszületett kisfiunk, Hugó. Amikor kisfiam 2 éves lett, elérkezettnek láttam az időt, hogy megvalósítsam korábbi álmomat és mint személyi edző folytassam a pályafutásomat. Ennek érdekében beiratkoztam a International Wellness Institute – IWI, Magyarország legnagyobb fitness iskolájába, amit 2015-be fejeztem be. Közben számtalan, külföldön már népszerű fitness – funkcionális edzés irányzattal és módszerekkel ismerkedtem meg. Ezt követően elkezdtem privát funkcionális edzés órákat tartani nőknek, még a SHE Fitness – női fitness stúdió megalapítása előtt.

 

„Az előző év tapasztalatainak és a vendégeim igényeinek megfelelően, külföldi minta alapján 2016-ban megalapítottam a SHE Fitness Privát női fitness stúdiót, Budapesten a 13. kerületben.”

 

 

Már az első visszajelzések is nagyon pozitívak voltak. A vendégek a stúdió létezését szájról szájra adták, így egyre több vendégnek tudtunk segíteni a saját céljainak elérésében. Folyamatosan tanulok, képzem magam a fitness ipar újabb és újabb irányzataival, amivel bővítjük a stúdióim szolgáltatás portfólióját.

Új fitness terem stúdiók nyitása

2018. nagy lépés volt az életemben, amikor megnyitottuk a SHE Fitness 3. kerületi stúdióját és a 13. kerületi stúdiót is egy tágasabb és szebb helyre költöztettük. 2019. márciusában megszületett gyönyörűséges kislányunk Noémi. Tele vagyok célokkal, tervekkel, s alig várom , hogy megvalósíthassam őket. 2019 júniusban megnyitottuk az újbudai női fitness terem stúdiónkat Budapest 11. kerületben, az Allee mellett és augusztustól pedig kibővítettük a 3. kerületi női fitness terem stúdiót is, ahol ezentúl 4 teremben várjuk a hölgyeket.

2019. őszén megnyitottuk 4. stúdiónkat a 13. kerület Visegrádi utcában 2 privát teremmel. így már 4 stúdióban 11 privát teremben várunk benneteket személyi edzésre. 2020-ban sem állunk meg, a vidéki városokba is elvisszük a SHE Fitness módszertanát és egyedi szolgáltatását.

 

„Várjuk olyan személyi edzők, sportszerető vállalkozók jelentkezését, akik egy-egy kétszobás stúdiót 4 személyi edzővel nyitnának a SHE Fitness Franchise üzletlánc keretében. Amennyiben érdekel ez az üzleti lehetőség, nézd meg a részleteket!”

 

Franchise oldalunk >>

Köszönöm a családomnak, páromnak és kisfiamnak, kolléganőimnek és hűséges vendégeimnek a támogatást és hogy segítenek az utamon az álmaim megvalósításában.

Énekes Réka Személyi edző Budapest 13. kerület

Énekes Réka

Énekes Réka vagyok a SHE Fitness egyik személyi edzője. Gyerekkorom óta része az életemnek a sport, de tizenhét évesen kezdtem komolyabban foglalkozni az egészséges életmóddal. Magával ragadott a fitness termek világa, úgyhogy tudtam, hogy ez lesz az én utam. Fitness instruktorként végeztem és jelenleg is a Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok. Szeretném mindenkinek átadni a mozgás örömét, azt, amit én is megtapasztaltam.

 

Kezdetek

Kamaszként, a versenysport befejezése után jelentős túlsúllyal rendelkeztem. Rengeteg diétát kipróbáltam, sajnos sokszor még rontottam is helyzeten. Tizenhét évesen döntöttem úgy, hogy abba hagyom a gyors diétázgatásokat és életmódváltásba kezdtem, aminek végül meglett a gyümölcse, de sokkal gyorsabban elérhettem volna a célom, ha időben szakemberhez fordulok.

 

Célom edzőként

Az internet világába könnyű belefutni, mindenféle káros diétába és edzéstervekbe (ezt a saját káromon tanultam) ezért fontos, hogy szakember segítségét kérjük. Úgy gondolom, hogy egy kiegyensúlyozott diéta és edzésterv mellett bármire képes lehetsz. Ezért is fordítok nagy figyelmet arra, hogy minden vendégemnek egyéni céljaihoz és képességeihez mérten találjuk meg az optimális terhelési szintjét, ami elvezet majd minket a siker kulcsához.

Bár kezdetben testépítéssel is foglalkoztam, a funkcionális edzések állnak hozzám legközelebb, úgy gondolom, hogy ezzel a mozgásformával bármely kitűzött célodat könnyedén elérheted. A funkcionális edzések rendkívül változatosak és könnyedén személyre szabhatók, nem válik monotonná épp ezért is kedvelem. Az optimális terhelés mellett nagyon fontosnak tartom a prevenciós szemléletmódot, ezért minden vendégem számára olyan edzéseket tervezek, amik tartalmaznak számukra szükséges korrekciós gyakorlatokat

Különösen fontosnak tartom a mai rohanó világba, hogy időt szánjunk az edzésre, mivel az nem csak testformálás céljából kiváló, hanem feltöltődés is egy hosszú munkában töltött nap után. Ahogy a mondás is tartja, “ép testben ép lélek”. Erre a harmóniára törekszem én is, mind a táplálkozás, mind az edzés szempontjából.

“Szeress bele a folyamatba és az eredmény magától jön majd!”

Személyi edző Gátsik Fanni Budapest 11. kerület

Gátsik Fanni

Gátsik Fanni vagyok, a SHE Fitness személyi edző csapatának a tagja. Diplomáimat a Testnevelési Egyetemen szereztem meg, testnevelő-edző, illetve szakedző szakon. A sport már gyermekkorom óta része az életemnek, melynek köszönhetően számos élményben gazdagodtam, amelyet szeretnék átadni másoknak is a személyi edzések által. Az életem során többféle mozgásformát kipróbáltam, melyek között voltak egyéni és csapatsportok is. Sportoltam versenyszinten, illetve rekreációs céllal is, így nem volt kérdés számomra, hogy milyen hivatást válasszak magamnak.

A kezdetek

Minden a tenisszel és az általános iskolai atlétika versenyekkel kezdődött, majd később kipróbáltam a kézilabdát és a műkorcsolyát is. Végül az egyetemen elkezdtem verseny aerobikozni, melyben több versenyszámban is indultam a csapattal a hazai bajnokságokon. Ugyanitt ismerkedtem meg a fitnesz világgal is, kezdetekben az aerobikkal, majd később áttértem a funkcionális vonalra.

Személyi edző hivatás

Munkám során mindig is alapvetőnek tartottam az egészséges életmódra való ösztönzést, valamint a mozgás megszerettetését, megismertetni vendégeimet a sportolás örömével. Úgy gondolom, hogy a mozgás nem csak a testet formálja, hanem a személyiséget is fejleszti. Ezt azért is vallom, hiszen számos pozitív tulajdonság, mint a kitartás, önfegyelem, bátorság, önbizalom alakul ki a sportolás által. Mindemellett fontosnak tartom, hogy edzéseimen mindig vidám hangulat legyen, ezáltal vendégeim pozitív élménnyel lépjenek ki a terem ajtaján.

A preventív szemléletmód mellett, nagy hangsúlyt fektetek az egyéni képességeidnek megfelelő, optimális terhelésre, mellyel minden egyes alkalommal közelebb kerülsz a célod felé.

Személyi edző Hüse Amanda Budapest 13. kerület

Hüse Amanda

Hüse Amanda vagyok, személyi edző, diplomás táplálkozástudományi szakember, rekreációszervező és egészségfejlesztő.

Hitvallásom, hogy az egészség a legnagyobb érték, amivel rendelkezhetünk, hiszen tudod semmi sem áll jobban neked, mint az, hogy egészséges vagy. Viszont úgy gondolom, hogy az egészség az nem cél, hanem életmód és ennek a kulcsa ott van a te kezedben.

Szakemberként célom és feladatom, hogy segítségére legyek mindazoknak, akik változtatni szeretnének életmódjukon és segítséget nyújtsak vágyaik eléréséhez, legyen az egészségmegőrzés, fogyás, erősödés, formálódás vagy csupán, az hogy reggelente fitten és energikusan kelj ki az ágyból. Számomra kiemelkedő fontosságú a prevenció, így személyi edzéseim alatt maximális figyelmet fordítok vendégeimre, a gyakorlatok helyes kivitelezésére. Mindenki más indokból, más múlttal és más céllal érkezik, ezért fontos, hogy minden vendég edzésprogramját személyre szabottan állítom össze a biztonságos fejlődés és a kívánt eredmény elérése érdekében. Funkcionális edzéseim során törekszem a színes és változatos eszközhasználatra és emellett többféle edzéstípussal is megismerkedhetsz nálam, mint pl.: pilates, köredzés, HIIT  core training, stretching.

Funkcionális személyi edzőként szeretném elérni, hogy a sport ne kötelező jellegű, hanem inspiráló és sikerélményben gazdag legyen a számodra. A siker eléréséhez a mozgás mellett természetesen a helyes táplálkozás is elengedhetetlen, így táplálkozástudományi szakemberként ebben is támogatlak, és gyakorlati tanácsokkal segítelek.

Mit is kell tudni rólam?

Az egészségtudatosság jegyében próbálom magam is élni mindennapjaimat, mely életfelfogás és nézőpont elsajátításában és gyakorlati megvalósításában leszek a segítségedre. Számomra fontos ennek a szellemiségnek a tudás alapú háttere, ezért felsőfokú tanulmányaimat is ennek tükrében végeztem. Az egészséges életmód jegyében alapdiplomámat Rekreációszervező-és egészségfejlesztőként a Testnevelési Egyetemen, mesterdiplomámat, pedig Táplálkozástudományi szakemberként a Semmelweis Egyetemen szereztem meg. A sport szeretete már gyerekkorom óta jelen van az életemben, melyet alapvetően a táncnak köszönhetek. 12 éven keresztül versenyszerűen táncoltam Show, Modern és Jazz kategóriákban. Versenyeim során sikerült elnyernem kétszer az Európa bajnoki, Világkupa győztesi címet és több alkalommal tüntettek ki az év felnőtt női táncosa illetve nívódíjas táncosi címmel is. Jelenleg is aktívan sportolok, szabadidőmben szeretek futni és különböző pilates és joga technikákat elsajátítani.

Amennyiben érdekelnek a tested funkcionális működésére és belső motivációd fejlesztésére irányuló új lehetőségek, várlak sok szeretettel óráimon. Ne feledd, mindennapi kis lépésekkel eléred a célod, hiszen bármire képes vagy, ha elszánod magad!

Mottóm: A vasalódeszkák valójában szörfdeszkák, akik feladták az álmaikat. Ne legyél vasalódeszka!

Kanyik Berni Személyi edző Budapest 11. kerület

Kanyik Berni

Kanyik Berni vagyok, funkcionális személyi edző.

A személyi edzői végzettségemet az IWI-nél szereztem meg az egyetemi tanulmányaim mellett. A képzés keretében volt lehetőségem elsajátítani a kellő tudást a preventív szemléletű, tudatosan felépített edzésekhez, ezáltal hiszek abban, hogy építkezni csak jó, stabil alapokra lehet, így mindenképp szeretnék odafigyelni az alapok megszilárdítására, az esetleges izom aránytalanságok, mozgáshibák kiküszöbölésével.

Több éve konditeremben edzem, így az izomépítés, alakformálás, az erőfejlesztés is közel áll hozzám, illetve szeretnék segíteni az ülő életmódból adódó tartáshibák, izomfájdalmak enyhítésén. A saját életmódom során tapasztaltam meg, hogy a sok ülés, illetve mozgásszegény életmód milyen negatív hatással tud lenni az ember szervezetére mind fizikailag, mind mentálisan, ezért is döntöttem úgy, hogy meg szeretném tanulni az edzés és a testmozgás tudományát, hiszen nagyon sok pozitív mentális hatása is van.

Az edzés szeretete

Amellett, hogy növeli az önbizalmat és az önmagunkba vetett hitet, növeli a kitartást az élet más területein is. Egy jobb kondícióval teljesebb értékű életet élhetünk. Az egyetemi tanulmányaimat gazdasági területen, közgazdászként végeztem, de idővel rájöttem, hogy sokkal inkább az egészség és az életmód az én utam. Így szeretném a jövőben a vendégeimet is arra biztatni, hogy merjenek változtatni, legyen szó bármiről is, és ne féljenek kilépni a komfortzónájukból.

Emellett szeretném megszerettetni velük a mozgást, és annak örömét, ezáltal egészséges életmódra ösztönözni őket, természetesen az ehhez társuló táplálkozással együtt. Szeretném elérni, hogy az életmódváltásra és az egészséges életmódra ne áldozatként, ne egy szükséges rosszként tekintsenek, hanem egy olyan dologként, ami jobb irányba viszi az életüket, ezáltal javítva az életminőségüket, hogy gördülékenyebben végezhessék el mindennapi feladataikat, és amely hozzásegíti őket önmagukat elfogadásához.

Jövőbeli terveim között szerepel meg számos képzés elvégzése, köztük a korrektív, illetve gerinctréner, rehabilitációs tréner, illetve szeretnék a táplálkozás tudományában is elmélyedni, hiszen megfelelő táplálkozás nélkül nincs eredmény.

 

Mottóm: „Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.”

Személyi edző Kehy Bogi Budapest 2. kerület

Kehy Bogi

Kehy Boglárka vagyok, funkcionális személyi edző.

 

Személyi edző bemutatkozás

2015-ben ismerkedtem meg a sport világával, 2016-ban lettem a szerelmese. Eleinte hobby szinten konditerembe jártam, majd szenvedéllyé vált az egész életmód. Biztos voltam benne hogy a jövőben ebben a szakmában  szeretnék kiteljesedni. Vendéglátásban dolgoztam, sokat éltem külföldön és rengeteg országban fordultam meg, így az idegen nyelvek megértése sem okoz gondot. Elvégeztem a Weider Professional Fitnessnél a Sportoktató – személyi edző, később a Gerinctréner képzést. Utam során magával ragadott a funkcionális edzés szépsége, így ez lett az új szerelem. Elvégeztem a Kökény Akadémiánál a Funkcionális tréner képzést is. A jövőre nézve szeretném a tudásom fejleszteni, folyamatosan képezni magam. Terveim közt szerepel, hogy elmélyítsem tudásomat a táplálkozás, az egészséges étkezés témakörben. Átfogó ismereteim vannak, de nagyon fontosnak tartom, hiszen ez hozzátartozik a kiegyensúlyozott életmódhoz.

 

Célom

Korosztálytól és élethelyzettől függetlenül várok minden mozogni vágyót szeretettel! Legyen szó állóképesség fejlesztéséről, izomtömegnövelésről, fogyásról. Számomra fontos a bizalom és az összhang. Sok időt töltöttem önismerettel, és ezalatt sokat tanultam másokról és önmagamról is. Könnyen teremtek kapcsolatokat. Garantálom, hogy az edzések jó hangulatban fognak telni. Szeretek emberekkel dolgozni és ez számomra nem csak munka hanem szenvedély. Célom hogy minél több embernek tudjak segíteni egészségesebben élni, és abban hogy jobban érezzék magukat. Az edzése k során a fokozatosság elvét követem. Mindig változatosak, személyre szabottak és célorientáltak.   (HIIT, köredzés, core training, tabata, gerinctréning (átmozgatás), helyes testtartás és légzés stb. )

 

Motiváció

Hiszem hogy mindenkiben ott van az erő a változáshoz.

Mindig a tegnapi önmagadnál akarj jobb lenni, ne másnál.

„Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél.”

Kelemen Fanni személyi edző Budapest 2. kerület

Kelemen Fanni

Kelemen Fanni vagyok, 25 éves. Jelenleg a Semmelweis Egyetem gyógytornász hallgatója. Családom jóvoltából egész életemben sportoltam, versenyszerűen úsztam, kézilabdáztam majd lovagoltam évekig.

Az indulás

A versenysport abbahagyása után kondizni, crossfitezni és futni kezdtem. A sport ellenére sajnos, voltak problémák egy időben a térdemmel, akkor kezdtem el rájönni, hogyha igazán jól szeretnék teljesíteni és egészséges szeretnék maradni, akkor nem elég egy adott sportágra fókuszálni, hanem a testemet, mint egészet kell szemlélni.

Gyógytornász, személyi edző,

Az évek alatt megtanultam, hogy a sport azon kívül, hogy eszköz a jó kinézethez, jó stresszlevezető, de legelső sorban az egyik legfontosabb tényezője egy kiegyensúlyozott életnek. Gyógytornász hallgatóként szeretnék segíteni azokon az embereken, akiknek a rehabilitáció, az egészségük visszanyerése a cél, illetve természetesen azokon is, akik jól akarják érezni magukat a bőrükben és egészségüket is megőriznék.

A SHE Fitness segítségével a nagy edzőterem tömegei helyett, egyéni vagy páros edzés keretében, sokkal nagyobb odafigyelés és sokkal kevesebb feszengés mellett tudjuk elérni a kitűzött célokat.

Kovács Lotti Személyi edző Budapest 3. kerület

Kovács Lotti

Személyi edző bemutatkozás

Kovács Lotti vagyok, 38 éves, fitness instruktor, személyi edző, énekes, színművész, 2 gyermek édesanyja és leendő preventív -és posztrehabilitációs tréner. A mozgás mindig is az életem része volt. Kislánykènt délutánokat bicikliztem át a faluban, ahol éltünk. Amilyen táncszakkör csak létezett az iskolában, arra mind jártam. A különböző mozgásformák és az emberi test megfigyelése aztán később a munkám része is lett színésznőként.

A kezdetek

15 éve egy színházi szerep kedvéért kezdtem el edzeni személyi edzővel. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy edzés közben folyton a gyakorlatok tudományos hátteréről informálódom az edzőmtől, akitől nagyon sokat tanultam a gépes és súlyzós edzéssel kapcsolatban. De akkoriban még csak az érdekelt, hogy egyes gyakorlatokat miért csinálok, melyik izomok dolgoznak közben, mit kell azért tennem, hogy kerek izmos fenekem, szép karom, na meg persze kockás hasam legyen.

 

Személyi edzés

A funkcionális edzéssel második edzőm ismertetett meg. Hatalmas rácsodálkozás volt számomra, milyen sokszínű is tud lenni egy ilyen edzés. Csodáltam a kifogyhatatlan gyakorlatanyagát és azt a komplex gondolkodásmódot, amit igényel. Rádöbbentem arra, mennyire fontos a sérülések és degeneratív elváltozások elkerülése, az egészségtelen életmódból adódó problémák kezelése és az egyéni célok elérése érdekében az a szemlélet és módszertan, hogy az edzés jó alapokra legyen építve.

Sokáig játszottam a gondolattal, hogy második hivatásként válasszam a fitness edzői szakmát. Úgy éreztem meg van bennem a megfelelő mértékű empátia, segíteni akarás, folyamatos fejlődésre való vágy, elhivatottság, fanatizmus, figyelemmegosztási készség, motiváló képesség és kreatívizmus amit ebben a szakmában is jól hasznosíthatok. Aztán elkezdtem tanulni szakirányú képzésen és elindultam az új úton. Közben rengeteg minden történt. Kinyílt egy új világ. Számos dolog átértékelődött bennem. Egyre nagyobb lett a tudásvágyam és az elhatàrozás, hogy én ezzel komolyan akarok foglalkozni.

Munkatapasztalat

Későbbi munkám során egyre több problémával talàlkoztam, azt tapasztaltam, hogy szinte mindenkinek van valamilyen ortopédiai elváltozása, fájdalma. Egyre többen küzdenek valamilyen alvási, emésztési, hormonális, mentális zavarra, illetve betegséggel. Közben a média és a reklámok meg csak azt szajkózzák, együnk és vegyünk meg mindent, ha gond van vegyünk be minél több gyógyszert, legyünk minél kényelmesebbek. Lehetőleg meg se mozduljunk. Gyors megoldás mindenre.

Nap mint nap szembejön velünk milyen krémeket kenjünk magunkra, milyen csodabogyókat szedjünk be, hogy minèl vékonyabbak és fiatalabbak legyünk. Félrevezetik és tudatlanságban akarják tartani az embereket a magas profit érdekében. Arról keveset beszélnek mennyire, de mennyire fontos a táplálkozás minősége, a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás és a mozgás, mennyi betegséget lehet vele megelőzni, kezelni, mekkora szerepe van a fiatalság és fittség megőrzésében.

Az összefüggések

Úgy érzem még mindig kevés információ áramlik arról, hogy az emberi szervezetben minden összefügg mindennel, hogy mennyire fontos a testi és lelki kiegyensúlyozottság, hogy ezek nélkül nem lehet teljes életet élni.

Nő vagyok és anya. Ebből adódóan átérzem mennyi hatás és stressz éri a női szervezetet, mennyi nehézséggel, feladattal kell megküzdenie egy fiatal lánynak vagy nőnek nap mint nap. Közben pedig egyre nagyobb a nyomás és a kívülről érkező elvárások. Szakemberként pedig tudom milyen érzékeny a nők hormonális és -idegrendszere.

Arra vágyom, hogy folyamatos továbbképzésekkel minèl komplexebben gondolkodó szakemberré váljak. Számomra elsődleges a prevenció és fennálló probléma esetén a rehabilitáció. Úgy gondolom azt a tudást, amit az emberi pszichéről, az önismeretről és a testbeszédről tanultam színészi pályám során jól össze tudom egyeztetni az anatómiai ismeretekkel, az alakformálással és funkcionális edzéssel megszerzett tapasztalatokkal, és a folyamatban lévő mozgásterápiás és -kötőszöveti kezelésekre irányuló tanulmányaimmal.

Elhivatottság és módszertan

Hiszek a testi-lelki egyensúly, a támogató környezet fontosságában, a tudatosságban, a mozgás gyógyító erejében és az Én időben. Mert igenis megelőzhető és (több esetben, mint gondolnánk) műtét és gyógyszerek nèlkül is kezelhető lenne számos probléma. Az emberi test csodákra képes. Te csodákra vagy képes!                            Szeretettel várok minden olyan hölgyet, aki tenni szeretne egészségéért és jól szeretné magát érezni a bőrében.

A Shefitness csapatában azt érzem együtt egy irányba megyünk. A privát edzést biztosító, funkcionális eszközökkel maximálisan felszerelt termekben megkapod a megfelelő feltételeket egyéni céljaid eléréséhez. Nálunk szakszerű segítséget, nyugalmat, motivációt, információt, maximális figyelmet, pozitív látásmódot és támogatást kapsz ahhoz, hogy fittebbnek, egészségesebbnek, kiegyensúlyozottabbnak érezd magad.

Heti 2 személyi edzés

Gyere és dolgozzunk azon együtt, hogy olyan nő lehess, aki lenni szeretnél, hogy (elsősorban önmagad számára) kívül-belül szép lehess, hogy önmagad lehess!

Vedd át a hatalmat a tested felett úgy, hogy közben az életed olyan természetes részévé válik a mozgás és tudatosság, mint az, hogy levegőt veszel! Nálunk semmi nem ciki, senki sem fog téged kinézni vagy lenézni, sem pedig zavarni. Itt teljes mértékig magadra tudsz koncentrálni.

Hiszek abban, hogy az a munka, amit önmagadba fektetsz megtérül és sokszorosan kifizetődik. Kívánom, hogy átéld a mozgás szabadságát és az egészséges életmód jótékony hatásait. Mert nem csak “az vagy amit eszel”, hanem az is, amit teszel!

Kövér Dóra személyi edző 13. kerület

Kövér Dóra

Kövér Dóri vagyok, funkcionális személyi edző, rekreációszervező és egészségfejlesztő.

A sport szeretete és a mindennapi mozgás igénye már kiskoromban kialakult nálam, köszönhetően annak, hogy a szüleim egy sportiskolába írattak be, ahol belecsöppentem a ritmikus gimnasztika (RG) világába. 13 évig versenyszerűen sportoltam, majd az aktív sportolói évek után diplomát szereztem az ELTE Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés szakán, és edzőként folytattam a pályafutásom. Egyértelmű volt számomra, hogy ha hiteles edző szeretnék lenni, akkor muszáj magamat is folyamatosan fejleszteni, és formában tartani.

Nagy edzőterem

Így mikor befejeztem a versenyszerű sportolást, váltottam és belekezdtem a konditermi edzésekbe. De rövid időn belül rájöttem, hogy az én igényeimet nem elégítik ki a gépi, illetve súlyzós edzések, ezért elkezdtem különféle funkcionális eszközöket használni és egyre többször alkalmaztam a HIIT edzéstípust.

Funkcionális személyi edzés

Rögtön tudtam, hogy ez lesz az én utam, ugyanis a funkcionális edzés amellett, hogy magába foglalja az egész test edzését, rendkívül sokszínű és ami a kreativitást illeti, szinte nem ismer határokat. Ez pedig, mint személyi edzőt, folyamatos tanulásra fejlődésre ösztönöz. A személyi edzés szeretete pedig ott csúcsosodott ki, hogy elvégeztem a Professional Fitness Trainer – Funkcionális Tréner képzését és belevetettem magamat a munkába.

Személyi edzés órák

Célom, hogy leendő vendégeimmel ne csak megszerettessem a sportmozgást, hanem elérjem, hogy mindennapi életük nélkülözhetetlen részévé váljon az. Ne egy ’’muszáj’’-ként tekintsenek az edzésre, hanem napjaik, heteik fénypontjaként.  Éppen ezért igyekszem a legváltozatosabb és sokoldalúbb edzéseket megtervezni, amit mindenkinek a saját szintjéhez, céljaihoz mérten állítok össze. Ehhez pedig jobb helyet elképzelni se lehet, mint a SHE Fitness stúdióit, ahol bensőséges, barátságos és rendkívül jól felszerelt termekben veheted igénybe személyi edzésedet.

Ne félj, ha még ismeretlen számodra a testedzés világa, ha nem tudod mit, hogy kell csinálni, az első és legbátrabb dolog, amit tehetsz, hogy belevágsz! Várlak szeretettel edzéseimen!

Személyi edző Lada Szandi Budapest 11. kerület

Lada Szandi

Lada Alexandra vagyok, 24 éves, személyi edző. A sport gyerekkoromtól kezdve az életem része, több sportágat is kipróbáltam kezdve a ritmikus sportgimnasztikával, majd ezt követte a tánc, úszás, falmászás, floorball, kosárlabda, röplabda. Utóbbi kettőben volt szerencsém több versenyen is részt venni iskolai keretek között, amatőr szinten. Ezáltal azt is megtapasztalhattam, hogy milyen csapatban dolgozni, ami a való életben is úgy gondolom, hogy hasznos dolog.

Tanulmányok

Az egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Gazdasági Egyetemen kezdtem meg turizmus szakon, bár tervben volt, hogy a sporttal kapcsolatosan szeretnék továbbtanulni, akkor az élet más irányba terelt és végül felsőfokú közgazdász asszisztensi oklevelet szereztem. Sajnos háttérbe szorult a mindennapos sport és elkezdett hiányozni a rendszeres mozgás, illetve némi súlyfelesleget is felszedtem, majd inzulinrezisztenciát illetve PCOS-t diagnosztizáltak nálam.

Ezért kezdtem el megváltoztatni az életmódomat és rendszeresen edzőterembe járni. Ez egy idő után kicsit monotonná vált, és kezdőként valószínűleg sok gyakorlatot nem is végeztem helyesen, illetve néhány alkalommal személyi edzőhöz is elmentem, de sajnos utólag visszanézve nagyon nem bánt velem szakszerűen és személyre szabottan. Idővel azt vettem észre, hogy a szabadidőm nagy részét a sport és az edzés tölti ki. Ekkor gondolkoztam el azon, hogy hivatásszerűen is ezzel szeretnék foglalkozni, mert egyáltalán nem tudtam magam elképzelni, hogy irodai munkát végezzek.  Azért, hogy elmélyítsem a tudásomat a sport területén és akár másokon is tudjak segíteni, végül az IWI Nemzetközi Fitnesziskolát választottam, ahol elvégeztem a fitness instruktori majd a személyi edző képzést is.

Személyi edzés

Leginkább a funkcionálisabb jellegű edzések állnak közel hozzám, mivel változatosak, jól személyre szabhatóak és szeretek kreatív lenni az edzések összeállításában. Emellett a prevenciós szemléletmódot is nagyon fontosnak tartom, hogy megelőzzük és elkerüljük a sérüléseket, így igyekszem minden vendégem edzésprogramjába beépíteni a számára szükséges korrekciós gyakorlatokat. A mondás is úgy tartja, hogy bölcs ember kősziklára épít házat, úgy az edzésben is az első és legfontosabb lépés a megfelelő stabilizáció és izom-egyensúly arány kialakítása, hogy arra később tónusos izomzat épülhessen, sérülések nélkül.

Életmód

A sport mellett az egészséges táplálkozás is fontos számomra, mivel három éve inzulinrezisztenciát állapítottak meg nálam. Célom, hogy ne csak az egészséges embereknek, hanem azoknak is tudjak segíteni, akik hasonló problémával küzdenek. Én sok hibát elkövettem az életmódváltásom folyamán, mert nem volt mellettem, egy olyan szakember, aki megfelelő segítséget tudott volna nyújtani. Ezért szívügyem, hogy folyamatosan tovább képezzem magam és segíteni tudjak másoknak is egy kiegyensúlyozott és hosszú távon is fenntartható életmód kialakításában, ami élvezhető és nem jár szigorú megszorításokkal. Elvégeztem az IWI Sporttáplálkozás és táplálék kiegészítés tanfolyamát, de emellett még tovább szeretném bővíteni a tudásomat, mind a táplálkozás, mind a sport területén, hogy a lehető legjobb szakmai tanácsokkal tudjam segíteni vendégeim fejlődését.

Elhivatottság

Emellett, pedig egyre fontosabbnak tartom a mentális egészséget is, mert sok probléma onnan indul ki és kevés szó esik róla. Úgy gondolom, hogy a testünkkel és a lelkünkkel nem külön-külön, hanem egy egészként kell foglalkozni, ahhoz, hogy minden megfelelően működjön és kiegyensúlyozottak lehessünk az életben is.

Számomra az edzői hivatás egy szenvedély, amire nem kötelezően elvégzendő munkaként tekintek, hanem a legnagyobb boldogsággal tölt fel lelkileg és mentálisan, ha pozitív visszajelzést kapok és látom azt, hogy valakinek segíthettem jobbá tenni az életét.

Mottóm:  “Az emberi test egészen elképesztő erőfeszítésekre képes – de csak akkor, ha az elme is mögötte áll.”  Jason Lewis

Személyi edző Magyar Enikő

Magyar Enikő

A nevem Magyar Enikő, személyi edző, sport- és rekreációszervező, illetve masszőr vagyok. 3 éves korom óta az életem része a testmozgás. Rengeteg sportot kipróbáltam, többek között a jazz balettet, az úszást, a szinkronúszást, a lovaglást, az akrobatikus rock and roll-t, a hip hop-ot és az atlétikát. Mind közül a legmeghatározóbb az atlétika volt, a legnagyobb sikereket ebben a sportágban tudtam elérni. Több hazai és nemzetközi bajnoki címet tudtam bezsebelni, de sajnos ezeket a sikereket nem tudtam sokáig élvezni, egy sajnálatos sérülés és annak félrediagnosztizálása megszakította élsportolói karrieremet.

Tanulmányok

A szükséges rehabilitáció elmaradása, és ennek negatív következményei rádöbbentettek arra, hogy később mindenképpen ilyen cipőben járó sportolóknak szeretnék segíteni, hogy ne jussanak arra a sorsra, mint én. Ezért a középiskola elvégzése után a Széchenyi István Egyetem Sport- és rekreációszervezés szakját végeztem el, illetve egy masszőri képesítést is megszereztem. Ezek mellett mindenképpen szerettem volna még bővíteni a tudásomat, azonban nem tudtam egyből, hogy pontosan milyen területen, sokáig kerestem az utam.

Újrakezdés

Sajnos jó pár év kimaradt a sportolásból, majd elkezdtem érdeklődni az edzőterem és a funkcionális edzések iránt. Mivel teljesen kezdő és tapasztalatlan voltam ilyen téren, ezért személyi edző segítségével kezdtem el az edzéseket. Teljesen magával ragadott ez a típusú mozgásforma és még jobban bele szerettem volna magamat ásni, ezért határoztam el, hogy mindenképpen el fogok végezni egy személyi edző képzést.

A képzés ideje alatt, ahogy egyre jobban megértettem és megtanultam a szakmát, illetve az emberi test működését, még motiváltabb lettem és teljes mértékben megbizonyosodtam arról, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni. Tudásomat folyamatosan bővítem, a munkám mellett rendszeresen veszek részt különböző kiegészítő képzéseken, hogy vendégeimet minél szélesebb körben ki tudjam szolgálni.

Célom, hogy kihozzam az emberekből a legjobb formájukat úgy, hogy közben át tudjam adni azt az érzést, amit én érzek a sport iránt. Edzéseimen jó hangulatra, változatosságra és 100%-os fókuszra számíts!

Mottóm: “Tűzd ki a céljaid és cselekedj!” – És én ebben végig támogatni foglak! 🙂

Személyi edző Majer Anna Budapest 11. kerület

Majer Anna

Majer Anna vagyok, 24 éves, személyi edző,  humánkineziológus és egészségfejlesztő.

Felsőoktatási tanulmányaimat a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen végeztem. Az egyetemi éveim számtalan sportággal, mozgásformával ismerkedhettem meg mind elméleti mind gyakorlati szinten, az alapképzésem alatt kezdett el érdekelni a testkultúra, egészségfejlesztés, prevenció mellett a sportteljesítmény fejlesztése, az optimális terhelés meghatározásának tényezői, a sérülések rehabilitációja, így a mesterképzés során a terhelésélettan-rehabilitáció szakirányra esett a választásom. Ebből adódóan a szabadidősport mellett a versenysportba is volt szerencsém betekintést nyerni.

Testmozgással az iskolán kívül előszőr kézilabda edzéseken találkoztam, majd a később az egyetemi éveim alatt inkább az edzőtermek világa kezdett érdekelni. Amellett, hogy a mozgás segített a mindennapjaimban, mind az egészséges életmód kialakításában, alakformálásban, kikapcsolódásban, stresszlevezetésben megtanított arra is, hogy kitartással, kemény munkával elérhetjük céljainkat, fejleszthetjük önmagunkat.

A személyi edzés során az elsődleges célom a mozgás örömének megismertetése a vendégeimmel, emellett fontosnak tartom a kitűzött célok elérését. Minden vendég más-más célokkal érkezik így fontos, hogy egyénre szabott edzésekre érkezzenek. Az óráimon a gyakorlatok helyes végrehajtása mellett a jó kedv sem maradhat el. Azt gondolom, hogy amellett, hogy legtöbben az alakformálás, izomépítés, fogyás céljával érkeznek, a rendszeres mozgás hatására általánosan jobb közérzetet, terhelhetőséget, egészséget is tapasztalnak. Sajnos a mai rohanó mindennapokban kevés időnk és energiánk marad, amelyet önmagunkra fordíthatunk, viszont a testi, lelki egészség fenntartásához elengedhetetlen a mozgás, amelyet a SHE Fitness stúdióiban a lehető leghatékonyabban, legélvezetesebben tehetsz meg.
Mottó:  „A testedzés olyan, mint az élet: annyit kapsz vissza, amennyit beleadsz!”

A személyi edzések eredményeként a kitűzött célok elérése mellett, általános jobb közérzetre, terhelhetőségre, testi-lelki egészségre számíthatsz.

Személyi edző Máté Emese Budapest 2. kerület

Máté Emese

Máté Emese vagyok, személyi edző, testnevelő, gyógytestnevelő és egészségfejlesztő tanár és fitness-wellness instruktor.

Gyermekkorom óta velem van a mozgás szeretete és öröme, melyekhez folyamatosan társultak a sportteljesítmények csodálata, elismerése, az emberi test és fizikum megismerése, az egészséges életmód iránti professzionálisabb odafigyelés, az egészséges életmóddal kapcsolatos magas szintű tudás megszerzése is.

Úszással kezdtem a versenyszerű sportolást, majd ritmikus gimnasztikára váltottam, valamint párhuzamosan néptáncoltam is. A ritmikus gimnasztikában való versenyzés abbahagyása után, a néptánc megmaradt az életemben, egészen az egyetemig. A gimnáziumban az iskolák közötti atlétikai, főként futóversenyeken való részvételeken túl, a kézilabdát a délutáni sportfoglalkozások keretében lelkesen űztem. A Testnevelési Egyetemet elkezdve pedig rögvest csatlakoztam az intézmény Cheerleading csapatához.

Szakmai tapasztalat

Felsőoktatási tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen végeztem, ahol megszereztem a mesterdiplomámat testnevelő, gyógytestnevelő- és egészségfejlesztő tanári szakon.

A felsőoktatásban töltött éveim alatt egy Fitness-wellness instruktor képzést, illetve a tudásom tovább bővítése érdekében egy Személyi edző képzést is elvégeztem.

Fontosnak tartom, hogy hivatásomban, az adott területen minél jobb szakember váljon belőlem, ezért további tanfolyamokon szerzett tudás elsajátítása is a rövidtávú céljaim között szerepel. Szeretek tanulni és fejlődni, és ezeket a tőlem telhető legmagasabb szinten megvalósítani.

A hétköznapok

A sportban, valamint a személyi edzés területen szerzett tapasztalatok segítettek mindennapjaimban. A sport, a mozgás azon kívül, hogy elengedhetetlen az egészséges életmód kialakításában, nagymértékben hozzájárul a társas kapcsolatok szerzésében és azok kiépítésében. Megtanít az idővel való okos gazdálkodásra, valamint a tanulásra is jótékony hatással van. A legtöbb sikeremet a sportolásnak köszönhetem. A sport segített annak felismerésében, hogy ha valamit el akarunk érni és azért lelkiismeretesen, szorgalmasan megdolgozunk: meg lesz az eredménye. A megszerzett tapasztalatokat szeretném átadni másoknak.

A mindennapjaimban és a munkámban is számomra kulcsfontosságú az elhivatottság, a szorgalom, a rugalmasság, a megfelelő kommunikáció. Szívesen foglalkozok emberekkel, örömmel segítek másoknak és alapvetőnek tartom a kedvességet. Türelmesnek, kitartónak és lelkiismeretesnek tartom magam. Szeretek mosolyt csalni az emberek arcára.

A küldetésem

Szívügyemnek tartom, hogy a nők kapcsolata a testükkel, az edzéssel és az étkezéssel is megfelelő legyen. Főleg a mai kritikus világban, társadalomban nehéz megtalálni és tartósan fenntartani a testi-lelki egyensúlyt, valamint jólétet. A nőknek kiemelten fontos a hormonális rendszer helyes működésére való odafigyelés.

Munkám során fontosnak tartom, hogy a foglalkozások az egyéni az egyéni igényeket szolgálóak legyenek. Minden ember más-más genetikával, anatómiai tulajdonságokkal, képességekkel, személyiséggel, problémákkal, sajátosságokkal rendelkezik, nincs egy általánosan mindenki számára bevált edzésmódszer, diéta, gyakorlat. Nagy figyelmet fordítok a személyre szabott edzésekre, a motiválásra és a motiváció fenntartására.

A SHE Fitness-nél adott a lehetőség, hogy megvalósítsam szakmai elképzeléseimet és tudásommal segítsek.

Mottóm:

„Ha az edzés nem tesz próbára, akkor nem is változtat meg.”

Személyi edző Nagy Eszter Budapest 11. kerület

Nagy Eszter

Nagy Eszter vagyok, személyi edző a SHE Fitness – női fitness stúdiókban. Gyerekkorom óta a napjaim része a mozgás. A szüleim nevelési elvei között szerepelt a rendszeres edzés, illetve az általános iskolai edzőm is hamar felismerte a bennem rejlő lehetőségeket. Mozgékony gyerek voltam, akinek a tanulás és az egyéb teendők mellett (vagy épp a szellemi fáradtság kiegyenlítése érdekében) fontos volt az edzés is. Az általános iskola 3. osztályában kezdtem el atletizálni egészen 8. osztályig. Rendszeresen jártunk versenyekre csapatban és egyénileg is. A középiskolai évektől a saját testi-lelki egyensúlyom miatt hobbiként folytattam az edzést. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen korán megtapasztalhattam az egészséges életmód pozitív hatásait, mert ez egy elfoglalt, programokkal, teendőkkel teli napon is motivál.

 

Személyi edző motiváció

A nőiesedésem kezdetén 15-16 évesen ért meg bennem az igény arra, hogy ne csak a mozgás legyen az életem egy meghatározó területe, hanem ehhez a mértékletes, tudatos étkezés, a testem megfelelő tápanyagokkal való táplálása is társuljon. Ez nem jelent lemondást, meggyőződésem, hogy mindent el lehet készíteni egészséges alapanyagokból. Tinédzserkoromban és a húszas éveim elején aerobic edzésekre, dinamikus jóga órára, kangoo órára jártam. Az elmúlt öt évben pedig a crossfit és a funkcionális tréningek lettek a szenvedélyeim, ezek az edzések inspiráltak, hogy elvégezzem a személyi edző képzést. Különösen fontosnak tartom a női test és lélek harmóniájának megteremtését, erre az egyéni és páros edzések maximális odafigyelésem mellett biztosítanak lehetőséget.

 

Célom

A mai rohanó világban különösen fontos, hogy az emberek időt szánjanak magukra, amit személyre szabott, preventív, változatos edzések keretében biztosítok. Minden női vendégemnek át szeretném adni azt a szemléletet, hogy az edzések során befektetett munka olyan önbizalmat és kitartást ad, mely sokkal több a külsőségeknél, ezt az életünk többi területén is hasznosíthatjuk. Az élethosszig tartó tanulásban hiszek, így a jövőben is tervezem képezni magam a szakmában. Várlak szeretettel az edzéseimen, hiszen mi lehet fontosabb, mint az egészségünk?

 

Mottóm:”Tedd a dolgod, azzal amid van, ott ahol vagy és az élet meghálálja!”

Személyi edző Olajos Enikő Budapest 11. kerület

Olajos Enikő

Olajos Enikőnek hívnak, jelenleg 28 éves vagyok.  Életem a sport.

Jelenleg a SHE fitness női edzőtermek egyik Személyi edzője vagyok. Itt célunk, hogy minden női társunknak segítsünk megszeretni az sportot, a saját testüket és az egészséges életmódot.

 

Sportmúlt

Már egészen kis korom óta szerves része a mindennapjaimnak a sport. 14 évig versenyszerűen kick-boxoltam. Nagyon sok mindent tanított a sport többek között önuralmat, türelmet, kitartást, fegyelmet, állóképesség fejlesztését és nem utolsó sorban önvédelmet.

Én mindig magam miatt edzettem és versenyeztem, de ettől függetlenül tudom, hogy a csapatban való együttműködés is sokszor elengedhetetlen. Mivel egy sport-orientált személy vagyok, így sosem riadtam vissza a különféle sportok kipróbálásától.
Mai napig vannak még sportok, mozgásformák, amiket még ki szeretnék próbálni ezért is kezdtem el 1,5 éve Salsa illetve Batchata táncórákat venni, utóbbi az egyik szenvedélyem lett.

 

Elért eredményeim

  • 2-szeres Világbajnoki bronz érmes vagyok utánpótlás és junior korosztályban.
  • 1-szeres Európa Bajnoki bronz érmes junior korosztályban.
  • Többszörös Magyar Bajnok utánpótlás, junior és felnőtt korosztályban.
  • Többszörös világkupa győztes junior és felnőtt korosztályban.
  • Számtalan nemzetközi és regionális versenyen is sikerült a legjobbnak lennem.

Három alkalommal is a díjazottak között szerepeltem a Pest Megye Év Sportolója Díjátadón.

Ezek mellet a sportbírói vizsgát is sikeresen letettem, amivel felnőttként már az akkori utánpótlás Magyar Bajnokságon én is bírálhattam őket.

 

Tanulmányok

Eleinte idegenvezetőnek tanultam, de az hamar kiderült, hogy nem találom benne a helyem. Mindig is érdekelt a kávézás világa, ezért amikor adódott egy lehetőség, éltem vele és elkezdtem baristaként dolgozni, teljesen beszippantott a kávé világa, egy szerelem szakmává nőtte ki magát az életemben. Bár a vendéglátás miatt hanyagolnom kellett a versenysportot, mindig is éreztem, hogy az igazi hivatásom a sporttal kapcsolatos, ezért munka mellett elkezdtem a…

  • Sportoktató (Testesítés – fitness) – Fitness Akadémia
  • Személyi edző – Fitness Akadémia
  • Tape tanfolyam – Balance Academy
  • Pre- Postnatal trainer – IWI, Pre-Postnatal trainer

 

Célom az edzéseken

Igyekszem minden edzést változatosan prezentálni, valamint sokféle eszközt alkalmazni, illetve a saját testsúlyos gyakorlatokat is kedvelem. Szeretek nagy hangsúlyt fektetni a funkcionális edzésekre is. Mivel minden ember más és mások az igényei, gyere el és együtt kidolgozunk egy személyre szabott edzéstervet amivel el tudod érni a kitűzött céljaidat.

 

Mottóm

,,Az akadályok nem győzhetnek le, minden akadály azért van, hogy legyőzzük.”

Leonardo da Vinci

Személyi edző Ország Berni Székesfehérvár

Ország Berni

Ország Bernadett vagyok, személyi edző és szenior tréner. Gyerek korom óta a minden napjaim részét képezi a mozgás. Számos sportágban kipróbáltam magam: lovagoltam, úsztam, fociztam, versenyszerűen karatéztam és kézilabdáztam is. Így nem is kérdés, hogy az élményt, amit nekem nyújtanak a különböző sportok ezt megpróbáljam átadni mások számára is. Sajnos sokan úgy nőnek fel és úgy élik napjaikat hogy sosem sportoltak, aminek előbb- utóbb akár súlyos egészségügyi kockázatai is lehetnek. A jó hír viszont az, hogy te döntöd el mikor lépsz ki a megszokott kényelmes hétköznapjaidból!

Személyi edzés

Ha megszületett ez a döntés, akkor nagyon jó helyen jársz, mert a SHE Fitness csapata minden nap azon dolgozik, hogy a vendégek az adott óráról elégedetten menjenek haza, gondolván arra, hogy ma is tettek a saját egészségük megőrzéséért. Ha szeretnél egy jó hangulatú edzésen részt venni, ahol a kitűzött célod felé haladunk, akkor ne is keresgélj tovább. Legyen az formásodás, izmosodás vagy fogyás, mi személyre szabottan építjük fel az edzéseidet és megfelelő szakmai odafigyelést kapsz az órád során. Az egészséges életmód kialakításához nagyon fontos a rendszeres edzés és a megfelelő táplálkozás. Ebben szeretnék segíteni azoknak is, akiknek ez az életforma még nem képzi a mindennapjaikat.

Motiváció

A közeljövőben számos képzést el szeretnék még végezni, hiszen úgy gondolom, hogy akkor lehet valaki sikeres, ha minél szélesebb körű tudás birtokába tudja a vendégeknek a lehető legjobbat nyújtani. Az biztos, hogy mindig naprakész ismereteimmel, lelkiismeretesen, jókedvvel adom át mindazt a tudást az óráimon, amit eddigi tapasztalataim és tanulmányaim során megszereztem. Egyik kedvenc idézetem: „Az élet nem követeli meg tőlünk, hogy a legjobbak legyünk – csak azt, hogy próbáljuk a lehető legjobbat kihozni magunkból”, Jackson Brown.

Petry Alexandra személyi edző 11. kerület

Petry Alexandra

Petry Alexandra vagyok, személyi edző.

Már egészen kis korom óta versenyszerűen sportolok ezért is szerettem volna a személyi edzéssel foglalkozni. Több sporttal is megismerkedtem, de végül az atlétikát szerettem meg a legjobban. 13 éves koromban ismerkedtem meg az atlétikával azon belül pedig a rúdugrással, ami teljesen magával ragadott. Korosztályomban nyertem már országos bajnokságot és válogatott is voltam.

Továbbtanulás

A sport szeretete miatt az érettségi után a Testnevelési Egyetemen tanultam tovább és megszereztem az atlétika szakedzői diplomám. Az egyetemi évek alatt lehetőséget kaptam az egyesületemben az MTK-ban, hogy a gyerek rúdugró csoportnak edzéseket tartsak, és segítsem őket a versenyekre való felkészülésében.

Személyi edzés módszer

Sokféle mozgásformát szeretek kipróbálni, ezért elvégeztem egy Fitnesz-Wellness Instruktori és egy Fanatic Jump képzést. Az atlétikán belül a rúdugrás a legösszetettebb mozgásforma, ennek tökéletes elsajátításához szükség volt arra, hogy megtanuljam a test összes izomcsoportjának megerősítését és a precíz mozgáskoordináció kifejlesztését.

Nagyon fontos, hogy nem különálló izmokat, hanem a mozgásban résztvevő izomcsoportokat fejlesztjük, mint a funkcionális edzésnél. Ennek célja nem csak az volt, hogy a lehető legjobb eredményeket elérjük, hanem a mozgási láncok helyes megerősítésével a sérüléseket megelőzzük. Ezt a funkcionális edzés módszert szeretném alkalmazni a személyi edzés óráimon a vendégek fizikai képességeinek fejlesztésében is.

Sérülések rehabilitálása

Emellett azoknak a vendégeknek is nagy segítséget tudok nyújtani, akik sérülésből rehabilitálódnak, vagy bármilyen mozgásszervi problémával rendelkeznek. A saját sérüléseimen keresztül tapasztaltam meg, (pl.: verseny alatt kompressziós csigolyatörés) hogy a funkcionális edzés hatására, nem csak gyorsabban tudtam visszatérni, hanem még erősebb is lettem és 6 hónap múlva egyéni csúcsot ugrottam.

 

Gyertek, jó lesz együtt a személyi edzés

Ezért az én mottóm, hogy a türelmes kitartó munkával nincsenek lehetetlenek és a célunk mindig az legyen, hogy minden személyi edzés alkalmon magunkhoz képest egy kicsit fejlődjünk.  Mindig törekszem arra, hogy a vendégeim részére az óráimat kreatívan állítsam össze, ami nem csak fizikailag fejleszti, hanem pozitív energiával is feltölti őket.

Stauth Lívia személyi edző 13. kerület

Stauth Lívia

Stauth Lívia vagyok, személyi edző. Amióta az eszemet tudom, mindig is folytattam valamilyen sporttevékenységet, mely végül az edzőtermi erőfejlesztésben teljesedett ki. Szakmai tudásomat több évi edzés, saját tapasztalat, majd későbbi tanulmányaim által szereztem.

Személyi edző képzés

A Fitness Akadémián végzett Fitness instruktor és Személyi edző képesítésemmel szélesebb körű tapasztalatra tettem szert az edzősködés területén. Tudásomat pedig nemrég bővítettem rehabilitációs tréner szakkal.

Személyi edzés órák

Nagyon fontosnak tartom az egészséges életmódot és a testmozgást, és mindig azon dolgozom, hogy jó példát mutassak, átadjam a tudásomat a helyes testedzésről és táplálkozásról vendégeimnek. Mindannyian tudjuk jelenlegi rohanó mindennapokban nehezen megoldható, hogy egészséges életmódot folytassunk, nemhogy edzéseket és helyes végrehajtásokat tanulmányozzuk. Add át nekem ezt a terhet,hogy megtervezhessem helyetted, illetve segíthessek a személyi edzés órákon neked abban, hogy együtt elérhessük a fejlődéssel kapcsolatos céljaidat!

Hiszek a fiatalos, pörgős, ám precíz és kliensközpontú légkörben, hogy ezáltal is igazán megteremthessük a motiváló hangulatot az összes személyi edzés órán.

Mottóm: “Az egészség a legjobb ajándék, amit adhatsz magadnak.”

Személyi edző Szentessy Mira Budapest 13. kerület

Szentessy Míra

Szentessy Míra vagyok, a SHE Fitness személyi edző csapatának tagja.

Pici koromtól kezdve központi helyet foglal el a mindennapi életvitelemben a sportolás, hamar rájöttem,hogy számomra a vizes sportok tudják teljessé tenni a szürke hétköznapokat. Sajnos az egyetemi éveim megkezdésével abbahagytam a kajakozást, de a sport iránti szeretetem szerencsére nem szűnt meg, így a funkcionális edzésben, erő-állóképességet fejlesztő mozgásformákban találtam meg önmagam.

Alapfokú diplomámat a Testnevelési Egyetem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakirányán szereztem, tanulmányaimat a Humánkineziólógia mesterképzésen folytatom. Fontosnak tartom a naprakész tudást az edzői szakmában, ezért szeretnék folyamatosan tanulni, fejlődni, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudjak segíteni a hozzám érkező vendégeknek.

 

„Szeretném megmutatni a mozgásnak és a sportolásnak azon egyedülálló tulajdonságát, hogy a külső megjelenésben bekövetkező pozitív változások mellett a lelkünkkel, a hangulatunkkal is csodákat képes művelni. „

Szerintem az előre kitűzött célok eléréséhez elhatározásra és kis akaraterőre van szükség, ha mindezek megvannak, akkor én igyekszem változatos, jó hangulatú edzések keretén belül megszerettetni a mozgást mindenkivel, valamint növelni a hozzám járó vendégek önbizalmát, hiszen az egészség egyik kulcsa az önmagunkkal szembeni elfogadás és a pozitivitás.:)

Célom, hogy a mozgás ne nyűg és egyfajta ,,szükséges rossz” legyen, hanem  egy olyan tevékenység, ami feltölt energiával, kitartóbbá és boldogabbá tesz! ❤️

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra >>

Testelemzés és felmérés

Testösszetétel mérő

A testösszetétel mérő segítségével meghatározható a test zsírtartalma, izomtömege és egyéb fontos paraméterek. Az eredmények alapján az edzők személyre szabott edzés- és táplálkozási programokat készítenek.

 

Fittség felmérés

A fittség felmérés során az edzők különböző teszteket végeznek, hogy meghatározzák az ügyfél jelenlegi fizikai állapotát. Ez segít az edzésprogram optimalizálásában.

 

BMI számítás

A BMI (testtömeg-index) számítás egyszerű módszer a testsúly és a magasság arányának meghatározására. Az edzők felhasználják ezt az adatot a táplálkozási és edzési tanácsok kialakításához.

 

Izomerő felmérés

Az izomerő felmérés során az edzők meghatározzák az ügyfél izomerejét különböző gyakorlatok segítségével. Az eredmények alapján az edzések személyre szabhatók.

 

Mobilitás teszt

A mobilitás teszt során az edzők felmérik az ügyfél ízületeinek mozgástartományát. Ez segít az edzésprogram testreszabásában és a sérülés megelőzésében.

 

Testtömeg index

A testtömeg index meghatározása során az edzők figyelembe veszik az ügyfél testtömegét és magasságát, hogy átfogó képet kapjanak a fizikai állapotáról.

 

Online személyi edzés

Virtuális edzések

A virtuális edzések lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy otthonról vagy bárhonnan részt vegyenek az edzéseken. Az edzők élő videókonferenciákon keresztül vezetik az edzéseket.

 

Online konzultációk

Az online konzultációk során az edzők személyre szabott tanácsokat nyújtanak az ügyfeleknek a táplálkozásról, edzésről és életmódról.

 

Edzésvideók

Az edzésvideók segítségével az ügyfelek bármikor elvégezhetik az edzéseket az edzők útmutatása alapján. A videók részletesen bemutatják a gyakorlatokat és a helyes technikát.

 

Mobil alkalmazások

A mobil alkalmazások segítségével az ügyfelek könnyen nyomon követhetik az edzéseiket, táplálkozásukat és fejlődésüket. Az alkalmazások számos hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyek támogatják a fitnesz célok elérését.

 

Online edzéstervezés

Az online edzéstervezés során az edzők személyre szabott edzésprogramokat készítenek, amelyeket az ügyfelek online érhetnek el és követhetnek.

 

Webináriumok

A webináriumok során az edzők különböző témákban tartanak előadásokat és nyújtanak hasznos tanácsokat az ügyfeleknek. Ezek az előadások segítenek az ügyfeleknek bővíteni tudásukat és motivációt szerezni.

 

Klub és közösségi programok

Csoportos edzések

A csoportos edzések lehetőséget nyújtanak az ügyfeleknek, hogy közösségben edzenek és támogassák egymást. Az edzők irányításával végzett csoportos edzések motiválóak és szórakoztatóak.

 

Közösségi események

A közösségi események, mint például a fitnesz napok vagy egészségügyi vásárok, lehetőséget adnak az ügyfeleknek a közösségi kapcsolatok építésére és az egészséges életmód népszerűsítésére.

 

Fitness táborok

A fitness táborok intenzív edzéseket és táplálkozási tanácsokat kínálnak egy adott időszak alatt. Ezek a táborok ideálisak azoknak, akik gyors eredményeket szeretnének elérni.

 

Workshopok

A workshopok során az edzők különböző fitnesz és táplálkozási témákban tartanak előadásokat és gyakorlati bemutatókat. Ezek az események segítenek az ügyfeleknek bővíteni tudásukat és fejleszteni képességeiket.

 

Versenyek

A versenyek, mint például a fitnesz kihívások vagy futóversenyek, motiválják az ügyfeleket a céljaik elérésére és lehetőséget adnak a teljesítményük mérésére.

 

Közösségi média csoportok

A közösségi média csoportok lehetőséget nyújtanak az ügyfeleknek a kapcsolattartásra és a támogatásra. Az edzők online közösségekben is segítenek az ügyfeleknek motivált maradni és elérni céljaikat.

A személyi edzők szerepe nélkülözhetetlen a fitnesz célok elérésében. Az edzéstervezés, táplálkozási tanácsadás, motiváció és mentorálás, speciális edzések, testelemzés és felmérés, online személyi edzés és klub- és közösségi programok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ügyfelek a lehető legjobb eredményeket érjék el. Amennyiben szeretne többet megtudni arról, hogyan segíthetünk Önnek elérni fitnesz céljait, jelentkezzen konzultációra most! Szívesen segítünk kidolgozni a legmegfelelőbb stratégiát és megvalósítani azokat a lépéseket, amelyekkel növelheti egészségi állapotát és elérheti a kívánt fizikai eredményeket.

Translate »