SHE Fitness terem Debrecen

SHE Fitness terem Budapest 11. kerület
Női fitness terem franchise Győr személyi edzővel
Női fitness terem Budapest 13. kerület
Kineziológiai tapasz 13. kerület
Rádli Rebeka személyi edző

Női fitness terem Debrecen – SHE Fitness

Franchise partnert keresünk

  • Női edzés személyi edzővel privát fitness teremben szolgáltatás elindítására

Hamarosan szeretnénk nyitni egy két szobás Női fitness terem Debrecen stúdiót eleinte 2, aztán 4 személyi edzővel. Várjuk jelentkezésedet, ha a Budapesten már szakmailag és üzletileg is bizonyított SHE Fitness céghez szeretnél  csatlakozni Franchise formában. Ez egy olyan Női fitness terem Debrecen stúdió lesz, ahol 2 privát edzőterem lenne és 6 hónapos felfutását követően már 4 női személyi edző dolgozna 6-6 órát délelőtt és délután, privát órákat tartva a jelentkező vendégeinknek.

Budapesten már 11 ilyen termünk van, ahol gőzerővel, magas szakmai színvonalon mennek a személyre szabott edzések. Amennyiben érdekel kérlek látogass el a Franchise oldalunkra és ezt követően meg keress minket a SHE Fitness Facebook oldalán, e-mailen vagy telefonon. Ezt a Női fitness terem Debrecen stúdiót ki lehet alakítani egy 2 szobás belvárosi lakásban vagy ha már van egy erre alkalmas edzőtermed, de nem megy annyira jól mint tervezted, akkor mi fellendítjük a vállalkozásodat a maximumig marketing, szakmai és fitness terem átalakítással 🙂 !

Személyi edző profil

Amennyiben a lenti minta leírásban találsz sok tetsző dolgot és hasonlóságot az eddigi életeddel, akkor Téged várunk Franchise partnernek.

Az életemnek mindig fontos része volt a sport, már kisiskolás koromban futóversenyeken vettem részt, később rendszeresen jártam csoportos órákra (Spinning, TRX, Step aerobik, Crossfit), majd főiskolás éveim alatt megszerettem a konditermek világát, és ez a szerelem a mai napig megmaradt.

Gyerekkoromban mindig csodálattal néztem a testépítő versenyeken indulókat, vágytam rá, ha nem is akkora izomzattal, mint egy versenyző, de egy hétköznapi esztétikus izmosabb formával rendelkezzek én is. Szerettem volna ezt a célomat elérni és a hobbimat minél tökéletesebben gyakorolni mint személyi edző, ezért döntöttem úgy, hogy beiratkozom a Weider Professional Fitness Trainer iskolába, ahol megszereztem a fenti képesítéseimet.

Rendszeres edzés személyi edző segítségével

Mindannyian hallottuk már, hogy a rendszeres sport pozitív hatással van az egészségre. Az én magyarázatom arra, hogy miért vált az életem nélkülözhetetlen részévé a mozgás? Inkább az, hogy egy nehezebb nap után semmi más nincs, ami annyira kitisztítaná a fejem és elűzné a stresszt, mint egy jó edzés. Szeretem, hogy a mozgás magában foglalja a célt és a jutalmat is! Jobb tőle a közérzetem és hosszútávon olyan kiegyensúlyozott testi-lelki állapotot képes biztosítani számomra, ami hatására növekszik az önbizalmam! Így egyre hatékonyabban tudom kihozni magamból a bennem rejlő maximumot. Szeretném, ha ezt az egyszerű receptet mindenki megismerné! Azt szeretném, hogy senkit ne akadályozzon meg a bizonytalanság, az önbizalomhiány és az ismeretlentől való félelem abban, hogy kibontakozhassanak rejtett képességei, és megtapasztalja a sport csodálatos hatásait.

Hiszem, hogy egyénre szabott személyi edzés mozgásprogrammal kortól, alkattól, testsúlytól és erőnléttől függetlenül mindenki sikeres lesz. Mindenki képes lehet rá, hogy teljesítőképességét javítsa, edzettségi szintjét és ezáltal élettani-, mentális- és pszichés egészségét növelje. Természetesen ennek a célnak az eléréséhez nélkülözhetetlen az egészséges és helyes táplálkozás is! Ennek kialakításához is szakszerű, megbízható segítséget tudok nyújtani. Célom, hogy segíteni tudjak a vendégeimnek abban, hogy olyan testük legyen, amelyben külsőleg és belsőleg is öröm számukra létezni.

Mottóm: “Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság.”

Egyéni edzőterem

Mi nem csak egy hely vagyunk a sok közül. Itt nem csak az edzők, kollégák érzik jól magukat, hanem a vendégek is. Nálunk a vendégek edzések előtt vagy után beszélgetnek egymással, véleményét osztanak meg, segítenek egymásnak és barátságok köttetnek. 😊  Kulcsfontosságú az egyéniség, a személyesség, otthonosság. Mindezekre építve és kiegészítve, a rugalmasságunkat emelném még ki, hiszen nem kötött csoportos órát adunk! Mindig a szemed előtt lebegjen, hogy sosem késő elkezdeni és változtatni. A döntés rajtad áll, mit választasz. Okosan edzel segítséggel, jó kedvvel vagy nem élsz a kiváló lehetőséggel és a könnyebb utat választod a lelkiismereted megnyugtatása végett egy lötyögő edzéssel?! Nálunk elpazarolt, ellazsált óra garantáltan nincsen.

Amennyiben Pesten keresnél női fitness szolgáltatást személyi edzővel, ajánljuk figyelmedbe a SHE Fitness Pest  helyszínünket a Csanády utcában a WestEnd bevásárlóközponttól pár percnyi sétára.

Vissza a főoldalra a női fitness terem Debrecen oldalról.

SHE Fitness terem – Debrecen

Címünk: 4000 Debrecen,

 

Mobil: 06 30 686 0077

E-mail: info@shefitness.hu

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére