Női fitness edzés kisgyerekkel egyre jobban kedvelt szolgáltatásunk, nagyon jó közös rendszeres program a hétköznapi rohanásban, amely felfrissít, átmozgat és segít a fitt és kiegyensúlyozott életvitelben.

Több személyi edzőnk foglalkozik a Női fitness edzés kisgyerekkel programmal, az egyéb személyi edzés programok mellett. Próbáljátok ki, nagyon hatásosan tud segíteni a kisgyerekes anyukák hétköznapjaiban.

Női fitness edzés kisgyerekkel

Női fitness edzés kisgyerekkel – privát edzőteremben Budapest 13. és 3. kerület, SHE Fitness

Fitness edzés kisgyerekkel? Igen, lehet :-)!

Hozzánk a kisgyermekes anyukák bátran jöhetnek női fitness edzés kisgyerekkel programra, azaz bátran hozhatják csemetéiket is magukkal. A gyerkőcök gyorsan “szívják” magukba a látott tudást, ezért is tartom előnyösnek a kisgyerekkel vagy a gyermek előtt történő edzést. A testmozgás elengedhetetlen hozzávalója a teljes értékű életnek. Ha a gyerekek azt látják, hogy a szülők számára fontos a mozgás és az egészséges életmód,  ez lesz számukra is a természetes.

Sok szülő aggódik azon, hogy gyermeke, nem bírná ki, az egy órás edzést. Minden gyermek más személyiségű , de tapasztalataink szerint a gyerkőcök nagyon élvezik mikor “anyát” tornázni, mozogni látják. Érdeklődve figyelik az edzéseket, sőt sokszor nekik is kedvük támad csatlakozni. Rengeteg sporteszköz található privát edzőtermeinkben. Ezeket személyi edző felügyelete mellett a gyerekek is kipróbálhatják. Ilyen például a fitball, a TRX kötél , a különböző szalagok és egyensúly párnák.

Női fitness edzés a kisgyerekkel

Az együtt történő  edzés egy kellemes közös  pillanatként marad meg a gyerekeknek, ahol ők is mozoghatnak és  közös feladatokat is végezhetnek anyukájukkal. A közös gyakorlatokat a gyerekek is nagyon élvezik, sokat kacarásznak közben, s emellett az ő képességeik is fejlődnek. Az órák alatt eldönthetitek, hogy szeretnétek-e zenét hallgatni, de tapasztalataink szerint, ezt is imádják a csemeték, van aki rögtön táncra perdül. 🙂

A női fitnesz alap gyakorlatok mellett, rengeteg olyan más tornagyakorlat  is létezik melyeket anya és kisgyermeke együtt tudnak elvégezni. A gyerekek nagyon élvezik ha egy-egy gyakorlatnál, segíthetnek nekünk   “instabil súlyként” nehezíteni anya feladatát. Mivel óráinkat privát edzőterem falain belül tartjuk, ezért minden anyuka maga mellett tudhatja gyermekét. Nem kell őket beadni játszóházba, és egész edzés alatt a telefonunkat nézni, hogy mikor hív a gyerekfelügyelő, hogy menjünk. A szakképzett személyi edzők mind rendelkeznek gyermekfelügyeleti múlttal, vagy gyermek fitnesz végzettséggel. Több kolléganőnk délutánonként óvodás gyerekeknek tart tornákat, aerobic edzéseket, és ezt a tudásukat, a gyerekek iránti szeretetüket a személyi edzés órákon is kamatoztatják.

A kicsiket 3 hónapos kortól várjuk az anyákkal,- a szobáink gyerekbarát módon vannak berendezve- a konnektorok le vannak zárva, a sarkak le vannak sarok-védőzve.

Várunk minden érdeklődőt nagy szeretettel. Amennyiben szeretnétek még olvasni a mama fitness edzések fontosságáról akkor kattints ide.
Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére