SHE Fitness terem Sopron Franchise partnert keresünk - Egyéni női edzés személyi edzővel privát fitness teremben szolgáltatás elindítására

SHE Fitness terem Budapest 11. kerület
Női fitness terem Sopron SHE Fitness
Női fitness terem Budapest 13. kerület
Kineziológiai tapasz 13. kerület
Rádli Rebeka személyi edző

Női fitness terem Sopron – SHE Fitness

Hamarosan nyitni szeretnénk egy két szobás Női fitness terem Sopron stúdiót eleinte 2, aztán 4 személyi edzővel. Várjuk jelentkezésedet, ha a már üzletileg és szakmailag is bizonyított SHE Fitness céghez szeretnél  csatlakozni Franchise formában. Ez egy olyan Női fitness terem Sopron stúdió, ahol 2 privát edzőterem lesz és 6 hónapos felfutása után már 4 női személyi edző fog dolgozni 6-6 órát délelőtt és délután, és privát órákat fog tartani a jelentkező vendégeinknek. Budapesten már 4 ilyen stúdiónk van 11 teremmel, ahol magas szakmai színvonalon, magas kihasználtsággal mennek a személyre szabott edzések. Amennyiben érdekel ez az új lehetőség kérlek látogass el a Franchise oldalunkra és ezt követően meg keress minket a SHE Fitness Facebook oldalán, e-mailen vagy telefonon. Ezt a Női fitness terem Sopron stúdiót el lehet indítani egy 2 szobás belvárosi lakásban vagy ha már van olyan edzőtermed, ami alkalmas a célra, de nem megy annyira jól mint tervezted, akkor mi fellendítjük a vállalkozásodat a marketing, szakmai és fitness terem átalakítással 🙂 !

Személyi edző profil

Amennyiben a lenti példa leírásban találsz tetsző dolgokat és hasonlóságot a felfogásoddal és az eddigi életviteleddel, akkor Téged várunk Franchise partnernek.

Végzettségem alapján aerobik oktató és személyi edző vagyok. A sors érdekessége, hogy Kata 2016-ban valósította meg az álmát, és nyitotta meg ezt a csodás női fitness termet. Én ugyanakkor, 2016-ban elkezdtem a csoportos fitness instruktori tanfolyamot. Ezután következett a személyi edző tanfolyamom. Mindenem a gerinc és core izmok erősítése, ezért tovább képeztem magam a Triplex tréneri, illetve a Funkcionális tréneri tanfolyammal.

A komolyabb mozgáshoz  egy tollaslabda esemény hozta meg a kedvem, de sajnos egy helytelen mozdulat közben megsérült a vállam, nem adtam fel azóta is szívesen űzőm ezt a játékot, csak már tudatosabban, megfontoltabban és mindenekelőtt alapos bemelegítés után .

Fél évig Rúdsportoltam de a sérült vállam miatt sajnos abba kellett hagynom. Rendszeresen járok azóta is gyógytornára. Az egészség, a helyes testtartás, a gerinc védelme mellett számomra a Nőiesség hangsúlyozása is nagyon fontos,  a Női vonalak,  a várandóság ideje  alatt és utána is ugyanolyan fontosak, mint előtte. Hiszem és tudom, hogy egy Anya nem csak anya hanem egyben NŐ is! Változik a testünk, az idomaink,  de kellő kitartással ismét fittnek, fiatalnak és kívánatosnak tudjuk magunkat érezni! Hiszen ha Mi harmóniában vagyunk önmagunkkal akkor azt a külvilág is észleli.

Női fitness a hétköznapokban

A mozgás nem korfüggő, elhatározás kérdése, bármikor fizikai állapotunktól függetlenül el lehet kezdeni. Ne félj elkezdeni a mozgást, ha gerinc betegséged is van!  A tanulmányaim alatt derült ki, hogy nyaki porckorong sérvem, ott és akkor kezdtem beleásni magam a gerinc témába. Azóta még tudatosabban edzek, és tudatosabban élek ezzel a „betegséggel”. Bátran mondhatom,  hogy nincsenek fájdalmaim, és javuló tendenciát mutatok mindezt gyógyszerek nélkül !

Az óráim színesek és változatosak, nincsen két egyforma vagy unalmas edzés. Ami minden órán „kötelező” elem: a mély hátizmok erősítése, illetve gerinctorna gyakorlatok végén a nyújtás előtt.

Személyiségemet tekintve türelmes, nyugodt , tapasztalt, vidám,  pozitív személyiség vagyok ,de egyben pörgős és hajtós is. Szabadidőmben a  kedvenc hobbimnak élek a horror sminkek készítésének. Mottóm: „AZ IDŐ NEKEM DOLGOZIK”

Egyéni edzőterem

Mi nem csak egy hely vagyunk a sok közül. Itt nem csak az edzők, kollégák érzik jól magukat, hanem a vendégek is. Nálunk a vendégek edzések előtt vagy után beszélgetnek egymással, véleményét osztanak meg, segítenek egymásnak és barátságok köttetnek. 😊  Kulcsfontosságú az egyéniség, a személyesség, otthonosság. Mindezekre építve és kiegészítve, a rugalmasságunkat emelném még ki, hiszen nem kötött csoportos órát adunk! Mindig a szemed előtt lebegjen, hogy sosem késő elkezdeni és változtatni. A döntés rajtad áll, mit választasz. Okosan edzel segítséggel, jó kedvvel vagy nem élsz a kiváló lehetőséggel és a könnyebb utat választod a lelkiismereted megnyugtatása végett egy lötyögő edzéssel?! Nálunk elpazarolt, ellazsált óra garantáltan nincsen.

Amennyiben Pesten keresnél női fitness szolgáltatást személyi edzővel, ajánljuk figyelmedbe a SHE Fitness Pest  helyszínünket a Csanády utcában a WestEnd bevásárlóközponttól pár percnyi sétára.

Vissza a főoldalra a női fitness terem Sopron oldalról.

SHE Fitness terem Sopron

Címünk: 9400 Sopron,

 

Mobil: 06 30 686 0077

E-mail: info@shefitness.hu

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére