SHE Fitness terem Kecskemét

SHE Fitness terem Budapest 11. kerület
Kineziológiai tapasz 13. kerület
Rádli Rebeka személyi edző

Női fitness terem Kecskemét – SHE Fitness

Franchise partnert keresünk

  • Női edzés személyi edzővel privát fitness teremben szolgáltatás elindítására

Hamarosan szeretnénk nyitni egy két szobás Női fitness terem Kecskemét stúdiót eleinte 2, aztán 4 személyi edzővel. Várjuk jelentkezésedet, ha a Budapesten már szakmailag és üzletileg is bizonyított SHE Fitness céghez szeretnél  csatlakozni Franchise formában. Ez egy olyan Női fitness terem Kecskemét stúdió lesz, ahol 2 privát edzőterem lesz. Hat hónapos felfutását követően már 4 női személyi edző dolgozna 6-6 órát délelőtt és délután, privát órákat tartva a jelentkező vendégeinknek. Budapesten már 11 ilyen termünk van, ahol gőzerővel, magas szakmai színvonalon mennek a személyre szabott edzések.

Amennyiben érdekel kérlek látogass el a Franchise oldalunkra és ezt követően meg keress minket a SHE Fitness Facebook oldalán, e-mailen vagy telefonon. Ezt a Női fitness terem Kecskemét stúdiót ki lehet alakítani egy 2 szobás belvárosi lakásban. Ha már van egy erre alkalmas edzőtermed, akkor helyszínt sem kell keresned. Nem megy annyira jól az üzlet, mint tervezted? Akkor mi fellendítjük a vállalkozásodat a maximumig marketing, szakmai és fitness terem átalakítással 🙂 !

SHE Fitness terem Kecskemét személyi edzővel

Személyi edző profil

Nézd meg jelenlegi személyi edzőink bemutatkozását, és ha leírásokban találsz sok tetsző dolgot és hasonlóságot az eddigi életeddel, akkor Téged várunk Franchise partnernek.

 

Egyéni edzőterem

Mi nem csak egy hely vagyunk a sok közül. Itt nem csak az edzők, kollégák érzik jól magukat, hanem a vendégek is. Nálunk a vendégek edzések előtt vagy után beszélgetnek egymással, véleményét osztanak meg, segítenek egymásnak és barátságok köttetnek. 😊  Kulcsfontosságú az egyéniség, a személyesség, otthonosság. Mindezekre építve és kiegészítve, a rugalmasságunkat emelném még ki, hiszen nem kötött csoportos órát adunk! Mindig a szemed előtt lebegjen, hogy sosem késő elkezdeni és változtatni.

A döntés rajtad áll, mit választasz. Okosan edzel segítséggel, jó kedvvel vagy nem élsz a kiváló lehetőséggel és a könnyebb utat választod a lelkiismereted megnyugtatása végett egy lötyögő edzéssel?! Nálunk elpazarolt, ellazsált óra garantáltan nincsen.

Amennyiben Pesten keresnél női fitness szolgáltatást személyi edzővel, ajánljuk figyelmedbe a SHE Fitness Pest  helyszínünket a Csanády utcában a WestEnd bevásárlóközponttól pár percnyi sétára.

Vissza a főoldalra a női fitness terem Kecskemét oldalról.

SHE Fitness terem – Kecskemét

Címünk: 6000 Kecskemét,

 

Mobil: 06 30 686 0077

E-mail: info@shefitness.hu

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére