SHE Fitness terem Győr

SHE Fitness terem Budapest 11. kerület
Női fitness terem franchise Győr személyi edzővel
Női fitness terem Budapest 13. kerület
Kineziológiai tapasz 13. kerület
Rádli Rebeka személyi edző

Női fitness terem franchise Győr – SHE Fitness

Franchise partnert keresünk

  • Női edzés személyi edzővel privát fitness teremben szolgáltatás elindítására

Hamarosan szeretnénk nyitni egy két szobás Női fitness terem Győr stúdiót eleinte 2, aztán 4 személyi edzővel. Várjuk jelentkezésedet, ha a Budapesten már szakmailag és üzletileg is bizonyított SHE Fitness céghez szeretnél  csatlakozni Franchise formában. Ez egy olyan Női fitness terem Győr stúdió lesz, ahol 2 privát edzőterem lenne és 6 hónapos felfutását követően már 4 női személyi edző dolgozna 6-6 órát délelőtt és délután, privát órákat tartva a jelentkező vendégeinknek. Budapesten már 11 ilyen termünk van, ahol gőzerővel, magas szakmai színvonalon mennek a személyre szabott edzések. Amennyiben érdekel kérlek látogass el a Franchise oldalunkra és ezt követően meg keress minket a SHE Fitness Facebook oldalán, e-mailen vagy telefonon. Ezt a Női fitness terem Győr stúdiót ki lehet alakítani egy 2 szobás belvárosi lakásban vagy ha már van egy erre alkalmas edzőtermed, de nem megy annyira jól mint tervezted, akkor mi fellendítjük a vállalkozásodat a maximumig marketing, szakmai és fitness terem átalakítással 🙂 !

Személyi edző profil

Amennyiben a lenti minta leírásban találsz sok tetsző dolgot és hasonlóságot az eddigi életeddel, akkor Téged várunk Franchise partnernek.

A mozgás szeretetét egy fantasztikus gyógytornásznak köszönhetem, aki gerinctornáival nem csak a testem és a testtudatom alakításában segített még anno tizenéves koromban, hanem elindított a sportos életmód irányába. Innen nem volt megállás, örökmozgó lettem; az aerobik után jött a futás, az úszás és az edzőterem, ami a második otthonom lett. Ha csak tehettem, a tanulás, majd a munka mellett mindig sportoltam, miközben edzőimtől sokat tanultam és éreztem, hogy ennél még többre vágyom. Érdekelt az anatómiai háttér, a táplálkozás, a gerinc védelme…

Két gyermekem születését követően jutottam arra az elhatározásra, hogy tapasztalataimat és folyamatosan bővülő tudásomat szeretném másoknak is átadni, arra ösztönözve vendégeimet, hogy ebben a rohanó világban is szakítsanak időt magukra, s ne hagyják, hogy a mindennapok kihívásai háttérbe szorítsák egészségüket, testüket-lelküket. Vendégeim sikerei mellett motivál a folyamatos tanulás. Az IWI fitness instruktor, majd személyi edző képzését követően, jelenleg gerinctréneri tanulmányokat folytatok. Tervezek újabb továbbképzéseket is, hogy mindig a legaktuálisabb tudással segíthessem vendégeim fejlődését.

Edzés személyi edző segítségével

Munkám során fontos nekem, hogy Te, aki rám bízod magad, úgy kapj megoldást és úgy fejlődj, hogy közben az egészséged mindennél előrébb való maradjon. Ugyanakkor töltődj fel, érezd jól magad, szárnyaljon a lelked a tested fejlődésével együtt. A preventív megközelítés vezérel, amikor például gerincbántalmaidon, hátfájásodon segítek, vagy izmaid tónusát fokozzuk, ízületeidet stabilizáljuk, testsúlyodat csökkentjük, beach body-t J kreálunk, vagy éppen a babavárás csodálatos időszakában segítek neked fitt kismamává válni.

Edzéseimen különös hangsúlyt kap a funkcionális tréning, a változatos gyakorlatok és eszközök, mindezt jó kis zenével fűszerezve. A személyi edzés megkezdése előtt egy ún. funkcionális mozgásminta-szűréssel mérem fel az állapotodat, alapvető mozgásmintáidat. Ez egy innovatív felmérési gyakorlat, mellyel valóban holisztikus megközelítéssel tárhatók fel az aszimmetriák, hibás berögződések, mozgásbeszűkülések, korábbi sérülések lenyomatai, izom-egyensúlytalanságok, gyenge láncszemek. Így magasabb szinten személyre szabható az edzésprogram,  jobb eredményeket érünk el és megelőzzük a sportsérüléseket. Nem utolsó sorban pedig javul a teljesítmény, csökkennek, megszűnhetnek az esetleges mozgásszervi fájdalmak, diszkomfort érzések.

Edzésprogram végrehajtása

A személyi  edzés program első időszakában nélkülözhetetlen az alapvető mozgásminták elsajátítása, a core-izmok megerősítése. Nagyon fontos a gyakorlatok helyes és hatékony kivitelezéséhez az ideg- izom kapcsolatok fejlesztése is. Ezt követően kezdjük el az intenzívebb, személyre szabott mozgásprogramot, összetett és izolált gyakorlatokkal, kardio-edzésekkel.

Célom, hogy biztonságosan és gondosan felépített alapokra helyezve hozzuk ki belőled a maximumot!

Mottóm: Egy edzés megváltoztatja a napodat. A rendszeres edzés pedig az életed!

Egyéni edzőterem

Mi nem csak egy hely vagyunk a sok közül. Itt nem csak az edzők, kollégák érzik jól magukat, hanem a vendégek is. Nálunk a vendégek edzések előtt vagy után beszélgetnek egymással, véleményét osztanak meg, segítenek egymásnak és barátságok köttetnek. 😊  Kulcsfontosságú az egyéniség, a személyesség, otthonosság. Mindezekre építve és kiegészítve, a rugalmasságunkat emelném még ki, hiszen nem kötött csoportos órát adunk! Mindig a szemed előtt lebegjen, hogy sosem késő elkezdeni és változtatni. A döntés rajtad áll, mit választasz. Okosan edzel segítséggel, jó kedvvel vagy nem élsz a kiváló lehetőséggel és a könnyebb utat választod a lelkiismereted megnyugtatása végett egy lötyögő edzéssel?! Nálunk elpazarolt, ellazsált óra garantáltan nincsen.

Amennyiben Pesten keresnél női fitness szolgáltatást személyi edzővel, ajánljuk figyelmedbe a SHE Fitness Pest  helyszínünket a Csanády utcában a WestEnd bevásárlóközponttól pár percnyi sétára.

Vissza a főoldalra a női fitness terem franchise Győr oldalról.

SHE Fitness terem – Győr

Címünk: 9000 Győr,

 

Mobil: 06 30 686 0077

E-mail: info@shefitness.hu

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére