Személyi edző csapatunk

Személyi edző csapatunk immár 20 profi női fitness edzőből áll, akik megteremtik a vidám hangulatot a professzionális edzések közben.

Budapesti bővülés és országos terjeszkedés miatt folyamatosan ÚJ SZEMÉLYI EDZŐKET KERESÜNK az ország minden pontján. Hamarosan nyitunk fitness terem stúdiókat a vidéki városokban is, elsőként 2020. szeptember közepén Székesfehérvár belvárosában nyitottunk. Hívd Szakál Kata vezető személyi edzőt a 06 30 686 0077 számon vagy keresd a SHE Fitness Facebook Messengeren, amennyiben érdekel a személyi edző állás. Amennyiben felvételt nyersz, azt követően oktatásban részesülsz és vizsgázni fogsz a SHE Fitness módszertan személyi edzés képzés keretében.

Személyi edző Szakál Kata Budapest 11. kerület

Szakál Kata

Vezető személyi edző, SHE Fitness alapító.

Szakál Kata vagyok, 2016-ban alapítottam SHE Fitness – Privát női fitness stúdiót és azóta én vagyok a csapatban a vezető személyi edző is.

Viszonylag későn, 16 éves koromban kapott el, az akkor divatos aerobic őrület, ami nagy újdonságnak számított szeretett szülővárosomban, Karcagon. Ebben az időszakban heti háromszor jártam női fitness órákra a helyi művelődési központba, ami beépült teljesen a hétköznapjaimba. A köztes napokon jártam néha a helyi edzőterembe is, ahol általában egyszerre 15-20 ember osztozott a különböző edzőgépeken.

A főiskolai évek alatt már gyakran jártam különböző edzőtermekbe, elhagyva a csoportos órákat, amik nem vették figyelembe az egyén speciális igényeit és adottságait. Ebben az időben modellkedéssel is foglalkoztam hobbi szinten és sok ismerősöm, barátom megkeresett, hogy segítsek az edzéstervük összeállításában. Erre a kérésre elkezdtem segíteni összeállítani a különböző edzésterveket és ekkor fogalmazódott meg bennem az a gondolat, hogy ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben.

Ennek az álmomnak a megvalósítására még jó pár évet kellett várnom, miközben folyamatosan látogattam edzőtermeket és különböző személyi edzőkkel ismerkedtem meg. Elkezdtem beszélgetni velük a szakmájuk tapasztalatairól és egyre teljesebb képet kaptam arról, hogy melyik irány lesz, amiben majd el szeretnék indulni.

SHE Fitness indulása

2011-ben férjhez mentem, majd 2012-ben megszületett kisfiunk, Hugó. Amikor kisfiam 2 éves lett, elérkezettnek láttam az időt, hogy megvalósítsam korábbi álmomat és mint személyi edző folytassam a pályafutásomat. Ennek érdekében beiratkoztam a International Wellness Institute – IWI, Magyarország legnagyobb fitness iskolájába, amit 2015-be fejeztem be. Közben számtalan, külföldön már népszerű fitness – funkcionális edzés irányzattal és módszerekkel ismerkedtem meg. Ezt követően elkezdtem privát funkcionális edzés órákat tartani nőknek, még a SHE Fitness – női fitness stúdió megalapítása előtt.

Az előző év tapasztalatainak és a vendégeim igényeinek megfelelően, külföldi minta alapján 2016-ban megalapítottam a SHE Fitness Privát női fitness stúdiót, Budapesten a 13. kerületben. Már az első visszajelzések is nagyon pozitívak voltak. A vendégek a stúdió létezését szájról szájra adták, így egyre több vendégnek tudtunk segíteni a saját céljainak elérésében. Folyamatosan tanulok, képzem magam a fitness ipar újabb és újabb irányzataival, amivel bővítjük a stúdióim szolgáltatás portfólióját.

Új fitness terem stúdiók nyitása

2018. nagy lépés volt az életemben, amikor megnyitottuk a SHE Fitness 3. kerületi stúdióját és a 13. kerületi stúdiót is egy tágasabb és szebb helyre költöztettük. 2019. márciusában megszületett gyönyörűséges kislányunk Noémi. Tele vagyok célokkal, tervekkel, s alig várom , hogy megvalósíthassam őket. 2019 júniusban megnyitottuk az újbudai női fitness terem stúdiónkat Budapest 11. kerületben, az Allee mellett és augusztustól pedig kibővítettük a 3. kerületi női fitness terem stúdiót is, ahol ezentúl 4 teremben várjuk a hölgyeket. 2019. őszén megnyitottuk 4. stúdiónkat a 13. kerület Visegrádi utcában 2 privát teremmel. így már 4 stúdióban 11 privát teremben várunk benneteket személyi edzésre. 2020-ban sem állunk meg, a vidéki városokba is elvisszük a SHE Fitness módszertanát és egyedi szolgáltatását. Várjuk olyan személyi edzők, sportszerető vállalkozók jelentkezését, akik egy-egy kétszobás stúdiót 4 személyi edzővel nyitnának a SHE Fitness Franchise üzletlánc keretében. Amennyiben érdekel ez az üzleti lehetőség, nézd meg a részleteket a Franchise oldalunkon.

Köszönöm a családomnak, páromnak és kisfiamnak, kolléganőimnek és hűséges vendégeimnek a támogatást és hogy segítenek az utamon az álmaim megvalósításában.

Személyi edző Ács Móni Budapest 3. kerület

Ács Móni

Személyi edző, SHE Fitness.

Sokat kerestem azt a hivatást, amit végre megtaláltam és amiben kiteljesedhetek, személyi edző lettem. Gyermekkorom óta rendszeres a mozgás az életemben. Számomra a sport egy tökéletes kikapcsolódás, lételem. A kezdeti súlyzós erősítő edzések után megismerkedtem számos edzéstípussal: szeretem az erőnléti edzéseket, legyen szó TRX vagy Kettlebell órákról, szeretem a nyugodtabb jóga órákat vagy épp a nyújtást. Szeretem az állóképességi sportokat, túrázást és futást, kipróbáltam önvédelmi edzéseket, 2 éve hobbim a rúdtánc, 3 éve sportlövészettel is foglalkozom.

Szeretek többféle óratípust megismertetni vendégeimmel, hiszen más az érdeklődésünk, mások az igények, így fontos, hogy a foglalkozások személyre szabottak legyenek. Legyen szó állóképesség fejlesztésről, erőnléti edzésről, egyensúly fejlesztésről vagy nyújtásról. A sport szeretete és a rendszeresség átsegített számos élethelyzeten. Ezt az életérzést és tapasztalatot, amit a sport és mozgás nyújt számomra, szeretném átadni másoknak. Hobbiból hivatás alakult ki. Az évek alatt megszerzett tapasztalataimat szaktudással alátámasztva szerettem volna átadni. Ezért elvégeztem az IWI-nél a nemzetközileg is elismert Fitness Instruktor és Personal Trainer képzést. Ezt követően még magasabb szintre tudtam emelni a személyi edző munkámat. A folyamatos tanulást ebben a szakmában elengedhetetlennek tartom.

Csatlakozás a SHE Fitnesshez

Legnagyobb örömömre csatlakozhattam a SHE Fitness csapatához. Egyéni és páros privát funkcionális edzések keretében foglalkozhatok azzal, amit igazán szeretek. Női fitness edzéseim legfőbb célja, hogy a közös testmozgás eredményes legyen, jó hangulatban teljen, személyre szabott és változatos legyen. Szeretném, ha a mozgás egy örömforrás lenne, mindennapjaink része. A közös edzések során szerepelnek saját testsúlyos és funkcionális edzések, erőnléti- és állóképességfejlesztés, illetve nyújtás. Amire legjobban fókuszálunk az egészség megőrzése, az ízületek védelme és jó közérzet kialakítása.

Mottóm: A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze.”
(Szent-Györgyi Albert)

Bányász Laura személyi edző Budapest 3. kerület

Bányász Laura

Személyi edző, SHE Fitness.

Bányász Laura vagyok, személyi edző, preventív gerincjóga oktató, táplálkozási tanácsadó és élelmiszermérnök.

Jelenleg a Testnevelési Egyetem Rekreációszervező szakán vagyok hallgató mellette pedig személyi edzéseket tartok már 3 éve. Tulajdonképpen a szenvedélyemből csináltam karriert. 10 éve szerettem bele a sportba. Először csoportos órák világát jártam körbe, majd végül a funkcionális edzőtermi edzések mellett tettem le a voksom.

Élelmiszermérnöki tanulmányaim alatt végeztem el a személyi edző tanfolyamot az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában, azóta is ez a hivatásom. Rá kellett jönnöm, hogy engem a sport tesz boldoggá és az tölt fel, ha tudok segíteni másoknak a céljaik elérésében. A SHE Fitnesz erre egy tökéletes hely, mert itt mindenki jól érzi magát és megkapja a teljes odafigyelést az órákon!

Célom

 

A testi-lelki egyensúly, tudatos komplex életvitel megteremtése és a mozgás megszerettetése Veled!

Szeretnélek hozzásegíteni a céljaid megvalósításában, hogy átéld Te is azt a felszabadultságot, boldogságot, a fejlődés érzését, legyen szó fogyásról, erősítésről, állóképesség fejlesztésről.

Személyi edzés

 

Számomra fontos sportos-egészséges életmód fenntartása, elősegítése, ezért az alapoktól kezdve, a prevencióra odafigyelve, teljes testet átmozgató, pulzuskontrollált, egyénre szabott mozgásprogrammal várlak személyi edzéseimen, melyen a gyakorlatok helyes kivitelezése, a stabilitás és mobilitás megszerzése fontos szerepet kap, hogy a kitűzött feladatok könnyebben elérhetővé váljanak, saját testsúlyos gyakorlatokkal és különböző funkcionális eszközök segítségével. A bemelegítésre és nyújtásra fokozott hangsúlyt fektetek, a sérülések elkerülése érdekében. A személyre szabott edzés mellett táplálkozási tanácsokkal is tudok segíteni a kitűzött cél érdekében, mivel és átfogó ismereteim vannak a táplálkozástudomány területén is.

Edzéseim változatosak, mindig új gyakorlatokkal készülök, amiket sose fogsz megunni, mind ez csak egy óra az Életedből!Keress fel bátran, ígérem nem fogsz csalódni!

Személyi edző Bíró Rózsa Budapest 13. kerület

Bíró Rózsa

Személyi edző – SHE Fitness

Biró Rózsa vagyok, 25 éves a Testnevelési Egyetem végzős hallgatója, osztatlan testnevelő-gyógytestnevelő és egészségfejlesztő szakon. Az egyetemet 2015-ben kezdtem meg és nem volt kérdés, hogy sportszakirányú képzésre jelentkezem, hiszen kisgyermekkorom óta szerves része az életemnek a mozgás. Rengeteg sporttal ismerkedhettem meg, a táncoktól kezdve, a floorballon, küzdősportokon és úszáson keresztül, a különféle labdajátékokig. Végül a röplabda lett a szenvedélyem és egyben a kikötőm is. Csapatsportágot űzve rengetek pozitív tapasztalatot szereztem! Így nem véletlen az sem, hogy nagyon szeretek csapatban dolgozni és egy jól működő csapat részese lenni. Ezt úgy érzem, hogy a SHE Fitness-től teljes mértékben meg is kapok.

Fitness és személyi edzés

A testedzés és a fitness világa 18 éves koromban ragadott magával. Kezdetben a konditermekben töltöttem a szabadidőm nagy részét, majd több sérülést követően a funkcionális személyi edzés változatra tértem át. Ez nagy szerelmemmé vált és az egyetemi tanulmányaimnak köszönhetően széles körben tudtam bővíteni tudásomat. Az emberi szervezet működésével, sérüléseivel, a testmozgás törvényszerűségeivel és a mozgás szervezetre gyakorolt hatásaival kapcsolatban rengeteget tanultam. Személyi edző munkakörben már az egyetemi éveim alatt elkezdtem dolgozni. Előtte is mindig akadt olyan lehetőség, ahol másoknak segíthettem céljaik elérésében.

Célom

Sajnos a mai világban egyre nagyobb jelentőséget kap a gyógytestnevelés és a gyógytorna, hiszen rengeteg funkcióbeli elváltozással találkozunk napi szinten. Elmondható, hogy lassan nincs olyan ember, aki ne rendelkezne valami problémával. Legyen az mozgásszervi vagy belgyógyászati probléma, és ezek az ülő- és mozgásszegény életmód rovására írhatóak fel. Éppen ezért örülök, hogy lehetőséget kaptam egy olyan helyen, mint a SHE Fitness. Itt a személyre szabott és a preventív szemléletű edzésre fektetjük a hangsúlyt.

Gyógytestnevelőként az izom eredetű elváltozások hatékony korrekciójában (hanyagtartás, kifózis, lordózis stb.) és a belgyógyászati betegségekkel rendelkező személyek (magas vérnyomás, asztma, túlsúly) edzéskörülményeinek kialakításában tudok megfelelő segítséget nyújtani.

Mindezek mellett szeretném kihozni az összes vendégemből a maximumot. Megmutatni nekik azt, hogy mindenkiben több van, mint amennyit gondol magáról. Ez nem csak egy nagyon hangzatos klisé, mint ahogy az sem, hogy minden fejben dől el! Ezt kell tudatosítani és szárnyalni.

Vendégek motiválása

Szeretettel várok minden olyan vendéget kortól függetlenül, aki szeretne változtatni életmódján, aki szeretné megtapasztalni a mozgás által nyert élményeket. A mozgás endorfinfelszabadulást eredményez, hiszen az elvégzett „munka” utáni állapot felszabadító! Emellett büszkeséggel fog eltölteni az, hogy tettél valamit magadért és a céljaid eléréséért!

Ezen kívül szeretnék szólni a fiatal korosztály képviselőihez is (a fiatalság természetesen hozzáállás kérdése ♥. Ne higgyetek a közösségi médiának, a kirakat világnak! Ne azért mozogj, hogy úgy nézz ki, mint az insta modellek! Mozog azért, mert szeretnél több lenni, szeretnél egészségesebb lenni és szeretnél ÖNMAGAD lenni!

Mottó: Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.

/Niccolo Machiavelli/

Személyi edző Gabi Budapest 3. kerület

Dér Gabi

Személyi edző, SHE Fitness.

Kora gyermekkorom óta nagyon közel áll hozzám a mozgás. Szerencsésnek mondhatom magam mert a szüleim megtanítottak a kerékpározás, úszás, mellett síelni, és korcsolyázni is. Sokat kirándultunk, mely közel hozta hozzám a természetet annak ellenére, hogy testvéreimmel egy panelház 10. emeletén nőttünk fel.

Több mint 10 éve találkoztam először a Pilates tornával, amitől a hosszú irodában ücsörgős napok után mindig jól éreztem magam. Annyira beleszerettem, hogy ma már személyi edző munkakörben én segítek vendégeimnek karbantartani gerincüket, visszaszerezni alakjukat, fejleszteni állóképességüket!

A hasizom szerepe nagyon fontos az emberi test működése szempontjából. Nélküle nem tudnánk alapvető tevékenységeinket elvégezni, befolyásolja törzsünk működését. A LoveYourBelly, szétnyílt hasizom torna sok vendégemet segítette hozzá, hogy a különböző okok miatt szétnyílt hasizmát rendbe hozza. Ez az elváltozás nem csak a hölgyeket kismamákat, hanem a gyerekeket, és férfiakat is érintheti.

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Személyi edző Barbi Budapest 13. kerület

Füstös Barbara

Személyi edző, SHE Fitness.

Mint személyi edző, nem titkolt célom, hogy főként a sport világában, de a hétköznapi életben is a megelőzésre, prevencióra kerüljön több hangsúly. Ezzel a megközelítéssel elkerülhetővé válnak a sérülések, mozgásszervi megbetegedések. Szeretnék egészséges(ebb) társadalmat formálni munkámmal, hogy ne csak a baj megtörténte után kerüljön sor változásra, hanem sokkal inkább azok előtt. Megfelelő élet- és bioritmussal, prevencióval, mozgással és némi odafigyeléssel a betegségek, sérülések, műtétek számos része elkerülhető. Legyen szó bármilyen célodról, legyél sportoló vagy sem, itt a helyed! 🙂

A sport egészen kiskorom óta jelen van az életemben. Én is tornával kezdtem 4 éves korom körül, majd 6 évesen lettem a kézilabda szerelmese. Már ekkor is hiperaktív voltam és jól éreztem magamat a sportos környezetben, csapatban. Általános iskolában mindenféle tömegsport, floorball, kosárlabda, labdarúgás és atlétika is szerepelt a délutáni programok között. Itt szép számmal állhattunk dobogóra a versenyekkel is. Ezekkel gimnázium ideje alatt sem hagytam fel,de ekkor már egyértelműen a kézilabdáé volt a főszerep, de így sem szakadtam el a kerületi versenyektől.

Személyi edző pályafutás

Jelenleg 26 éves vagyok, személyi edző lettem és jelentős számú sérülésen túl vagyok. Egészen apró ujjficamoktól kezdve, részleges bokaszalag szakadásokon keresztül a legsúlyosabb térdszalag pótlásokig éltem át sérülést és rehabilitációt. Ebből kifolyólag ilyen témákkal kapcsolatosan gyűjtöttem a pontokat a sportsebészeten évről évre. Utólag visszatekintve csak azért nem bánom, mert tényleg rájöttem mit szeretnék a legjobban az életben munkámnak. Természetesen az is tisztává vált, hogy ezen sérülések nagy részét elkerülhettem volna én is.

Füstös Barbi személyi edzés 2Azt már 16-17 évesen is tudtam, hogy a sportban szeretnék továbbtanulni. Alapszakon rekreációszervezést és egészségfejlesztést végeztem a Testnevelési Egyetemen. Az évek során nagyon jó alapokat kaptam. Szakmai gyakorlatokat végezhettem, nem csak Magyarországon, de Erasmus+ ösztöndíjjal külföldön, Belgiumban is, ahol 2 évet töltöttem. Az idő elteltével rájöttem, hogy mennyi mindent meg lehet előzni és lehet befolyásolni csupán tudatossággal és odafigyeléssel.

Folyamatosan képzem magam

Ezért köteleztem el magam a prevenció, sérülés megelőzés mellett. Ezek alatt nem csak a sportsérülések értendőek, hanem például egy gerincferdülés, bokasüllyedés vagy egy egyszerű derékfájás is, bármilyen mozgásszervi panasz. Jelenlegi tanulmányaimat (Testnevelési Egyetem-Humán-kineziológia Msc szak) számos képzéssel egészítem ki folyamatos továbbképzésekkel. Itt még jobban megtanultam az emberi test mechanikájával kapcsolatos összes ismeretet. Gyakorlatban is megtanultam, hogy hogyan is tudok én segíteni embereken mint személyi edző, és megelőzni vagy helyreállítani egy-egy problémát.

Ehhez kiegészítésként szolgál a folyamatban lévő pre-, és rehabilitációs tréner tanfolyam, amelyet sikerrel befejezve még több tudással állhatok majd vendégeim rendelkezésére. De a jó pap is holtig tanul, tartja a mondás. A sport, edzésmódszerek és a dietetika területén is tartani kell a lépést a korral és az új ismeretekkel.

A sport és mozgás témakörével karöltve jár a táplálkozás és a pihenés is. Ezekben a témákban is egyre mélyebbre ásom magam, hogy ne csak saját de mások életét is egészségessé tudjam tenni. Kedvenc stúdiónk személyi edzései mellett ovistornát is tartok több helyen. 3-6 éves gyermekek mozgásfejlesztését és ügyességét, különböző készségeiket és képességeiket játékosan javítom hétről hétre. A mai napig versenyszinten kézilabdázom és sportolok, immár tudatosabban felépítve az edzéseimet, hétköznapjaimat.

Kedvenc időtöltésem

A szabadidőmben nagyon szeretek biciklizni, ahova csak tehetem kerékpárral közlekedem. Az aktív kikapcsolódás minden fajtáját szeretem, főleg ha csoportosan csinálhatom a barátaimmal, akikkel a legtöbb szabadidőmet töltöm a családom mellett. A konyhában is sokszor megfordulok, hogy minél finomabb mindenmentes süteményeket süthessek. Amikor pedig meguntam a “szürke” hétköznapokat felpakolom a hátizsákomat és utazom a nagy világban. 🙂

Személyi edző Gátsik Fanni Budapest 11. kerület

Gátsik Fanni

Személyi edző, SHE Fitness.

Gátsik Fanni vagyok, a SHE Fitness személyi edző csapatának a tagja. Diplomáimat a Testnevelési Egyetemen szereztem meg, testnevelő-edző, illetve szakedző szakon. A sport már gyermekkorom óta része az életemnek, melynek köszönhetően számos élményben gazdagodtam, amelyet szeretnék átadni másoknak is a személyi edzések által. Az életem során többféle mozgásformát kipróbáltam, melyek között voltak egyéni és csapatsportok is. Sportoltam versenyszinten, illetve rekreációs céllal is, így nem volt kérdés számomra, hogy milyen hivatást válasszak magamnak.

A kezdetek

Minden a tenisszel és az általános iskolai atlétika versenyekkel kezdődött, majd később kipróbáltam a kézilabdát és a műkorcsolyát is. Végül az egyetemen elkezdtem verseny aerobikozni, melyben több versenyszámban is indultam a csapattal a hazai bajnokságokon. Ugyanitt ismerkedtem meg a fitnesz világgal is, kezdetekben az aerobikkal, majd később áttértem a funkcionális vonalra.

Személyi edző hivatás

Munkám során mindig is alapvetőnek tartottam az egészséges életmódra való ösztönzést, valamint a mozgás megszerettetését, megismertetni vendégeimet a sportolás örömével. Úgy gondolom, hogy a mozgás nem csak a testet formálja, hanem a személyiséget is fejleszti. Ezt azért is vallom, hiszen számos pozitív tulajdonság, mint a kitartás, önfegyelem, bátorság, önbizalom alakul ki a sportolás által. Mindemellett fontosnak tartom, hogy edzéseimen mindig vidám hangulat legyen, ezáltal vendégeim pozitív élménnyel lépjenek ki a terem ajtaján.

A preventív szemléletmód mellett, nagy hangsúlyt fektetek az egyéni képességeidnek megfelelő, optimális terhelésre, mellyel minden egyes alkalommal közelebb kerülsz a célod felé.

Helmeczi Dalma személyi edző Budapest 11. kerület

Helmeczi Dalma

Személyi edző – SHE Fitness

Helmeczi Dalma vagyok, személyi edző, rekreációszervező, egészségfejlesztő szakember és humán-kineziológus.

Mindig is éreztem magamban a késztetést, hogy valamilyen módon átadhassam másoknak mind azt a pozitív érzést, amit az aktív életmód vonz magával. Így találtam az edzői pályára.

Az állóképességi személyi edzés, erőedzés és a jóga az életem szerves része. Szabadidőmben terepakadályfutóként rajthoz is szoktam állni egy-egy magyarországi versenyen (pl.: Spartan Race), ahol többször is dobogóra állhattam már.

Személyi edzés óráimon, mind a tanultakat, mind pedig a sport világában tapasztaltakat ötvözöm, hogy a lehető legkomplexebb élményt tudjam nyújtani egy-egy edzés alkalmával. A SHE Fitness-nél fantasztikus személyi edző munkatársakat ismerhettem meg, akikben ugyanezt az elszántságot megtaláltam, mint ami bennem is van.

Hiszem, hogy mindenkinek alap lehet, hogy jól érezze magát a bőrében, és én ehhez szeretnék segítséget nyújtani. Edzéseimre várok minden olyan nőt, aki tenni akar az egészségéért, vagy épp formásodni szeretne.

„Egy edzés megváltoztathatja a napodat, a rendszeres edzés pedig az életedet.”

Személyi edző Hüse Amanda Budapest 13. kerület

Hüse Amanda

Személyi edző – SHE Fitness

Hüse Amanda vagyok, személyi edző, diplomás táplálkozástudományi szakember, rekreációszervező és egészségfejlesztő.

Hitvallásom, hogy az egészség a legnagyobb érték, amivel rendelkezhetünk, hiszen tudod semmi sem áll jobban neked, mint az, hogy egészséges vagy. Viszont úgy gondolom, hogy az egészség az nem cél, hanem életmód és ennek a kulcsa ott van a te kezedben.

Szakemberként célom és feladatom, hogy segítségére legyek mindazoknak, akik változtatni szeretnének életmódjukon és segítséget nyújtsak vágyaik eléréséhez, legyen az egészségmegőrzés, fogyás, erősödés, formálódás vagy csupán, az hogy reggelente fitten és energikusan kelj ki az ágyból. Számomra kiemelkedő fontosságú a prevenció, így személyi edzéseim alatt maximális figyelmet fordítok vendégeimre, a gyakorlatok helyes kivitelezésére. Mindenki más indokból, más múlttal és más céllal érkezik, ezért fontos, hogy minden vendég edzésprogramját személyre szabottan állítom össze a biztonságos fejlődés és a kívánt eredmény elérése érdekében. Funkcionális edzéseim során törekszem a színes és változatos eszközhasználatra és emellett többféle edzéstípussal is megismerkedhetsz nálam, mint pl.: pilates, köredzés, HIIT  core training, stretching.

Funkcionális személyi edzőként szeretném elérni, hogy a sport ne kötelező jellegű, hanem inspiráló és sikerélményben gazdag legyen a számodra. A siker eléréséhez a mozgás mellett természetesen a helyes táplálkozás is elengedhetetlen, így táplálkozástudományi szakemberként ebben is támogatlak, és gyakorlati tanácsokkal segítelek.

Mit is kell tudni rólam?

Az egészségtudatosság jegyében próbálom magam is élni mindennapjaimat, mely életfelfogás és nézőpont elsajátításában és gyakorlati megvalósításában leszek a segítségedre. Számomra fontos ennek a szellemiségnek a tudás alapú háttere, ezért felsőfokú tanulmányaimat is ennek tükrében végeztem. Az egészséges életmód jegyében alapdiplomámat Rekreációszervező-és egészségfejlesztőként a Testnevelési Egyetemen, mesterdiplomámat, pedig Táplálkozástudományi szakemberként a Semmelweis Egyetemen szereztem meg. A sport szeretete már gyerekkorom óta jelen van az életemben, melyet alapvetően a táncnak köszönhetek. 12 éven keresztül versenyszerűen táncoltam Show, Modern és Jazz kategóriákban. Versenyeim során sikerült elnyernem kétszer az Európa bajnoki, Világkupa győztesi címet és több alkalommal tüntettek ki az év felnőtt női táncosa illetve nívódíjas táncosi címmel is. Jelenleg is aktívan sportolok, szabadidőmben szeretek futni és különböző pilates és joga technikákat elsajátítani.

Amennyiben érdekelnek a tested funkcionális működésére és belső motivációd fejlesztésére irányuló új lehetőségek, várlak sok szeretettel óráimon. Ne feledd, mindennapi kis lépésekkel eléred a célod, hiszen bármire képes vagy, ha elszánod magad!

Mottóm: A vasalódeszkák valójában szörfdeszkák, akik feladták az álmaikat. Ne legyél vasalódeszka!

Személyi edző Kanok Ilda Budapest 11. kerület

Kanok Ilda

Személyi edző – SHE Fitness

Kanok Ilda vagyok, személyi edző.

A sport iránti szeretetem már 11 éves koromban kezdődött versenyszerűen röplabdával, ami közel 10 évig tartott. Ezt később saját testsúlyos illetve funkcionális edzés és koreografált órák váltották fel.

Felsőfokú tanulmányaim kapcsán eléggé elkalandoztam a sport világától ugyanis közgazdásznak tanultam. Mivel ebben nem találtam magamra folyamatosan kerestem a lehetőségeket, míg bevillant, hogy a sport általi szenvedélyem szeretném hivatássá formálni.

Ekkor sikeresen elvégeztem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola személyi edző képzését.

SHE Fitness

Szívből örülök, hogy a SHE Fitness csapat tagja lehetek, mert itt megvannak azok az értékek, amik manapság egy átlag fitnesz teremben nem mondható el. A szakmai támogatáson át, önzetlen segítség, megbecsülés és tisztelet jellemző minden kolléganőmre.

Célom

A preventív szemléleten keresztül szeretném átadni és segíteni kedves vendégeimet, hogy a sport által kikapcsolódjanak, elérjék céljaikat, ami lehet akár fogyás, akár állóképesség fejlesztés, akár erősödés vagy felépüljenek sérüléseikből és színt vigyenek a mindennapjaikba.

Mottóm: “Az egész csak azon múlik, hogy benned van-e a CSAKAZÉRTIS!”

Személyi edző Viki Budapest 13. kerület

Kovács Viki

Személyi edző, SHE Fitness.

Kovács Viktória vagyok, 24 éves, személyi edző és rúdsport oktató a SHE Fitness – női fitness stúdiókban. Sportoló családban nőttem fel. Édesapám jelenleg is testnevelő, és válogatott kézilabdás volt, anyukám is versenyszerűen kézilabdázott, így nem volt kérdés, hogy megpróbálják átadni majd nekem is a sport szeretetét, és fontosságát. 8 éves koromtól kezdve az akrobatikus fitnesz mellett tettem le a voksom, és 10 évig versenyszerűen űztem. Sok magyar bajnoki cím, egy formációban elért világbajnoki cím, és rengeteg élmény tulajdonosa lettem, amit soha sem cserélnék el másra. A 10 év szinte mindennapos edzései után azonban szerettem volna az utamat keresni, és új irányokat találni, így 2 évig csak hobbi szinten sportoltam.

Mozgásformák és edzések

Jártam mindenféle mozgásformára az aerobic kick-box edzéseken át a jógáig. 21 évesen még egy női fitness modell versenyen is elindultam, de a szívem egy, az akrobatikus fitneszhez szinte teljesen hasonlító sportnál kötött ki, a rúdsportnál. 3 évvel ezelőtt úgy mentem le az első órámra, hogy egyből szerelem lett, és tudtam, hogy én ezt oktatni fogom. A rúdsportban is megmérettettem magam, mint minden eddigi sportomnál tettem. Imádok a színpadon lenni, szerepelni, kifejezni önmagam. A magyar bajnokságon amatőr kategóriában a 2. helyet, a profik között pedig a 4. helyet sikerült eddig megszereznem.

Jelenleg a versenyzés picit háttérbe szorult, mert szeretnék maximálisan a vendégeimre, és a rúdsport versenyzőimre koncentrálni. A személyi edző munkámat a rúdsport oktatása után kezdtem. Mindig is vonzott ez a világ is. Amikor 20 évesen a női fitness modell versenyemre készültem, és figyeltem az edzők munkáját a teremben, arra gondoltam, hogy mennyire irigylem őket, hogy az álom munkámat csinálhatják. Éreztem már akkor, hogy könnyen teremtek kapcsolatot, hogy feltölt, ha emberekkel foglalkozhatok, és hogy tudom ösztönözni és motiválni őket.

Szakmai háttér

Első lépésként az élet fintora miatt egy okj-s képzést végeztem el, mint személyi edző, majd 3 évvel ezelőtt a Testnevelési Egyetemre is bekerültem. Jelenleg utolsó éves hallgató vagyok. Számomra az személyi edző munka hivatás. Szeretném, ha a lehető legtöbb embernek megtaníthatnám, hogy mennyit is ad a sport. A sport több, mint egy erősen ajánlott tevékenység annak érdekében, hogy egészséges maradj, karban tartsd a tested, és a súlyod. A sport segít kikapcsolni, levezetni a napi feszültséget, kapcsolatokat teremt, feloldja a gátlásaid, és magabiztosságot teremt.

Nem hiszek az instant módszerekben, legyen szó bármiről. Az ember csak azt képes becsülni, amiért kőkeményen megdolgozott. Hiszem, hogy mindenki számára van mozgásforma, amiért lelkesedhet, és sikerélménye lehet, csak nem szabad feladni a keresését. Leírhatatlan boldogság és egyben adomány számomra, hogy a létemmel, tanácsaimmal, azzal az energiával és szemlélettel, amit képviselek segíthetek megváltoztatni emberek életet. Privát funkcionális edzéseimen foglalkozom természetesen fogyni vágyókkal, izmosodni vágyókkal, de ezen kívül rúdsportolók erőnléti fejlesztésével, és sérülések rehabilitációjával. Egy lendületes, szókimondó ember vagyok, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját.

Személyi edző Lada Szandi Budapest 11. kerület

Lada Szandi

Személyi edző, SHE Fitness

Lada Alexandra vagyok, 24 éves, személyi edző. A sport gyerekkoromtól kezdve az életem része, több sportágat is kipróbáltam kezdve a ritmikus sportgimnasztikával, majd ezt követte a tánc, úszás, falmászás, floorball, kosárlabda, röplabda. Utóbbi kettőben volt szerencsém több versenyen is részt venni iskolai keretek között, amatőr szinten. Ezáltal azt is megtapasztalhattam, hogy milyen csapatban dolgozni, ami a való életben is úgy gondolom, hogy hasznos dolog.

Tanulmányok

Az egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Gazdasági Egyetemen kezdtem meg turizmus szakon, bár tervben volt, hogy a sporttal kapcsolatosan szeretnék továbbtanulni, akkor az élet más irányba terelt és végül felsőfokú közgazdász asszisztensi oklevelet szereztem. Sajnos háttérbe szorult a mindennapos sport és elkezdett hiányozni a rendszeres mozgás, illetve némi súlyfelesleget is felszedtem, majd inzulinrezisztenciát illetve PCOS-t diagnosztizáltak nálam.

Ezért kezdtem el megváltoztatni az életmódomat és rendszeresen edzőterembe járni. Ez egy idő után kicsit monotonná vált, és kezdőként valószínűleg sok gyakorlatot nem is végeztem helyesen, illetve néhány alkalommal személyi edzőhöz is elmentem, de sajnos utólag visszanézve nagyon nem bánt velem szakszerűen és személyre szabottan. Idővel azt vettem észre, hogy a szabadidőm nagy részét a sport és az edzés tölti ki. Ekkor gondolkoztam el azon, hogy hivatásszerűen is ezzel szeretnék foglalkozni, mert egyáltalán nem tudtam magam elképzelni, hogy irodai munkát végezzek.  Azért, hogy elmélyítsem a tudásomat a sport területén és akár másokon is tudjak segíteni, végül az IWI Nemzetközi Fitnesziskolát választottam, ahol elvégeztem a fitness instruktori majd a személyi edző képzést is.

Személyi edzés

Leginkább a funkcionálisabb jellegű edzések állnak közel hozzám, mivel változatosak, jól személyre szabhatóak és szeretek kreatív lenni az edzések összeállításában. Emellett a prevenciós szemléletmódot is nagyon fontosnak tartom, hogy megelőzzük és elkerüljük a sérüléseket, így igyekszem minden vendégem edzésprogramjába beépíteni a számára szükséges korrekciós gyakorlatokat. A mondás is úgy tartja, hogy bölcs ember kősziklára épít házat, úgy az edzésben is az első és legfontosabb lépés a megfelelő stabilizáció és izom-egyensúly arány kialakítása, hogy arra később tónusos izomzat épülhessen, sérülések nélkül.

Életmód

A sport mellett az egészséges táplálkozás is fontos számomra, mivel három éve inzulinrezisztenciát állapítottak meg nálam. Célom, hogy ne csak az egészséges embereknek, hanem azoknak is tudjak segíteni, akik hasonló problémával küzdenek. Én sok hibát elkövettem az életmódváltásom folyamán, mert nem volt mellettem, egy olyan szakember, aki megfelelő segítséget tudott volna nyújtani. Ezért szívügyem, hogy folyamatosan tovább képezzem magam és segíteni tudjak másoknak is egy kiegyensúlyozott és hosszú távon is fenntartható életmód kialakításában, ami élvezhető és nem jár szigorú megszorításokkal. Elvégeztem az IWI Sporttáplálkozás és táplálék kiegészítés tanfolyamát, de emellett még tovább szeretném bővíteni a tudásomat, mind a táplálkozás, mind a sport területén, hogy a lehető legjobb szakmai tanácsokkal tudjam segíteni vendégeim fejlődését.

Elhivatottság

Emellett, pedig egyre fontosabbnak tartom a mentális egészséget is, mert sok probléma onnan indul ki és kevés szó esik róla. Úgy gondolom, hogy a testünkkel és a lelkünkkel nem külön-külön, hanem egy egészként kell foglalkozni, ahhoz, hogy minden megfelelően működjön és kiegyensúlyozottak lehessünk az életben is.

Számomra az edzői hivatás egy szenvedély, amire nem kötelezően elvégzendő munkaként tekintek, hanem a legnagyobb boldogsággal tölt fel lelkileg és mentálisan, ha pozitív visszajelzést kapok és látom azt, hogy valakinek segíthettem jobbá tenni az életét.

Mottóm:  “Az emberi test egészen elképesztő erőfeszítésekre képes – de csak akkor, ha az elme is mögötte áll.”  Jason Lewis

Személyi edző Molnár Ági Budapest 11. kerület

Molnár Ági

Személyi edző, SHE Fitness

Molnár Ági vagyok, személyi edző a SHE Fitness – női fitness stúdiókban. Személyi edzőként legfőbb céljaim egyike, hogy minél több ember életét képezze a rendszeres és jóleső mozgás, sporttevékenység. Egészségünk az egyik legfontosabb kincsünk, melyet életünk során célszerű megőrizni, illetve a már elindult hanyatlást minél előbb megfékezni és tartós javulásra törekedni. Hiszem, hogy ha életünk részévé, szokásunkká tudjuk tenni a számunkra megfelelő mozgásformákat, táplálkozást, akkor idővel az EGÉSZség, testi-lelki-szellemi egyensúly irányába terelhetjük életünket. Ez egy olyan út, melyet nem érdemes halogatni, hiszen a mozgás öröme egyben életörömöt is növel. Gyere, és fejlődjünk együtt!

Szakmai tapasztalat

Személyi edző, tánc instruktor, illetve az egészséges életmód lelkes tanulmányozója vagyok. Óvodás korom óta imádok mozogni, táncolni, kisiskolás, illetve serdülő koromban az atlétika szerelmese voltam, illetve azóta szüntelenül valamilyen tánc mindig az életem részét képezte. Jelenleg a preventív szemlélet áll közel hozzám, illetve a jóga irányzataival ismerkedem. Habár Nemzetközi Közgazdász egyetemi végzettségem van, mindig is sejtettem, hogy olyan hivatást szeretnék választani, mely során hozzájárulhatok embertársaim öröméhez, jól-létéhez. HR és logisztika területén dolgoztam huzamosabb ideig, így magamon is tapasztaltam a hosszan tartó ülő munka negatív hatásait, illetve, hogy hogyan is lehet azokat kiküszöbölni.

Ezen kívül Spanyolországban is éltem, ahol egyetemen tanulhattam és dolgozhattam is. Nagyon megszerettem a spanyol kultúrát és a rájuk jellemző közvetlenséget, vendégszeretetet, hiszek benne, hogy bármilyen tevékenység kellemesebb, ha jó hangulatban, jó érzések közepette zajlik.

Elhívatottság

Fontosnak tartom alapvetően a helyes testtartás elsajátítását, az anatómiailag helyes mozgások pontos, precíz végrehajtását. Ezek a mozgások, tartások szokásainkká válnak a hétköznapokban is, és emelhetik életminőségünket, ha nem púpos háttal, előreesett fejjel, vállakkal stb. létezünk, melyek összefüggését és jótékony hatásait már tanulmányok is bizonyítják.

Amennyiben fejleszteni szeretnéd magad és tartós eredményre, közérzet javulásra vágysz, szeretettel várlak óráimon. Eddigi tudásommal és tapasztalatommal segíteni foglak, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból.

Nincs lehetetlen!

Mottóm: „A gondolatnak nagy hatalma van önmagunk és mások fölött, ezért amire összpontosítunk, az életerőt nyer és azzá válunk.”, Bakos Attila

Nagy Krisztina személyi edző Budapest 11. kerület

Nagy Krisztina

Személyi edző, SHE Fitness.

Nagy Krisztina vagyok, a Debreceni Egyetem gyógytornász szakán szereztem diplomámat. Már egészen kiskoromban eldöntöttem, hogy a célom, hogy segíthessek embereknek. Keresztanyukámnak van egy lovardája, ami specializálódott sérült gyermekek tornáztatására, itt töltöttem kiskorom óta az összes nyaramat, és rengeteget tanultam a mozgás szeretetéről, és arról, hogy mennyi örömet ad, ha valakinek mosolyt csalhatok az arcára.

Sokféle sportot kipróbáltam még, szertornáztam, gúláztam, síelek, és egyetemi éveim alatt “cheerleader” csapatban is szerepeltem. Kórházi gyakorlataim során mindenféle problémával, illetve korosztállyal dolgoztam, a sport miatt pedig betekintést nyerhettem a sportspecifikus edzések világába. Nekem a szakmám a szenvedélyem, minden egyes edzés megtartása feltölt, és folyamatosan képzem magam. Nőként sokat foglalkoztam vele, hogyan lehet formásodni, csinosodni. Mint személyi edző azon vagyok , hogy a megszerzett tudásomat beleépítve a személyi edzés gyakorlatokba minél hatékonyabb legyek. Arra törekszem, hogy az sikerüljön a lehető legjobb mozgásszervi állapot elérése.

A gyógytorna és a személyi edzés kapcsolata

Mivel manapság sajnos kevés olyan ember van akinek ne fájna néha valamilyen, vagy ne lenne tartáshibája, mozgásszervi problémája, így nagyon fontosnak tartom a preventív szemléletet a  edzések során, illetve a korrekciós gyakorlatok beépítését a személyi edzésbe. Ezek a korrekciós gyakorlatok jelentik a legnagyobb kihívást minden ki számára. Ilyenkor olyan izomcsoportokat dolgoztatunk, amik gyengék. Így ezek az edzések a mozgásszervi problémákra is jó hatással vannak, illetve a fiziológiás helyzet létrehozásával esztétikusabbá is tesznek. Csodálatos dolognak tartom, hogy a mozgás mennyi problémára megoldást jelent, legyen az keringési probléma, emésztési probléma, vagy akár pszichés. Célom hogy, a lehető legtöbb területen pozitív hatást tudjunk elérni.

Mint személyi edző fontosnak tartom még a mozgás szeretetének elérését! Az edzések során  sok eszköz beépítésével színesítem az órákat, illetve figyelembe veszem azt hogy ki milyen gyakorlatokat részesít előnybe.

Nagyra becsülöm, aki eljön hozzánk és fáradtságot nem kímélve kész dolgozni a céljaiért, ezért szeretném, hogy mindenki komfortosan és jól érezze magát mozgás közben. Hiszem hogy a sportban bárki örömet lelhet, és mindennel azon leszek, hogy akik hozzám járnak széles mosollyal hagyják el a termet, és elégedettek legyenek magukkal, hiszen ma is tettek  az egészségükért.

Mottóm: “ Egész jó móka megvalósítani a lehetetlent” -Walt Disney

Személyi edző Németh Viki Budapest 11. kerület

Németh Viki

Személyi edző, SHE Fitness.

Németh Viktória vagyok, 26 éves, személyi edző és táplálkozási tanácsadó. A mozgás gyerekkorom óta részese az életemnek. Mindig is izgő-mozgó személyiség voltam, nem szeretek egy helyben ülni, az aktív életmód az, amely engem feltölt. Rengeteg sportot kipróbáltam már az életben, egyéni és csapatsportokat is, mindegyik mozgásforma tanító jellegű volt számomra.

Az első mozgásforma, amely sokáig meghatározó volt az életemben és megszerettette velem a testmozgást, az úszás volt. Mivel hagyományőrző településen nőttem fel, így 8 évig a néptánc is részese volt a mindennapjaimnak, majd hobbi szinten kézilabdáztam és röplabdáztam.

Fitness terem

A fitness terem világával és a különböző csoportos órákkal 16 évesen ismerkedtem meg. Eleinte csak aerobic órákra jártam, majd amikor már nem jelentett számomra kihívást, váltottam, és a súlyzók szerelmese lettem.

Olyan ember vagyok, aki szereti a változatosságot, így a fitness terem személyi edzések mellett gyakran eljárok futni a szabadba, illetve olyan edzéseket keresek, amelyekkel a saját határaimat feszegethetem. Megfogadtam, hogy évente legalább egy új sportot kipróbálok, ez is segít abban, hogy minél több ismeretet szerezzek a különböző mozgásfajtákról.

Többek között megismerkedtem a lovaglással, amelyet azóta is imádok, a TRX-szel, és jártam boksz órákra is egy évig. Idén pedig a személyi edző munkám mellett rúdsport világával szeretnék megismerkedni.

A mozgás és hatásai

A mozgás öröm, megtanít megismerni önmagunkat, fegyelmezetté válhatunk általa, és ami a legfontosabb szerintem, hogy képességeinket, határainkat is átléphetjük a sport által. Mindig többre vagyunk képesek, mint amit gondolunk magunkról.

Mint személyi edző és mint sportot szerető ember is, ezt az érzést, ezt a gondolkodásmódot igyekszem átadni vendégeimnek. A személyi edzések alkalmával megvizsgáljuk az aktuális edzettségi szintünket, ezáltal egyénre szabott edzéstervvel tudjuk elkezdeni a közös munkát. Nagyon fontosnak tartom a prevenciót, hiszen azért mozgunk, hogy jól érezzük magunkat és egészségesek legyünk, nem pedig azért, hogy sérüléseket szerezzünk. Szeretném megtanítani a hozzám forduló vendégeknek, hogy hogyan is működik a testünk, és megadok minden segítséget annak érdekében, hogy a kitűzött célt közösen elérjük, illetve a lelkesedés és a motiváció is folyamatos legyen.

Személyre szabott, változatos, jó hangulatú órákkal várlak a SHE Fitness teremben, amely csak rólad szól, így edzés végére testileg és lelkileg is feltöltődhetsz. J

Terveim

Rövid távú terveim között szerepel a rehabilitációs tréner, gerinc tréner, a kismama torna oktató és a gyermek fitness oktató tanfolyamok elvégzése. Fontosnak tartom, hogy minél szélesebb körben tudjak segíteni a hozzám forduló vendégeknek, ezért a tanulás sohasem ér véget.

Mottóm: „Soha ne adj fel egy célt, csak azért, mert időbe telik az elérése, az idő így is úgy is el fog telni.”

Személyi edző Őri Dorka Budapest 3. kerület

Őri Dorka

Személyi edző, SHE Fitness

Utam a személyi edző pályához

Őri Dorka vagyok, személyi edző, stability workout és síoktató. Amióta az eszemet tudom mindig is a sportok és a biológia irányába sodort az élet. Három éves koromtól kezdve rengeteg sporttal megismerkedtem, eleinte síeltem, akrobatikus rock and rolloztam és lovagoltam. Később, az általános iskola megkezdésével jazz-balettoztam, kosaraztam, teniszeztem és röplabdáztam. A gimnáziumi éveim megkezdésével hanyatlani kezdett a sport iránti érdeklődésem. A tánc és a diákolimpiákon való részvétel az életem része maradt, később az egyetemi éveim alatt ismét a sporté lett a főszerep.

Az egyetemi alapképzésemet testnevelő-edző szakon végeztem, jelenleg pedig a Testnevelési Egyetemen Humánkineziológia mesterképzésére járok. Az egyetemi éveim során sok élsportolóval, illetve hobbi sportolóval volt szerencsém megismerkedni. Az ő hatásukra körvonalazódott bennem, hogy segíteni szeretnék az embereknek az aktív életmód kialakításában és a különböző mozgásszervi problémák elkerülésében/helyreállításában.

Személyi edzés

Mindig fontosnak tartottam, hogy egy edzés öröm legyen a vendégeim számára, ezért edzésterveimet minél színesebben állítom össze különböző eszközök használatával. Külön kiemelném a mozgáskoordináció és a saját testünk ismeretének fontosságát, ezért edzéseim során instabil felületekkel is dolgozunk. Ezzel fejlesztjük a proprioceptív és vesztibuláris rendszerünket, melyeknek az élet minden területén elengedhetetlen szerepük van.

Az egyetem alatt sűrűn látogattam edzőtermeket saját magam fejlesztése és edzés céljából egyaránt, ahol rengeteg pozitív és negatív dologgal találkoztam. Manapság kevés olyan emberrel találkozhatunk, akinek teljesen egészséges a mozgató szervrendszere. Ezért is borzasztó volt látni, hogy edzők a már rossz mozgáskészlettel rendelkező emberek rossz „szokásaira” gyakran csak ráerősítenek.

A SHE Fitness terem stúdióban elsődleges a helyes ízületi mozgékonyság és mozgásterjedelem kialakítása. Ezután indítjuk csak el a megfelelő izomcsoportok magasabb fokú edzésére. Személyi edzés alkalmaimon minden hölgy a számára tökéletesen megfelelő edzést kapja. Legyen szó kismamáról, fiatalról, idősről mindenkivel nagyon jó hangulatban telik a munka.

Mottóm: „Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.” Thomas Alva Edison

Személyi edző Ország Berni Budapest 11. kerület

Ország Berni

Személyi edző, SHE Fitness.

Ország Bernadett vagyok, személyi edző és szenior tréner. Gyerek korom óta a minden napjaim részét képezi a mozgás. Számos sportágban kipróbáltam magam: lovagoltam, úsztam, fociztam, versenyszerűen karatéztam és kézilabdáztam is. Így nem is kérdés, hogy az élményt, amit nekem nyújtanak a különböző sportok ezt megpróbáljam átadni mások számára is. Sajnos sokan úgy nőnek fel és úgy élik napjaikat hogy sosem sportoltak, aminek előbb- utóbb akár súlyos egészségügyi kockázatai is lehetnek. A jó hír viszont az, hogy te döntöd el mikor lépsz ki a megszokott kényelmes hétköznapjaidból!

Személyi edzés

Ha megszületett ez a döntés, akkor nagyon jó helyen jársz, mert a SHE Fitness csapata minden nap azon dolgozik, hogy a vendégek az adott óráról elégedetten menjenek haza, gondolván arra, hogy ma is tettek a saját egészségük megőrzéséért. Ha szeretnél egy jó hangulatú edzésen részt venni, ahol a kitűzött célod felé haladunk, akkor ne is keresgélj tovább. Legyen az formásodás, izmosodás vagy fogyás, mi személyre szabottan építjük fel az edzéseidet és megfelelő szakmai odafigyelést kapsz az órád során. Az egészséges életmód kialakításához nagyon fontos a rendszeres edzés és a megfelelő táplálkozás. Ebben szeretnék segíteni azoknak is, akiknek ez az életforma még nem képzi a mindennapjaikat.

Motiváció

A közeljövőben számos képzést el szeretnék még végezni, hiszen úgy gondolom, hogy akkor lehet valaki sikeres, ha minél szélesebb körű tudás birtokába tudja a vendégeknek a lehető legjobbat nyújtani. Az biztos, hogy mindig naprakész ismereteimmel, lelkiismeretesen, jókedvvel adom át mindazt a tudást az óráimon, amit eddigi tapasztalataim és tanulmányaim során megszereztem. Egyik kedvenc idézetem: “Az élet nem követeli meg tőlünk, hogy a legjobbak legyünk – csak azt, hogy próbáljuk a lehető legjobbat kihozni magunkból”, Jackson Brown.

Személyi edző Pálffy Ági Budapest 13. kerület

Pálffy Ági

Személyi edző, SHE Fitness

Pálffy Ágnes vagyok, 25 éves, személyi edző.

Mondhatni mindig is az életem része volt a mozgás –ezt főként az édesanyámnak köszönhetem-, viszont tudatosabban ezelőtt hat évvel kezdtem el foglalkozni a testedzéssel. Ahogyan a nők többsége egy fitness terem edzésein,  úgy én is a kardio gépekkel kezdtem el az ismerkedést. Később kipróbáltam a csoportos edzéseket is; aerobic, zumba, kangoo jumps stb., végül pedig a szabad súlyzókra találva az erőedzés szerelmese lettem. Azóta is rendíthetetlenül végzem, hiszen számomra a mozgás testi-lelki jólétet jelent, és ezáltal az élet többi területén is hatékonyabban tudok működni.

Egyetemi tanulmányaimat a fitnesz világától picit távolabb eső tudományokban kezdtem el. Először bölcsésznek tanultam, Magyar-Angol Nyelvészet és Irodalom profilon, viszont mindvégig éreztem, hogy ez nem az a hivatás, amivel én foglalkozni szeretnék. Ekkor már érlelődött bennem a gondolat, hogy sikeres lediplomázás után jó lenne sportszakirány fele elindulni. Mondhatjuk úgy is, hogy folytatni az utam, és így találtam rá az IWI- Nemzetközi Fitnesziskolára, ahol megszereztem a Fitnesz Instruktori és Személyi Edző képesítésem. Így visszagondolva bármennyire is tartózkodtam a tanári szakmától végül is mégis itt kötöttem ki. Edzőként szintén olyan szerepbe kerültem, ahol kiváltképp fontos a jó példaadás, a helyesebb útra való terelés. Ebben a szakmában a tananyag helyett még fontosabb dolgokról tanulhatunk vendégeimmel, például önmagunk elfogadása, a sport általi önkép/önbecsülés változása, ideg-izomrendszer kapcsolata stb.

Személyi edzés és a hétköznapok

Ami az önmagunk elfogadását illeti nekem az a tapasztalatom, hogy sajnos rengeteg olyan nő van -persze férfiak is, de inkább nőkre jellemző-, aki testkép zavarral küszködik. Ilyenkor akár valamilyen korábbi, akár gyermekkori trauma miatt, és nem a mozgás öröméért dönt amellett, hogy elmegy például egy konditerem edzéseire, hanem átcsap egyfajta önsanyargatásba.

Éppen ezért az egyik fő célom, hogy vendégeimnek is megtanítsam, hogy a mozgás egy örömteli esemény. A edzést azért célszerű rutinná alakítani, mert így jóval kiegyensúlyozottabban, boldogabban élhetjük meg mindennapjainkat, és a magunkkal való viszonyunkon is rengeteget javíthat.

Személyi edzés óráim során kimondottan fontosnak tartom a preventív szemléletmódot! Ezért a mobilitás fejlesztésére, megőrzésére nagy hangsúlyt fektetek, ahogyan a bemelegítésre és nyújtásra is. Emellett arra is figyelek, hogy olyan gyakorlatok helyes kivitelezését tanuljuk meg, amelyeket az edzőterem falai közül kilépve nap mint nap végzünk. Így megelőzhetünk olyan sérüléseket, fájdalmakat, ami például egy súlyosabb tárgy megemeléséből, vagy akár a gyerekek ölben hordozásából adódhat. Továbbá igyekszem, hogy változatosak, jó hangulatúak legyenek az óráim, szem előtt tartva a közösen kitűzött célokat.

Szakmai fejlődés

A folyamatos tanulást, önképzést, az aktuális szakirodalmak, források követését elengedhetetlenül fontosnak tartom ebben a szakmában. Emiatt is jelent számomra hatalmas örömet, hogy csatlakozhattam a SHE Fitness csapatához, hiszen egy jól működő, támogató közegben a továbbtanulás, fejlődés is egyszerűbb.

Mottóm: “A mozgáshoz úgy közelíts, ahogy az élethez: lelkesedéssel, örömmel és hálával. Mert a mozgás az élet, az élet pedig mozgás. Mindkettőtől azt kapod, amit beleteszel.”

Ron Fletcher

Személyi edző Rádli Rebeka Budapest 13. kerület

Rádli Rebeka

Személyi edző, SHE Fitness.

Rádli Rebeka vagyok, személyi edző, aerobik edző, preventív gerinctorna oktató, BodyBall oktató, diplomás egészségfejlesztő és gyermek fitness edző.

Gyermekkorom óta aktívan sportolok. Az első sportfoglalkozás az életemben a karate volt, amiről hamar kiderült, hogy nem az én világom. Hét éves koromtól kezdtem el akrobatikus női fitness edzésekre járni, egy év után kerültem versenyzői csoportba. Számos országos bajnoki címet szereztem egyéni, illetve csapat versenyeken.  Az életem minden területét a sport irányította, tanulmányaim alatt is arra koncentráltam, hogy érettségi utáni tanulmányaimat sporttudományi területen folytathassam. A gimnáziumi éveim alatt egyébként szertornában is kipróbáltam magam, csapatunkkal országos ötödik helyet sikerült elnyernünk.

Érettségit 2012-ben tettem Kaposváron, majd ezután a Szinergia Üzleti Szakképző iskolában végeztem Aerobik edző, majd a következő évben Személyi edző szakon Budapesten. Ezek után felvételiztem a Testnevelési Egyetemre, ahol 2018-ban diplomát szereztem Rekreációszervezés-és egészségfejlesztés szakon. Egyetemi tanulmányaim alatt már edzőként dolgoztam, melyre nagyon büszke vagyok. Mai napig a Triacto Fitkid Szakosztályánál foglalkozom gyerekekkel másodállásban. Aki ismer, tudja, hogy mennyire maximalista vagyok. Boldog vagyok, mert egy olyan helyen dolgozhatok, ahol a minőség mindenek előtt jár.

Rádli Rebeka személyi edző

Csatlakozás a SHE Fitnesshez

Szakál Katával a SHE Fitness tulajdonosával és vezető személyi edzőjével is így ismerkedtem meg, hiszen kisfiát, Hugót is edzettem ovis csoportomban. Nagyon boldog voltam, hogy bizalmat szavazott nekem és immáron főállásban is tevékenykedhetek, mint privát személyi edző nap, mint nap. Stúdiójára és a benne folyó munkára is igazak azok, amik számomra nagyon fontosak. Kulturált környezet, maximális odafigyelés, szakmaiság a kollégák részéről. A stúdióban tevékenykedő edzőkkel maximálisan jó kapcsolatot ápolok. Nálunk nincs versengés, sőt szívesen osztjuk meg egymással tapasztalatainkat. A napjaim reggeltől estig a privát funkcionális edzések megtartásával telnek, mégsem megterhelő számomra, mert sokszínű feladatköröket látok el. Felnőttekkel, gyerekekkel és szeniorokkal egyaránt foglalkozom.

Vendégkörömet sokféle típusú hölgy alkotja. Különféle célokkal, különböző életkorral érkeztek hozzám. Egy azonban közös bennük. Mégpedig az, hogy lelkiismeretesen hétről hétre találkozom velük a női fitness edzéseken. Számomra az a legfelemelőbb érzés ebben a hivatásban, hogy a közös munkánknak hamar learathatjuk a gyümölcsét. Jó érzés látni azt, hogy emberek az életmódváltásnak köszönhetően milyen rövid idő alatt kivirágoznak, erősebbek lesznek nem csupán testileg, de lelkileg is. Ők azok, akik már biztosan megértették azt, hogy az egészségünkbe fektetni a legkifizetődőbb.

Terveim a jövőre

Hosszú távú terveim között szerepel az, hogy a SHE Fitness stúdiójában tovább tevékenykedhessek, magamat tovább képezzem a rehabilitáció és táplálkozástudományok területén, hiszen a modernizált világunk rengeteg olyan kockázati tényezőt rejt, ami sajnos ma a legtöbb embert érinti. Szinte nincs olyan újonnan érkező vendég, aki ne panaszkodna gerincbántalmakra, ízületi fájdalmakra vagy emésztési problémákra, már meglévő betegségekre. Ma egy edző feladata rendkívül sokrétű, szembe kell néznünk azzal, hogy jó eséllyel nem csupán egészséges emberekkel kell foglalkoznunk. A felelősségünk így úgy gondolom hatalmas, de egy lelkiismeretes, munkájára igényes edző mindent megtesz annak érdekében, hogy felnőjön ehhez a feladathoz. Én ennek szellemében dolgozom minden nap, a magánéletemben is edzőként élek, igyekszem jó példakánt szolgálni a környezetemnek.

Mindemellett a vendégeim minden másban is számíthatnak rám. Büszke vagyok arra, hogy eddigi pályafutásom alatt a legtöbb vendégemmel nagyon kellemes kapcsolatot sikerült kialakítanom és új barátokra is leltem személyükben.

Személyi edző Tímár Gabi Budapest 13. kerület

Tímár Gabi

Személyi edző, SHE Fitness.

Timár Gabriella vagyok, személyi edző. Budapesten születtem, de Olaszországban éltem sok évig.

Gyerekkorom óta a sport iránti szeretetem határozta meg az életem, így már tizenévesen tudtam, hogy személyi edző leszek, ha nagy leszek.

Szakmai tapasztalat

Szertornáztam sok évig, de az aerobik láz engem is lángra lobbantott, így teljesen kitöltötte az életem. Olaszországban több teremben oktattam csoportos órák szinte minden kínálatát,  illetve személyi edzőként is dolgoztam.

Munkám során a 2000 évek elején ismerkedtem meg Pilates módszerével, amikor is olyan módszert kerestem, amivel segítségére lehettem egy kisebb, 80 éves emberek csoportjának, akik rengeteg mozgásszervi panasszal küzdöttek. Oklevelet az Olasz Fitnesz Szövetségnél (FIF) szereztem. Beleszerettem én is és a vendégeim is. Naponta több, mint száz embert edzettem, akiken megfigyelhettem a módszer hatékonyságát. Azóta ezt szeretettel oktatom másoknak is felnőttképzés keretében.

Emellett mindig is nagyon érdekeltek az alternatív gyógyítási terápiák, illetve az Ayurvéda, az indiai gyógyászat. Az élet úgy adta, hogy visszaköltöztem Magyarországra, ahol elvégeztem egy hároméves képzést és Természetes gyógymódok szakértőként, illetve Ayurvédikus terapeutaként is végzettséget szereztem. Mivel lenyűgöz az emberi test és lélek működése, folyamatosan képzem magam.

Célom

Mindenkinek szeretném átadni a sport szeretetét. segítséget nyújtani az életmódváltásodban és célod elérésében. Szeretem, ha az órák alatt együtt rezgünk, sírunk és nevetünk. Az óráimon fontosnak tartom, hogy a vendégeim számára minden óra pozitív élmény maradjon.

Az órák személyre szabottak, és mindig maximális figyelmet kap a vendégem. Az edzésterv felépítésénél az elsődleges cél felállítása után, hangsúlyos szerepet kap a helyes testtartás elsajátítása, korrekciós gyakorlatok segítségével, a gerinc teljes átmozgatása, a helyes légzés és a gyakorlatok helyes kivitelezésének elsajátítása.

A terhelés mindig fokozatosan történik, figyelembe véve vendégem esetleg egészségügyi- és mozgásszervi problémái mellett, az aktuális erőnléti állapotát és állóképességét. Nagyon sok szeretettel várlak! És ne feledd, nincs lehetetlen, csak az első lépést nehéz megtenni!

“Ha egy szóban akarom összefoglalni, hogy számomra mit jelent az élet: mozgást. Élni annyi, mint mozgásban lenni”. Jerry Seinfeld

Csatlakozás a SHE Fitnesshez

Hálás vagyok azért, hogy a SHE Fitness csapat tagja lehetek. Kevés azon stúdiók közé tartozik, ami a profizmust és teljességet képviseli a piacon. Minden stúdió kiválóan felszerelt, így hatékony, színes személyi edzéseket biztosít. Emellett minden személyi edző kolléga pozitív, jó kedvű, kedves és segítőkész, ami a mai világban igen ritka. Szóval itt egy kis összetartó csapat, egy igazi „család” várt.

Ha csatlakozol személyi edzéseinkhez, a legjobb stúdiót választottad!

Udvardi Sarolta személyi edző Budapest 11. kerület

Udvardi Sarolta

Személyi edző, SHE Fitness.

Udvardi Sarolta vagyok, személyi edző és síoktató.

Személyi edzés

Személyi edzéseimnél nagy hangsúlyt fektetek első sorban az ízületek mobilizációjára és egy egészséges, terhelhető törzs kialakítására. Erő-állóképességet fokozó, koordinációt és egyensúlyt fejlesztő, pulzus kontrollált interval edzéseket tartok preventív szemléletet magam előtt tartva. Vendégeim korosztálytól és élet helyzettől függetlenek, serdülők, szenior vendégek, általános női fitness vendégek és kismamák is.

Mit szeretnél elérni?

Céljaid között szerepel, hogy lefusd életed első 5 km-et megállás nélkül? Hogy minél magabiztosabban érezd magad az esküvődön? Vagy azt szeretnéd, hogy gyermekeid példaképként tekintsenek Rád? Új életmód bevezetésén agyalsz? Vagy az unokákkal fogócskáznál a kertben? A kitűzött cél segítségedre lesz, hiszen ez adja neked a motivációt az edzések és a hétköznapok során egyaránt. Fontosnak tartom, hogy a személyes fitness edzéseid 100%-ban a Te célodhoz illeszkedő legyen. Ehhez közösen megtaláljuk a képességeidnek és jelenlegi állapotodnak megfelelő gyakorlatokat, egy alapos állapot felmérést alapján. Neked. Érted.

Szeretném, hogyha Te is átélnéd, milyen egy esős napon mosolyogva futócipőt ragadni, a lehetetlent lehetségessé faragni, komfortzónát elhagyva edzeni. Hiszek a flow-ban, hogy van az a pont, amikor már nem létezik kifogás, nem létezik többé NEM. Igen, hiszem, hogy van úgy, amikor nehezebb megállni, mint elindulni. Én ebben leszek partner, edző, mentor vagy csak egy kedves lány, aki szívesen rávezet erre az útra.

Mi motivál?

Mindegy hogy kint vagy bent, hegyen vagy vízen, lefele vagy fölfele, én jól érzem magam, ha mozgásról van szó. Energikus, életvidám egyéniségnek gondolom magam, amit szívesen továbbadok egy-egy mosoly vagy biztatás formájában.

14 évig kosárlabdáztam versenyszerűen. Elért eredményeimnek köszönhetően 2016-ban sport-ösztöndíjat nyertem. A texasi San Jacinto College-ba jártam, ahol matematika szakon tanulhattam és a női kosárlabda csapatot erősíthettem egy éven keresztül. Hazatérve nagyot fordult a kocka, elhatároztam, hogy átállok a másik oldalra. Az összes eddigi összegyűjtött tudásomat és tapasztalatomat, amit a sportnak köszönhetően szereztem, megosztom sors-sporttársaimmal mint személyi edző.

2017-ben síoktatói oklevelet szereztem, majd 2018-ban beiratkoztam az International Wellness Institute fitnesz instruktori képzésére. Ezt az iskolát sikeresen elvégezve 2019-ben személyi edző végzettséget szereztem. Közeljövőben szeretném bővíteni egészségfejlesztő tudástáramat, hogy minél szélesebb skálán tudjam fogadni a hozzám forduló vendégeket.

Nagyon sok szeretettel várlak, legyen a célodból valóság!

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére