Személyi edző csapatunk

Személyi edző csapatunk immár 20 profi női fitness edzőből áll, akik megteremtik a vidám hangulatot a professzionális edzések közben.

Budapesti bővülés és országos terjeszkedés miatt folyamatosan ÚJ SZEMÉLYI EDZŐKET KERESÜNK. az ország minden pontján. Hamarosan nyitunk fitness terem stúdiókat a vidéki városokban is, elsőként 2020. augusztus közepén Székesfehérvár belvárosában. Hívd Szakál Kata vezető személyi edzőt a 06 30 686 0077 számon vagy keresd a SHE Fitness Facebook Messengeren.

Személyi edző Szakál Kata Budapest 11. kerület

Szakál Kata

Vezető személyi edző, SHE Fitness alapító.

Szakál Kata vagyok, 2016-ban alapítottam SHE Fitness – Privát női fitness stúdiót és azóta én vagyok a csapatban a vezető személyi edző is.

Viszonylag későn, 16 éves koromban kapott el, az akkor divatos aerobic őrület, ami nagy újdonságnak számított szeretett szülővárosomban, Karcagon. Ebben az időszakban heti háromszor jártam női fitness órákra a helyi művelődési központba, ami beépült teljesen a hétköznapjaimba. A köztes napokon jártam néha a helyi edzőterembe is, ahol általában egyszerre 15-20 ember osztozott a különböző edzőgépeken.

A főiskolai évek alatt már gyakran jártam különböző edzőtermekbe, elhagyva a csoportos órákat, amik nem vették figyelembe az egyén speciális igényeit és adottságait. Ebben az időben modellkedéssel is foglalkoztam hobbi szinten és sok ismerősöm, barátom megkeresett, hogy segítsek az edzéstervük összeállításában. Erre a kérésre elkezdtem segíteni összeállítani a különböző edzésterveket és ekkor fogalmazódott meg bennem az a gondolat, hogy ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben.

Ennek az álmomnak a megvalósítására még jó pár évet kellett várnom, miközben folyamatosan látogattam edzőtermeket és különböző személyi edzőkkel ismerkedtem meg. Elkezdtem beszélgetni velük a szakmájuk tapasztalatairól és egyre teljesebb képet kaptam arról, hogy melyik irány lesz, amiben majd el szeretnék indulni.

SHE Fitness indulása

2011-ben férjhez mentem, majd 2012-ben megszületett kisfiunk, Hugó. Amikor kisfiam 2 éves lett, elérkezettnek láttam az időt, hogy megvalósítsam korábbi álmomat és mint személyi edző folytassam a pályafutásomat. Ennek érdekében beiratkoztam a International Wellness Institute – IWI, Magyarország legnagyobb fitness iskolájába, amit 2015-be fejeztem be. Közben számtalan, külföldön már népszerű fitness – funkcionális edzés irányzattal és módszerekkel ismerkedtem meg. Ezt követően elkezdtem privát funkcionális edzés órákat tartani nőknek, még a SHE Fitness – női fitness stúdió megalapítása előtt.

Az előző év tapasztalatainak és a vendégeim igényeinek megfelelően, külföldi minta alapján 2016-ban megalapítottam a SHE Fitness Privát női fitness stúdiót, Budapesten a 13. kerületben. Már az első visszajelzések is nagyon pozitívak voltak. A vendégek a stúdió létezését szájról szájra adták, így egyre több vendégnek tudtunk segíteni a saját céljainak elérésében. Folyamatosan tanulok, képzem magam a fitness ipar újabb és újabb irányzataival, amivel bővítjük a stúdióim szolgáltatás portfólióját.

Új fitness terem stúdiók nyitása

2018. nagy lépés volt az életemben, amikor megnyitottuk a SHE Fitness 3. kerületi stúdióját és a 13. kerületi stúdiót is egy tágasabb és szebb helyre költöztettük. 2019. márciusában megszületett gyönyörűséges kislányunk Noémi. Tele vagyok célokkal, tervekkel, s alig várom , hogy megvalósíthassam őket. 2019 júniusban megnyitottuk az újbudai női fitness terem stúdiónkat Budapest 11. kerületben, az Allee mellett és augusztustól pedig kibővítettük a 3. kerületi női fitness terem stúdiót is, ahol ezentúl 4 teremben várjuk a hölgyeket. 2019. őszén megnyitottuk 4. stúdiónkat a 13. kerület Visegrádi utcában 2 privát teremmel. így már 4 stúdióban 11 privát teremben várunk benneteket személyi edzésre. 2020-ban sem állunk meg, a vidéki városokba is elvisszük a SHE Fitness módszertanát és egyedi szolgáltatását. Várjuk olyan személyi edzők, sportszerető vállalkozók jelentkezését, akik egy-egy kétszobás stúdiót 4 személyi edzővel nyitnának a SHE Fitness Franchise üzletlánc keretében. Amennyiben érdekel ez az üzleti lehetőség, nézd meg a részleteket a Franchise oldalunkon.

Köszönöm a családomnak, páromnak és kisfiamnak, kolléganőimnek és hűséges vendégeimnek a támogatást és hogy segítenek az utamon az álmaim megvalósításában.

Személyi edző Ács Móni Budapest 3. kerület

Ács Móni

Személyi edző, SHE Fitness.

Sokat kerestem azt a hivatást, amit végre megtaláltam és amiben kiteljesedhetek, személyi edző lettem. Gyermekkorom óta rendszeres a mozgás az életemben. Számomra a sport egy tökéletes kikapcsolódás, lételem. A kezdeti súlyzós erősítő edzések után megismerkedtem számos edzéstípussal: szeretem az erőnléti edzéseket, legyen szó TRX vagy Kettlebell órákról, szeretem a nyugodtabb jóga órákat vagy épp a nyújtást. Szeretem az állóképességi sportokat, túrázást és futást, kipróbáltam önvédelmi edzéseket, 2 éve hobbim a rúdtánc, 3 éve sportlövészettel is foglalkozom.

Szeretek többféle óratípust megismertetni vendégeimmel, hiszen más az érdeklődésünk, mások az igények, így fontos, hogy a foglalkozások személyre szabottak legyenek. Legyen szó állóképesség fejlesztésről, erőnléti edzésről, egyensúly fejlesztésről vagy nyújtásról. A sport szeretete és a rendszeresség átsegített számos élethelyzeten. Ezt az életérzést és tapasztalatot, amit a sport és mozgás nyújt számomra, szeretném átadni másoknak. Hobbiból hivatás alakult ki. Az évek alatt megszerzett tapasztalataimat szaktudással alátámasztva szerettem volna átadni. Ezért elvégeztem az IWI-nél a nemzetközileg is elismert Fitness Instruktor és Personal Trainer képzést. Ezt követően még magasabb szintre tudtam emelni a személyi edző munkámat. A folyamatos tanulást ebben a szakmában elengedhetetlennek tartom.

Csatlakozás a SHE Fitnesshez

Legnagyobb örömömre csatlakozhattam a SHE Fitness csapatához. Egyéni és páros privát funkcionális edzések keretében foglalkozhatok azzal, amit igazán szeretek. Női fitness edzéseim legfőbb célja, hogy a közös testmozgás eredményes legyen, jó hangulatban teljen, személyre szabott és változatos legyen. Szeretném, ha a mozgás egy örömforrás lenne, mindennapjaink része. A közös edzések során szerepelnek saját testsúlyos és funkcionális edzések, erőnléti- és állóképességfejlesztés, illetve nyújtás. Amire legjobban fókuszálunk az egészség megőrzése, az ízületek védelme és jó közérzet kialakítása.

Mottóm: A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze.”
(Szent-Györgyi Albert)

Bányász Laura személyi edző Budapest 3. kerület

Bányász Laura

Személyi edző, SHE Fitness.

Bányász Laura vagyok, személyi edző, preventív gerincjóga oktató, táplálkozási tanácsadó és élelmiszermérnök.

Jelenleg a Testnevelési Egyetem Rekreációszervező szakán vagyok hallgató mellette pedig személyi edzéseket tartok már 3 éve. Tulajdonképpen a szenvedélyemből csináltam karriert. 10 éve szerettem bele a sportba. Először csoportos órák világát jártam körbe, majd végül a funkcionális edzőtermi edzések mellett tettem le a voksom.

Élelmiszermérnöki tanulmányaim alatt végeztem el a személyi edző tanfolyamot az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában, azóta is ez a hivatásom. Rá kellett jönnöm, hogy engem a sport tesz boldoggá és az tölt fel, ha tudok segíteni másoknak a céljaik elérésében. A SHE Fitnesz erre egy tökéletes hely, mert itt mindenki jól érzi magát és megkapja a teljes odafigyelést az órákon!

Célom

 

A testi-lelki egyensúly, tudatos komplex életvitel megteremtése és a mozgás megszerettetése Veled!

Szeretnélek hozzásegíteni a céljaid megvalósításában, hogy átéld Te is azt a felszabadultságot, boldogságot, a fejlődés érzését, legyen szó fogyásról, erősítésről, állóképesség fejlesztésről.

Személyi edzés

 

Számomra fontos sportos-egészséges életmód fenntartása, elősegítése, ezért az alapoktól kezdve, a prevencióra odafigyelve, teljes testet átmozgató, pulzuskontrollált, egyénre szabott mozgásprogrammal várlak személyi edzéseimen, melyen a gyakorlatok helyes kivitelezése, a stabilitás és mobilitás megszerzése fontos szerepet kap, hogy a kitűzött feladatok könnyebben elérhetővé váljanak, saját testsúlyos gyakorlatokkal és különböző funkcionális eszközök segítségével. A bemelegítésre és nyújtásra fokozott hangsúlyt fektetek, a sérülések elkerülése érdekében. A személyre szabott edzés mellett táplálkozási tanácsokkal is tudok segíteni a kitűzött cél érdekében, mivel és átfogó ismereteim vannak a táplálkozástudomány területén is.

Edzéseim változatosak, mindig új gyakorlatokkal készülök, amiket sose fogsz megunni, mind ez csak egy óra az Életedből!Keress fel bátran, ígérem nem fogsz csalódni!

Személyi edző Bogyay Anna Budapest 13. kerület

Bogyay Anna

Személyi edző – SHE Fitness

Bogyay Anna vagyok, személyi edző és műugró edző. Gyerekkorom óta a mindennapjaim központi szereplője a sport és a mozgás. 6 évig versenyszerűen szertornáztam, majd 8 évig műugrottam, ami azóta is nagy szerelem. Több országos bajnoki cím, nemzetközi érmek és sikerek, Európa Bajnokság van mögöttem. Úgy gondolom, rengeteg mindenre megtanít a sport. Célokat kitűzni és elérni, kitartani, győzni és veszíteni, felállni bármiből és küzdeni.

Mindamellett, hogy egészségünkre jótékony hatással van, amit ma már bizonyítani sem kell. A versenyszerű sport után sem bírtam egy helyben maradni, szükségem volt a mozgásra, a változatosságra. Elkezdtem futni, ami teljesen más, új kihívásokat és célokat adott, hobbi futóversenyekre neveztem be, jótékonysági maratonváltót futottam.

Funkcionális és power plate edzésekre jártam, ami teljesen beszippantott és felfedeztem, milyen szuper dolog erről az oldalról is dolgoztatni a testem. Innen már nem volt megállás. Két más irányú diploma után, úgy éreztem, nekem ebben kell maradnom, tanítani és oktatni szeretnék. Így elvégeztem egy sportedzői képzést, kinezio tape tanfolyamot, majd néhány évvel később beiratkoztam személyi edző képzésre is.

Személyi edző hivatás

5 éve vagyok műugró edző, amiért nagyon hálás vagyok, hiszen sosem kellett elszakadnom a sportágamtól. Széles korcsoportnak adjuk át tudásunkat, óvodás csoporttól, válogatott versenyzőkön és a sport szeretetéért járó hobbistákon át, egészen a felnőtt és senior korosztályig. Legfiatalabb és legidősebb tanítványom között 70 év van, ami aztán tényleg bizonyítja, hogy a sport kortalan!

3 éve vagyok személyi edző. A személyi edzésekben számomra minden olyan ötvöződik, amit a mozgás nekem adott és amit szeretnék átadni másoknak is. Rendszerességet a hétköznapokba. Kellemes fáradtságot és felszabadultságot minden edzés után. Testtudatot, tartást és egészséget. Jó közérzetet, erős izmokat, fájdalommentes mozgást. Mindezt úgy, hogy az teljesen Rád van szabva! Edzéseimen minden vendégem személyre szabott edzéstervet kap, kitüntetett figyelemmel a testi-lelki állapotára, aktuális élethelyzetére. A közös munka során felmérjük, honnan indulunk és hova szeretnénk eljutni. Biztos alapokra, pontos végrehajtásra támaszkodva haladunk, változatos feladatokkal és edzésfajtákkal, legyen szó kardio, funkcionális, saját testsúlyos vagy súlyzós edzésről. Szeretném átadni a tudást és szeretetet, amit a mozgás adhat! Mindezt családias, kellemes környezetben, jó hangulatban! Várok mindenkit szeretettel!

Személyi edző Gabi Budapest 3. kerület

Dér Gabi

Személyi edző, SHE Fitness.

Kora gyermekkorom óta nagyon közel áll hozzám a mozgás. Szerencsésnek mondhatom magam mert a szüleim megtanítottak a kerékpározás, úszás, mellett síelni, és korcsolyázni is. Sokat kirándultunk, mely közel hozta hozzám a természetet annak ellenére, hogy testvéreimmel egy panelház 10. emeletén nőttünk fel.

Több mint 10 éve találkoztam először a Pilates tornával, amitől a hosszú irodában ücsörgős napok után mindig jól éreztem magam. Annyira beleszerettem, hogy ma már személyi edző munkakörben én segítek vendégeimnek karbantartani gerincüket, visszaszerezni alakjukat, fejleszteni állóképességüket!

A hasizom szerepe nagyon fontos az emberi test működése szempontjából. Nélküle nem tudnánk alapvető tevékenységeinket elvégezni, befolyásolja törzsünk működését. A LoveYourBelly, szétnyílt hasizom torna sok vendégemet segítette hozzá, hogy a különböző okok miatt szétnyílt hasizmát rendbe hozza. Ez az elváltozás nem csak a hölgyeket kismamákat, hanem a gyerekeket, és férfiakat is érintheti.

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Személyi edző Budapest 13. kerület Fekete Dóri

Fekete Dóri

Személyi edző, SHE Fitness.

Fekete Dóri vagyok, az ELTE rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán diplomáztam, majd később személyi edző és preventív gerinctréner irányokban végeztem tanulmányaimat.

Gyerekkoromban ismerkedtem meg a mozgás jótékony hatásaival. 12 évet néptáncoltam és mindemellett rengeteg sporttal megismerkedhettem eddigi éveim során. A szívemhez legközelebb a brazil jiu-jitsut és a rúd-fitnesst sorolnám. A rúdfitnesst a mai napig hobbi szinten űzöm és tanítom.

Imádok mozogni, gyerekkorom óta az volt a célom, hogy a mozgáson keresztül segíthessek az embereknek.

Női fitness

Az edzésekkel eltöltött éveim során én is rengeteg hibát elkövettem , így edzésszemléletem mára inkább a prevenciót követi. Preventív gerinctrénerként ezt a szemléletet igyekszem beilleszteni személyi edzés óráimba is. Hiszek abban , hogy megfelelő testtudattal, odafigyeléssel megelőzhető és szinten tartható testünk egészséges állapota.

Úgy gondolom, nekünk nőknek különösen fontos ez a tudatosság az edzések során is. A mai világban egyre jobban elnyomjuk nőiességünket és a női test sajátos igényeit. A rúd-fitnessen keresztül megtapasztalhattam, milyen fontos , hogy a mozgáson keresztül a nők önbizalma is egészséges legyen – “Ép testben, ép lélek”.

Személyi edzés

Személyi edzéseim alatt legfőbb célom, hogy a hölgyek ne érezzék magukat cseppet sem feszélyezve. Jól érezzék magukat a bőrükben, szeressenek nők és önmaguk lenni. Magamat közvetlen és motiváló személyiségnek tartom, vendégeimmel általában könnyen megtaláljuk a közös hangot. Az órák mindenkinél személyre szabottak, amit mint személyi edző mindig előkészítek magamban és igyekszem minél színesebbé, változatosabbá tenni. Célod legyen a fogyás, formálódás, vagy csak szeretnéd tudatosabban formában tartani magad, javítani testtartásod, legyél kezdő vagy haladó, akár sportoltál eddig akár nem, várlak szeretettel személyi-edzéseimen!

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Személyi edző Barbi Budapest 13. kerület

Füstös Barbara

Személyi edző, SHE Fitness.

Mint személyi edző, nem titkolt célom, hogy főként a sport világában, de a hétköznapi életben is a megelőzésre, prevencióra kerüljön több hangsúly. Ezzel a megközelítéssel elkerülhetővé válnak a sérülések, mozgásszervi megbetegedések. Szeretnék egészséges(ebb) társadalmat formálni munkámmal, hogy ne csak a baj megtörténte után kerüljön sor változásra, hanem sokkal inkább azok előtt. Megfelelő élet- és bioritmussal, prevencióval, mozgással és némi odafigyeléssel a betegségek, sérülések, műtétek számos része elkerülhető. Legyen szó bármilyen célodról, legyél sportoló vagy sem, itt a helyed! 🙂

A sport egészen kiskorom óta jelen van az életemben. Én is tornával kezdtem 4 éves korom körül, majd 6 évesen lettem a kézilabda szerelmese. Már ekkor is hiperaktív voltam és jól éreztem magamat a sportos környezetben, csapatban. Általános iskolában mindenféle tömegsport, floorball, kosárlabda, labdarúgás és atlétika is szerepelt a délutáni programok között. Itt szép számmal állhattunk dobogóra a versenyekkel is. Ezekkel gimnázium ideje alatt sem hagytam fel,de ekkor már egyértelműen a kézilabdáé volt a főszerep, de így sem szakadtam el a kerületi versenyektől.

Személyi edző pályafutás

Jelenleg 26 éves vagyok, személyi edző lettem és jelentős számú sérülésen túl vagyok. Egészen apró ujjficamoktól kezdve, részleges bokaszalag szakadásokon keresztül a legsúlyosabb térdszalag pótlásokig éltem át sérülést és rehabilitációt. Ebből kifolyólag ilyen témákkal kapcsolatosan gyűjtöttem a pontokat a sportsebészeten évről évre. Utólag visszatekintve csak azért nem bánom, mert tényleg rájöttem mit szeretnék a legjobban az életben munkámnak. Természetesen az is tisztává vált, hogy ezen sérülések nagy részét elkerülhettem volna én is.

Füstös Barbi személyi edzés 2Azt már 16-17 évesen is tudtam, hogy a sportban szeretnék továbbtanulni. Alapszakon rekreációszervezést és egészségfejlesztést végeztem a Testnevelési Egyetemen. Az évek során nagyon jó alapokat kaptam. Szakmai gyakorlatokat végezhettem, nem csak Magyarországon, de Erasmus+ ösztöndíjjal külföldön, Belgiumban is, ahol 2 évet töltöttem. Az idő elteltével rájöttem, hogy mennyi mindent meg lehet előzni és lehet befolyásolni csupán tudatossággal és odafigyeléssel.

Folyamatosan képzem magam

Ezért köteleztem el magam a prevenció, sérülés megelőzés mellett. Ezek alatt nem csak a sportsérülések értendőek, hanem például egy gerincferdülés, bokasüllyedés vagy egy egyszerű derékfájás is, bármilyen mozgásszervi panasz. Jelenlegi tanulmányaimat (Testnevelési Egyetem-Humán-kineziológia Msc szak) számos képzéssel egészítem ki folyamatos továbbképzésekkel. Itt még jobban megtanultam az emberi test mechanikájával kapcsolatos összes ismeretet. Gyakorlatban is megtanultam, hogy hogyan is tudok én segíteni embereken mint személyi edző, és megelőzni vagy helyreállítani egy-egy problémát.

Ehhez kiegészítésként szolgál a folyamatban lévő pre-, és rehabilitációs tréner tanfolyam, amelyet sikerrel befejezve még több tudással állhatok majd vendégeim rendelkezésére. De a jó pap is holtig tanul, tartja a mondás. A sport, edzésmódszerek és a dietetika területén is tartani kell a lépést a korral és az új ismeretekkel.

A sport és mozgás témakörével karöltve jár a táplálkozás és a pihenés is. Ezekben a témákban is egyre mélyebbre ásom magam, hogy ne csak saját de mások életét is egészségessé tudjam tenni. Kedvenc stúdiónk személyi edzései mellett ovistornát is tartok több helyen. 3-6 éves gyermekek mozgásfejlesztését és ügyességét, különböző készségeiket és képességeiket játékosan javítom hétről hétre. A mai napig versenyszinten kézilabdázom és sportolok, immár tudatosabban felépítve az edzéseimet, hétköznapjaimat.

Kedvenc időtöltésem

A szabadidőmben nagyon szeretek biciklizni, ahova csak tehetem kerékpárral közlekedem. Az aktív kikapcsolódás minden fajtáját szeretem, főleg ha csoportosan csinálhatom a barátaimmal, akikkel a legtöbb szabadidőmet töltöm a családom mellett. A konyhában is sokszor megfordulok, hogy minél finomabb mindenmentes süteményeket süthessek. Amikor pedig meguntam a “szürke” hétköznapokat felpakolom a hátizsákomat és utazom a nagy világban. 🙂

Galambos Rita személyi edző Székesfehérvár

Galambos Rita

Személyi edző – SHE Fitness

Galambos Rita vagyok, 24 éves, személyi edző munkakörben dolgozom a SHE Fitness Terem Székesfehérvár stúdióban.

Számomra a sportolás során az élmény a legfontosabb. Úgy gondolom, elsődleges szempont, hogy megtaláld azt a mozgásformát, melyet a leginkább élvezetesnek tartasz.  Ez fog segíteni, hogy mihamarabb elérd a kitűzött célodat. Az én életemben sem volt ez másképp: gyermekkoromban zenei irányban indultam el, 16 évesen kezdtem el igazán érdeklődni a sport iránt, s mivel a legtöbb testnevelés órán alkalmazott labdajáték nem hozott sikert, elkezdtem egymagam kutatni, hogy megtaláljam azt, amiben örömömet és sikeremet lelem. A helyi focipályán való 10 perces kocogásból idővel 1 óra lett, majd 23 kilométer, így néhány jótékonysági futóversenyen szerzett éremmel gazdagíthattam a polcom.

A sikerélmény további motivációt ad, fontos hogy megtaláld azt a helyet, közösséget, ahol megoszthatod a sportolással kapcsolatos érzéseidet: összegyűjtöttem a szomszédokat, barátokat, és egymásnak írtunk edzésprogramokat. Később az egyetemi éveim alatt többféle munkakörben kipróbáltam magam, így tudom milyen érzés, ha 8-12 órán keresztül ülsz, állsz, vagy éppen éjszaka dolgozol.

Ez időben érdekelt, hogy ezen tevékenységek milyen hatással bírnak testünkre, és hogy tudjuk fenntartani a motivációt, fizikai- és szellemi egészségünket, egy fárasztóbb, stresszesebb munkakör mellett is. Így elkezdtem elmélyíteni tudásomat ez irányban, először az  aerobik edző, majd személyi edző képessítést szereztem. Rendkívül érdekes számomra figyelni azt, hogy mire képes az emberi test, és ami ehhez a kulcs: egy számunkra káros, rögzült gondolkodásmód megváltoztatása mennyi új lehetőséget nyit előttünk!

A következő üzenetet szeretném átadni Neked. Amint belépsz stúdiónkba, az lesz a legfontosabb, hogy megtaláljuk a hozzád leginkább illő mozgásokat, gyakorlatokat! Mindezt úgy, hogy otthon érezd magad és edzéscélod elérése pozitív élményt nyújtson számodra. Az itt töltött 60 perc alatt funkcionális edzésformát végzünk, nem kell tartanod attól, hogy nem tudod a kondigépeket használni. Ennél izgalmasabb eszközöket fogok bemutatni neked, melyek a mindennap végzett mozgásaidat szolgálják. Emellett kinesio tape technikával tudom segíteni tested öngyógyító folyamatait.

Ez a mondat pedig sokszor segített, így megosztom veled is: „Az élet csatáit nem mindig a gyorsabb, vagy az erősebb nyeri meg, de előbb vagy utóbb az lesz a győztes, aki hiszi, hogy győzni képes.” J

Helmeczi Dalma személyi edző Budapest 11. kerület

Helmeczi Dalma

Személyi edző – SHE Fitness

Helmeczi Dalma vagyok, személyi edző, rekreációszervező, egészségfejlesztő szakember és humán-kineziológus.

Mindig is éreztem magamban a késztetést, hogy valamilyen módon átadhassam másoknak mind azt a pozitív érzést, amit az aktív életmód vonz magával. Így találtam az edzői pályára.

Az állóképességi személyi edzés, erőedzés és a jóga az életem szerves része. Szabadidőmben terepakadályfutóként rajthoz is szoktam állni egy-egy magyarországi versenyen (pl.: Spartan Race), ahol többször is dobogóra állhattam már.

Személyi edzés óráimon, mind a tanultakat, mind pedig a sport világában tapasztaltakat ötvözöm, hogy a lehető legkomplexebb élményt tudjam nyújtani egy-egy edzés alkalmával. A SHE Fitness-nél fantasztikus személyi edző munkatársakat ismerhettem meg, akikben ugyanezt az elszántságot megtaláltam, mint ami bennem is van.

Hiszem, hogy mindenkinek alap lehet, hogy jól érezze magát a bőrében, és én ehhez szeretnék segítséget nyújtani. Edzéseimre várok minden olyan nőt, aki tenni akar az egészségéért, vagy épp formásodni szeretne.

„Egy edzés megváltoztathatja a napodat, a rendszeres edzés pedig az életedet.”

Koroknyai Kamilla személyi edző Budapest 3. kerület

Koroknyai Kamilla

Személyi edző, SHE Fitness.

Koroknyai Kamilla vagyok, személyi edző, szülés utáni regenerációs tréner, gyermekfitness oktató – fit-kid edző

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen kezdtem 2013-ban Rekreációszervező és Egészségfejlesztő szakon, majd folytattam Rekreáció Mesterképzésen. Mesterdiplomámat 2019 nyarán szereztem meg. Az egyetemi éveim első felében aktív versenyző voltam, majd azt befejezvén képeztem tovább magam:

Fitness Instruktori és Gyermekfitness oktatói végzettségemet az IWI-n szereztem 2016-ban.

2020-ban részt vettem egy komplex, szülés utáni regenerációs tréningen, melyen elsajátítottam a várandósággal és szüléssel összefüggésben kialakuló tünetek kezelésének technikáját, a medencefenék izmainak rehabilitációját.

Első találkozás a fitnesszel

Kisgyermek voltam, amikor részt vettem az első fitness órámon. Akkor még nem gondoltam, hogy életre szóló szerelem kezdődik. Hamar kiderült, hogy megtaláltam az utamat, így középiskolai tanulmányaimat már egy sportgimnáziumban folytattam. Itt már biztos voltam abban, hogy a sportolást, a testmozgást szeretném tudományos alapokra helyezni és ezt az irányvonalat követve továbbtanulni.

18 éves koromig versenyszerűen fit-kideztem, majd show-tánc versenyeken indultam a következő 5 évben. Számos Európa és világbajnoki helyezést tudhatok magaménak egyéniben és csapatban egyaránt, melyekre nagyon büszke vagyok. A sport megtanított az alázatra, a tiszteletre és arra, hogy rajtam múlik és nekem kell tennem azért, hogy fejlődjek és elérjem a céljaimat.

A versenysportnak megvan a maga szépsége, azonban hamar ráébredtem, hogy számos negatív hatással rendelkezik. Itt gondolok a nem megfelelő terhelésre, túlnyújtásra, az ízületek gyilkolására, egészségtelen diétákra, túledzésre és az ezekből adódó sérülésekre. Ezeket látva és saját bőrömön tapasztalva döntöttem úgy, hogy a személyi edzés során a prevenciót és rehabilitációt helyezem előtérbe. Óráimon gyakran találkozol a funkcionális edzés és gimnasztika mozgásanyagával. Az alapoktól kezdve építkezünk közösen.

Merj belevágni! Hidd el, hogy sikerülni fog!

Emlékszem gyermekként találkoztam először a következő mondattal: Minden kezdet nehéz… A müzlis tálam belsejében volt ez a felirat…  Akkor még nem értettem mit is jelent valójában.

Felnőttként gyakran tapasztaljuk, hogy nem elég 24 óra egy napban, rohanunk egyik helyről a másikra és csak álmodozunk arról, hogy milyen jó lenne kicsit magunkkal foglalkozni. Egy kis időt szánni arra, hogy testileg, lelkileg felfrissüljünk, a sok felgyülemlett feszültséget levezessük, kikapcsoljunk. A helyzet az, hogy mindez elhatározás kérdése. Ez a nulladik lépés.

Az elhatározás magában kevés, el is kell hinned, hogy Te meg tudod csinálni! – ez az első. Mert megtudod! KÉPES VAGY RÁ! Erre szeretnélek rávezetni és megmutatni, hogy a kezdeti nehézségek ellenére is megéri! Egyénre szabottan segítek a céljaid elérésében, legyen az alakformálás, fogyás, állóképesség növelés és nem mellesleg segítek kilépni a szürke hétköznapok világából. Ne feledd! A rendszeres testmozgás elengedhetetlen alkotóeleme a kiegyensúlyozott, boldog életnek. Lehet, hogy ez a titok? Gyere el és derítsük ki együtt!

Sok szeretettel várok minden mozogni vágyót, legyen szó fiatalról, idősről, kismamáról, anyukáról, megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb edzésmódszert! A SHE Fitness remek lehetőséget nyújt minden nőnek a privát személyi edzés rendszeres igénybevételére, így biztos lehetsz abban, hogy az edzéseid kizárólag rólad szólnak!

Mottóm: „Ha hiszel benne, hogy valami lehetséges, akkor el is tudod érni, hogy megtörténjen.”

Személyi edző Viki Budapest 13. kerület

Kovács Viki

Személyi edző, SHE Fitness.

Kovács Viktória vagyok, 24 éves, személyi edző és rúdsport oktató a SHE Fitness – női fitness stúdiókban. Sportoló családban nőttem fel. Édesapám jelenleg is testnevelő, és válogatott kézilabdás volt, anyukám is versenyszerűen kézilabdázott, így nem volt kérdés, hogy megpróbálják átadni majd nekem is a sport szeretetét, és fontosságát. 8 éves koromtól kezdve az akrobatikus fitnesz mellett tettem le a voksom, és 10 évig versenyszerűen űztem. Sok magyar bajnoki cím, egy formációban elért világbajnoki cím, és rengeteg élmény tulajdonosa lettem, amit soha sem cserélnék el másra. A 10 év szinte mindennapos edzései után azonban szerettem volna az utamat keresni, és új irányokat találni, így 2 évig csak hobbi szinten sportoltam.

Mozgásformák és edzések

Jártam mindenféle mozgásformára az aerobic kick-box edzéseken át a jógáig. 21 évesen még egy női fitness modell versenyen is elindultam, de a szívem egy, az akrobatikus fitneszhez szinte teljesen hasonlító sportnál kötött ki, a rúdsportnál. 3 évvel ezelőtt úgy mentem le az első órámra, hogy egyből szerelem lett, és tudtam, hogy én ezt oktatni fogom. A rúdsportban is megmérettettem magam, mint minden eddigi sportomnál tettem. Imádok a színpadon lenni, szerepelni, kifejezni önmagam. A magyar bajnokságon amatőr kategóriában a 2. helyet, a profik között pedig a 4. helyet sikerült eddig megszereznem.

Jelenleg a versenyzés picit háttérbe szorult, mert szeretnék maximálisan a vendégeimre, és a rúdsport versenyzőimre koncentrálni. A személyi edző munkámat a rúdsport oktatása után kezdtem. Mindig is vonzott ez a világ is. Amikor 20 évesen a női fitness modell versenyemre készültem, és figyeltem az edzők munkáját a teremben, arra gondoltam, hogy mennyire irigylem őket, hogy az álom munkámat csinálhatják. Éreztem már akkor, hogy könnyen teremtek kapcsolatot, hogy feltölt, ha emberekkel foglalkozhatok, és hogy tudom ösztönözni és motiválni őket.

Szakmai háttér

Első lépésként az élet fintora miatt egy okj-s képzést végeztem el, mint személyi edző, majd 3 évvel ezelőtt a Testnevelési Egyetemre is bekerültem. Jelenleg utolsó éves hallgató vagyok. Számomra az személyi edző munka hivatás. Szeretném, ha a lehető legtöbb embernek megtaníthatnám, hogy mennyit is ad a sport. A sport több, mint egy erősen ajánlott tevékenység annak érdekében, hogy egészséges maradj, karban tartsd a tested, és a súlyod. A sport segít kikapcsolni, levezetni a napi feszültséget, kapcsolatokat teremt, feloldja a gátlásaid, és magabiztosságot teremt.

Nem hiszek az instant módszerekben, legyen szó bármiről. Az ember csak azt képes becsülni, amiért kőkeményen megdolgozott. Hiszem, hogy mindenki számára van mozgásforma, amiért lelkesedhet, és sikerélménye lehet, csak nem szabad feladni a keresését. Leírhatatlan boldogság és egyben adomány számomra, hogy a létemmel, tanácsaimmal, azzal az energiával és szemlélettel, amit képviselek segíthetek megváltoztatni emberek életet. Privát funkcionális edzéseimen foglalkozom természetesen fogyni vágyókkal, izmosodni vágyókkal, de ezen kívül rúdsportolók erőnléti fejlesztésével, és sérülések rehabilitációjával. Egy lendületes, szókimondó ember vagyok, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját.

Nagy Krisztina személyi edző Budapest 11. kerület

Nagy Krisztina

Személyi edző, SHE Fitness.

Nagy Krisztina vagyok, a Debreceni Egyetem gyógytornász szakán szereztem diplomámat. Már egészen kiskoromban eldöntöttem, hogy a célom, hogy segíthessek embereknek. Keresztanyukámnak van egy lovardája, ami specializálódott sérült gyermekek tornáztatására, itt töltöttem kiskorom óta az összes nyaramat, és rengeteget tanultam a mozgás szeretetéről, és arról, hogy mennyi örömet ad, ha valakinek mosolyt csalhatok az arcára.

Sokféle sportot kipróbáltam még, szertornáztam, gúláztam, síelek, és egyetemi éveim alatt “cheerleader” csapatban is szerepeltem. Kórházi gyakorlataim során mindenféle problémával, illetve korosztállyal dolgoztam, a sport miatt pedig betekintést nyerhettem a sportspecifikus edzések világába. Nekem a szakmám a szenvedélyem, minden egyes edzés megtartása feltölt, és folyamatosan képzem magam. Nőként sokat foglalkoztam vele, hogyan lehet formásodni, csinosodni. Mint személyi edző azon vagyok , hogy a megszerzett tudásomat beleépítve a személyi edzés gyakorlatokba minél hatékonyabb legyek. Arra törekszem, hogy az sikerüljön a lehető legjobb mozgásszervi állapot elérése.

A gyógytorna és a személyi edzés kapcsolata

Mivel manapság sajnos kevés olyan ember van akinek ne fájna néha valamilyen, vagy ne lenne tartáshibája, mozgásszervi problémája, így nagyon fontosnak tartom a preventív szemléletet a  edzések során, illetve a korrekciós gyakorlatok beépítését a személyi edzésbe. Ezek a korrekciós gyakorlatok jelentik a legnagyobb kihívást minden ki számára. Ilyenkor olyan izomcsoportokat dolgoztatunk, amik gyengék. Így ezek az edzések a mozgásszervi problémákra is jó hatással vannak, illetve a fiziológiás helyzet létrehozásával esztétikusabbá is tesznek. Csodálatos dolognak tartom, hogy a mozgás mennyi problémára megoldást jelent, legyen az keringési probléma, emésztési probléma, vagy akár pszichés. Célom hogy, a lehető legtöbb területen pozitív hatást tudjunk elérni.

Mint személyi edző fontosnak tartom még a mozgás szeretetének elérését! Az edzések során  sok eszköz beépítésével színesítem az órákat, illetve figyelembe veszem azt hogy ki milyen gyakorlatokat részesít előnybe.

Nagyra becsülöm, aki eljön hozzánk és fáradtságot nem kímélve kész dolgozni a céljaiért, ezért szeretném, hogy mindenki komfortosan és jól érezze magát mozgás közben. Hiszem hogy a sportban bárki örömet lelhet, és mindennel azon leszek, hogy akik hozzám járnak széles mosollyal hagyják el a termet, és elégedettek legyenek magukkal, hiszen ma is tettek  az egészségükért.

Mottóm: “ Egész jó móka megvalósítani a lehetetlent” -Walt Disney

Személyi edző Németh Viki Budapest 11. kerület

Németh Viki

Személyi edző, SHE Fitness.

Németh Viktória vagyok, 26 éves, személyi edző és táplálkozási tanácsadó. A mozgás gyerekkorom óta részese az életemnek. Mindig is izgő-mozgó személyiség voltam, nem szeretek egy helyben ülni, az aktív életmód az, amely engem feltölt. Rengeteg sportot kipróbáltam már az életben, egyéni és csapatsportokat is, mindegyik mozgásforma tanító jellegű volt számomra.

Az első mozgásforma, amely sokáig meghatározó volt az életemben és megszerettette velem a testmozgást, az úszás volt. Mivel hagyományőrző településen nőttem fel, így 8 évig a néptánc is részese volt a mindennapjaimnak, majd hobbi szinten kézilabdáztam és röplabdáztam.

Fitness terem

A fitness terem világával és a különböző csoportos órákkal 16 évesen ismerkedtem meg. Eleinte csak aerobic órákra jártam, majd amikor már nem jelentett számomra kihívást, váltottam, és a súlyzók szerelmese lettem.

Olyan ember vagyok, aki szereti a változatosságot, így a fitness terem személyi edzések mellett gyakran eljárok futni a szabadba, illetve olyan edzéseket keresek, amelyekkel a saját határaimat feszegethetem. Megfogadtam, hogy évente legalább egy új sportot kipróbálok, ez is segít abban, hogy minél több ismeretet szerezzek a különböző mozgásfajtákról.

Többek között megismerkedtem a lovaglással, amelyet azóta is imádok, a TRX-szel, és jártam boksz órákra is egy évig. Idén pedig a személyi edző munkám mellett rúdsport világával szeretnék megismerkedni.

A mozgás és hatásai

A mozgás öröm, megtanít megismerni önmagunkat, fegyelmezetté válhatunk általa, és ami a legfontosabb szerintem, hogy képességeinket, határainkat is átléphetjük a sport által. Mindig többre vagyunk képesek, mint amit gondolunk magunkról.

Mint személyi edző és mint sportot szerető ember is, ezt az érzést, ezt a gondolkodásmódot igyekszem átadni vendégeimnek. A személyi edzések alkalmával megvizsgáljuk az aktuális edzettségi szintünket, ezáltal egyénre szabott edzéstervvel tudjuk elkezdeni a közös munkát. Nagyon fontosnak tartom a prevenciót, hiszen azért mozgunk, hogy jól érezzük magunkat és egészségesek legyünk, nem pedig azért, hogy sérüléseket szerezzünk. Szeretném megtanítani a hozzám forduló vendégeknek, hogy hogyan is működik a testünk, és megadok minden segítséget annak érdekében, hogy a kitűzött célt közösen elérjük, illetve a lelkesedés és a motiváció is folyamatos legyen.

Személyre szabott, változatos, jó hangulatú órákkal várlak a SHE Fitness teremben, amely csak rólad szól, így edzés végére testileg és lelkileg is feltöltődhetsz. J

Terveim

Rövid távú terveim között szerepel a rehabilitációs tréner, gerinc tréner, a kismama torna oktató és a gyermek fitness oktató tanfolyamok elvégzése. Fontosnak tartom, hogy minél szélesebb körben tudjak segíteni a hozzám forduló vendégeknek, ezért a tanulás sohasem ér véget.

Mottóm: „Soha ne adj fel egy célt, csak azért, mert időbe telik az elérése, az idő így is úgy is el fog telni.”

Személyi edző Őri Dorka Budapest 3. kerület

Őri Dorka

Személyi edző, SHE Fitness

Utam a személyi edző pályához

Őri Dorka vagyok, személyi edző, stability workout és síoktató. Amióta az eszemet tudom mindig is a sportok és a biológia irányába sodort az élet. Három éves koromtól kezdve rengeteg sporttal megismerkedtem, eleinte síeltem, akrobatikus rock and rolloztam és lovagoltam. Később, az általános iskola megkezdésével jazz-balettoztam, kosaraztam, teniszeztem és röplabdáztam. A gimnáziumi éveim megkezdésével hanyatlani kezdett a sport iránti érdeklődésem. A tánc és a diákolimpiákon való részvétel az életem része maradt, később az egyetemi éveim alatt ismét a sporté lett a főszerep.

Az egyetemi alapképzésemet testnevelő-edző szakon végeztem, jelenleg pedig a Testnevelési Egyetemen Humánkineziológia mesterképzésére járok. Az egyetemi éveim során sok élsportolóval, illetve hobbi sportolóval volt szerencsém megismerkedni. Az ő hatásukra körvonalazódott bennem, hogy segíteni szeretnék az embereknek az aktív életmód kialakításában és a különböző mozgásszervi problémák elkerülésében/helyreállításában.

Személyi edzés

Mindig fontosnak tartottam, hogy egy edzés öröm legyen a vendégeim számára, ezért edzésterveimet minél színesebben állítom össze különböző eszközök használatával. Külön kiemelném a mozgáskoordináció és a saját testünk ismeretének fontosságát, ezért edzéseim során instabil felületekkel is dolgozunk. Ezzel fejlesztjük a proprioceptív és vesztibuláris rendszerünket, melyeknek az élet minden területén elengedhetetlen szerepük van.

Az egyetem alatt sűrűn látogattam edzőtermeket saját magam fejlesztése és edzés céljából egyaránt, ahol rengeteg pozitív és negatív dologgal találkoztam. Manapság kevés olyan emberrel találkozhatunk, akinek teljesen egészséges a mozgató szervrendszere. Ezért is borzasztó volt látni, hogy edzők a már rossz mozgáskészlettel rendelkező emberek rossz „szokásaira” gyakran csak ráerősítenek.

A SHE Fitness terem stúdióban elsődleges a helyes ízületi mozgékonyság és mozgásterjedelem kialakítása. Ezután indítjuk csak el a megfelelő izomcsoportok magasabb fokú edzésére. Személyi edzés alkalmaimon minden hölgy a számára tökéletesen megfelelő edzést kapja. Legyen szó kismamáról, fiatalról, idősről mindenkivel nagyon jó hangulatban telik a munka.

Mottóm: „Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.” Thomas Alva Edison

 

Személyi edző Rádli Rebeka Budapest 13. kerület

Rádli Rebeka

Személyi edző, SHE Fitness.

Rádli Rebeka vagyok, személyi edző, aerobik edző, preventív gerinctorna oktató, BodyBall oktató, diplomás egészségfejlesztő és gyermek fitness edző.

Gyermekkorom óta aktívan sportolok. Az első sportfoglalkozás az életemben a karate volt, amiről hamar kiderült, hogy nem az én világom. Hét éves koromtól kezdtem el akrobatikus női fitness edzésekre járni, egy év után kerültem versenyzői csoportba. Számos országos bajnoki címet szereztem egyéni, illetve csapat versenyeken.  Az életem minden területét a sport irányította, tanulmányaim alatt is arra koncentráltam, hogy érettségi utáni tanulmányaimat sporttudományi területen folytathassam. A gimnáziumi éveim alatt egyébként szertornában is kipróbáltam magam, csapatunkkal országos ötödik helyet sikerült elnyernünk.

Érettségit 2012-ben tettem Kaposváron, majd ezután a Szinergia Üzleti Szakképző iskolában végeztem Aerobik edző, majd a következő évben Személyi edző szakon Budapesten. Ezek után felvételiztem a Testnevelési Egyetemre, ahol 2018-ban diplomát szereztem Rekreációszervezés-és egészségfejlesztés szakon. Egyetemi tanulmányaim alatt már edzőként dolgoztam, melyre nagyon büszke vagyok. Mai napig a Triacto Fitkid Szakosztályánál foglalkozom gyerekekkel másodállásban. Aki ismer, tudja, hogy mennyire maximalista vagyok. Boldog vagyok, mert egy olyan helyen dolgozhatok, ahol a minőség mindenek előtt jár.

Rádli Rebeka személyi edző

Csatlakozás a SHE Fitnesshez

Szakál Katával a SHE Fitness tulajdonosával és vezető személyi edzőjével is így ismerkedtem meg, hiszen kisfiát, Hugót is edzettem ovis csoportomban. Nagyon boldog voltam, hogy bizalmat szavazott nekem és immáron főállásban is tevékenykedhetek, mint privát személyi edző nap, mint nap. Stúdiójára és a benne folyó munkára is igazak azok, amik számomra nagyon fontosak. Kulturált környezet, maximális odafigyelés, szakmaiság a kollégák részéről. A stúdióban tevékenykedő edzőkkel maximálisan jó kapcsolatot ápolok. Nálunk nincs versengés, sőt szívesen osztjuk meg egymással tapasztalatainkat. A napjaim reggeltől estig a privát funkcionális edzések megtartásával telnek, mégsem megterhelő számomra, mert sokszínű feladatköröket látok el. Felnőttekkel, gyerekekkel és szeniorokkal egyaránt foglalkozom.

Vendégkörömet sokféle típusú hölgy alkotja. Különféle célokkal, különböző életkorral érkeztek hozzám. Egy azonban közös bennük. Mégpedig az, hogy lelkiismeretesen hétről hétre találkozom velük a női fitness edzéseken. Számomra az a legfelemelőbb érzés ebben a hivatásban, hogy a közös munkánknak hamar learathatjuk a gyümölcsét. Jó érzés látni azt, hogy emberek az életmódváltásnak köszönhetően milyen rövid idő alatt kivirágoznak, erősebbek lesznek nem csupán testileg, de lelkileg is. Ők azok, akik már biztosan megértették azt, hogy az egészségünkbe fektetni a legkifizetődőbb.

Terveim a jövőre

Hosszú távú terveim között szerepel az, hogy a SHE Fitness stúdiójában tovább tevékenykedhessek, magamat tovább képezzem a rehabilitáció és táplálkozástudományok területén, hiszen a modernizált világunk rengeteg olyan kockázati tényezőt rejt, ami sajnos ma a legtöbb embert érinti. Szinte nincs olyan újonnan érkező vendég, aki ne panaszkodna gerincbántalmakra, ízületi fájdalmakra vagy emésztési problémákra, már meglévő betegségekre. Ma egy edző feladata rendkívül sokrétű, szembe kell néznünk azzal, hogy jó eséllyel nem csupán egészséges emberekkel kell foglalkoznunk. A felelősségünk így úgy gondolom hatalmas, de egy lelkiismeretes, munkájára igényes edző mindent megtesz annak érdekében, hogy felnőjön ehhez a feladathoz. Én ennek szellemében dolgozom minden nap, a magánéletemben is edzőként élek, igyekszem jó példakánt szolgálni a környezetemnek.

Mindemellett a vendégeim minden másban is számíthatnak rám. Büszke vagyok arra, hogy eddigi pályafutásom alatt a legtöbb vendégemmel nagyon kellemes kapcsolatot sikerült kialakítanom és új barátokra is leltem személyükben.

Személyi edző Noémi Budapest 11. 13. kerület

Szőcs Noémi

Személyi edző, SHE Fitness.

Szőcs Noémi vagyok, személyi edző, rekreációszervező és egészségfejlesztő, mozgásterapeuta, leendő humán kineziológus. Ami a mozgást illeti, egész életemben jelen volt. Általános iskolás koromban versenyszerűen kötél ugrottam (Országos I. és II. hely), majd néhány év kihagyással a tánc vette át a főszerepet a sport terén, melyet 8 évig űztem rekreációs szinten, és mely örök szerelemmé vált.  Ez a mozgás-szeretet vezetett az Eötvös Loránd Tudományegyetem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakára, melyen 2017-ben diplomáztam.

Tudásvágyamnak köszönhetően ezután a Testnevelési Egyetem Humán kineziológia mesterszakán folytattam tanulmányaimat, amely során megismertem az emberi test anatómiáját, élettanát, biomechanikáját, fizioterápiás és rehabilitációs ismeretekre tettem szert, továbbá a dietetikába és pszichológiába is belekóstolhattam. Véleményem szerint kiemelt, hogy mindig több nézőpontból feltérképezve, széles látókörrel közelítsünk a megoldandó helyzet felé. Emiatt 2019 első felében elvégeztem a Kondor Judit Mozgásfilozófia valamennyi tanfolyamát (Mozgásos Testelemzés A, B, C, Manuális Neurodinamika és Fasciaorganizáció, Mozgásos Tape), melyek által ma még összetettebben láthatom a mozgás kérdéskörét. A közelmúltban náluk kezdtem mozgásterapeutaként dolgozni.

Funkcionális edzés

A funkcionális személyi edzés témával közel három éve kerültem közeli viszonyba. Lényege szerint a testet egészként kezeli, elsősorban több izomcsoportra kiterjedő gyakorlatokat használunk, melyek  gyakorlatanyagát mindennapi mozgások adják. Legsokoldalúbban fejleszt, változatos és egyénre szabható, sőt, garantálom, hogy élvezni is fogod. 😊

Személyi edzőként célom sokrétű. Fontosnak tartom, hogy a Vendég megérezze, mit is jelent a mozgás élménye. Ugyanis mozogni, sportolni élményt jelent – olyan élményt, mely valami pluszt ad a mindennapokban, mely kihagyhatatlan programot is beteljesít. Mindazon élettani velejárói mellett, melyeket mindenki ismer és vágyik, mint a fogyás, állóképességnövekedés, stb. lelki többletet jelent. Fontosnak tartom, hogy aki hozzám érkezik, tudja mit miért csinál. Az alkalmak folyamán teste által egyre közelebb kerüljön önmagához, testtudatos, egyre egészségesebb egyénné váljon. Olyan határokat döntünk le a mozgás és a folyamatos progresszió által, melyről talán még a Vendégnek sem volt tudomása, ezáltal új kapukat nyitva meg számára. További célom, hogy az esetleges mozgásszervi panasszal érkezőnek segítségére lehessek, együtt megszüntessük a fájdalmat, vagy ami még fontosabb – megelőzzük azt.

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Udvardi Sarolta személyi edző Budapest 11. kerület

Udvardi Sarolta

Személyi edző, SHE Fitness.

Udvardi Sarolta vagyok, személyi edző és síoktató.

Személyi edzés

Személyi edzéseimnél nagy hangsúlyt fektetek első sorban az ízületek mobilizációjára és egy egészséges, terhelhető törzs kialakítására. Erő-állóképességet fokozó, koordinációt és egyensúlyt fejlesztő, pulzus kontrollált interval edzéseket tartok preventív szemléletet magam előtt tartva. Vendégeim korosztálytól és élet helyzettől függetlenek, serdülők, szenior vendégek, általános női fitness vendégek és kismamák is.

Mit szeretnél elérni?

Céljaid között szerepel, hogy lefusd életed első 5 km-et megállás nélkül? Hogy minél magabiztosabban érezd magad az esküvődön? Vagy azt szeretnéd, hogy gyermekeid példaképként tekintsenek Rád? Új életmód bevezetésén agyalsz? Vagy az unokákkal fogócskáznál a kertben? A kitűzött cél segítségedre lesz, hiszen ez adja neked a motivációt az edzések és a hétköznapok során egyaránt. Fontosnak tartom, hogy a személyes fitness edzéseid 100%-ban a Te célodhoz illeszkedő legyen. Ehhez közösen megtaláljuk a képességeidnek és jelenlegi állapotodnak megfelelő gyakorlatokat, egy alapos állapot felmérést alapján. Neked. Érted.

Szeretném, hogyha Te is átélnéd, milyen egy esős napon mosolyogva futócipőt ragadni, a lehetetlent lehetségessé faragni, komfortzónát elhagyva edzeni. Hiszek a flow-ban, hogy van az a pont, amikor már nem létezik kifogás, nem létezik többé NEM. Igen, hiszem, hogy van úgy, amikor nehezebb megállni, mint elindulni. Én ebben leszek partner, edző, mentor vagy csak egy kedves lány, aki szívesen rávezet erre az útra.

Mi motivál?

Mindegy hogy kint vagy bent, hegyen vagy vízen, lefele vagy fölfele, én jól érzem magam, ha mozgásról van szó. Energikus, életvidám egyéniségnek gondolom magam, amit szívesen továbbadok egy-egy mosoly vagy biztatás formájában.

14 évig kosárlabdáztam versenyszerűen. Elért eredményeimnek köszönhetően 2016-ban sport-ösztöndíjat nyertem. A texasi San Jacinto College-ba jártam, ahol matematika szakon tanulhattam és a női kosárlabda csapatot erősíthettem egy éven keresztül. Hazatérve nagyot fordult a kocka, elhatároztam, hogy átállok a másik oldalra. Az összes eddigi összegyűjtött tudásomat és tapasztalatomat, amit a sportnak köszönhetően szereztem, megosztom sors-sporttársaimmal mint személyi edző.

2017-ben síoktatói oklevelet szereztem, majd 2018-ban beiratkoztam az International Wellness Institute fitnesz instruktori képzésére. Ezt az iskolát sikeresen elvégezve 2019-ben személyi edző végzettséget szereztem. Közeljövőben szeretném bővíteni egészségfejlesztő tudástáramat, hogy minél szélesebb skálán tudjam fogadni a hozzám forduló vendégeket.

Nagyon sok szeretettel várlak, legyen a célodból valóság!

Személyi edző oldalról vissza a főoldalra

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére