Miért a SHE Fitness személyi edző stúdióba járjak női személyi edzésre?

Női személyi edzés SHE Fitness

Miért a SHE Fitness stúdióba járjak?

Ezen a kérdésen sokat gondolkoztam. Mert bármikor felhozhatnék indokokat, amik a SHE Fitness mellett szólnak, de sokat sablonosnak érzek, túlzottan „fizikailag megfoghatónak”, amik ugyan teljesen igazak és helytállóak, viszont úgy gondolom, hogy a SHE-ben ennél több van. Olyasvalami lengi körül a stúdiókat, amit máshol nem feltétlenül tapasztal az ember. Ezt pedig leírni, megfogalmazni nehéz, hiszen sokkal inkább érzésről van szó, mintsem fizikai dolgokról. Ugyanakkor ez az a plusz, ami véleményem szerint a legnagyobb különbséget adja. Ez az, amit megtapasztalva lehet a legjobban megérteni. A női személyi edzés több mint egy általános edzés.

Számos pozitív hatása van a rendszeres személyi edzésnek:

  • Javul az életminőség
  • Csökkenti a betegségek kialakulásának kockázatát
  • Csökkenthetjük a csontritkulás kialakulását vagy lassíthatjuk a folyamatot
  • Megőrizhetjük izomtónusunkat
  • Javíthatunk testtartásunkon
  • Megakadályozhatjuk, késleltethetjük erőszintünk csökkentését
  • Testileg és szellemileg is feltöltődhetünk

Gyere el hozzánk a SHE Fitness ingyenes felmérő személyi edzés órára, ahol mindent meg fogunk mutatni.

Nézzük át közösen a megfoghatóbb érveket, amik mindenki számára érthető, hogy miért jó választás Neked is a SHE Fitness.

Női személyi edzés a SHE Fitness stúdiókban

Bármelyik stúdiót tekintve egy kimondottan nőies világba lépünk be. Hiszen a teljes csapat hölgyekből áll, így minden esztétikus, harmonikus, a színektől kezdve a képeken át, a motivációs falfeliratokig minden. Ennek van egy számomra igazán felemelő, pozitív hangulata. Szeretem és felvidít. Mindenki kedves és befogadó, a támogatás akár kollégák közt, akár a személyi edző és vendég közt, abszolúte érezhető és tapasztalható. Szerintem ez ritka.

Úgy vélem, hogy aki ide jön, annak teljes mértékben biztosított a kikapcsolódás a szürke hétköznapokból, és reményeim szerint feltöltődve, kisimulva, esetleg izomlázasan, de mindenképp boldogan megy el. És ez fontos. Mert lehet úgy is edzeni járni, hogy habár fizikailag fáradtan távozik a teremből valaki, de ugyanakkor szellemileg és lelkileg is ugyanolyan fáradt, vagy még fáradtabb lesz, mint előtte.

Úgy gondolom, hogy akkor igazán jó egy személyi edző terem / stúdió, ha szellemileg és lelkileg feltölt, fizikailag pedig elfáraszt. Az eszközök ehhez adottak, ráadásul a kis eszközök, a funkcionális női személyi edzés nagy előnye, hogy nem csak szép testet formál, de olyan izmokat, amik használhatóak is. Olyan mozdulatokat veszünk át, amiket a mindennapokban is tudunk aktívan hasznosítani. Hiszen ez lenne talán az igazi cél, hogy a mindennapokat jobban, könnyedebben vegyük amellett, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, hogy elégedettebbek vagyunk a tükörképünkkel. Ehhez a szakmai tudás biztosított.

Személyi edzés, női lélektan

Több mint 20 különböző beállítottságú személyi edző kolléga növel dolgozunk mindenféle korú, személyiségű és problémájú nő találja meg nálunk a helyét, a segítséget, a motivációját. Habár sok mindenben különbözünk, van valami, ami mindenkiben közös. Mindannyian a SHE Fitnesshez tartozunk, valamint fitt és kiegyensúlyozott nők vagyunk.

Női személyi edzés SHE Fitness

 

Személyi edzés órák

Személyi edzés óráink inkább alacsonyabb intenzitásúak és 60 percesek, amelyek tartalmazzák a bemelegítést és a nyújtást is. A bemelegítés minden korosztály számára nélkülözhetetlen a személyi edzés elején, idősebb korban azonban kiemelt szerepe van. A Személyi edző segítségével felkészíti a szervezetet a nagyobb igénybevételre, fokozza a vérkeringést, izmai vérrel telítődnek meg, „beolajozzuk” ízületeit, ezáltal megakadályozhatjuk az esetleges sérüléseket. Edzéseink során arra törekszünk, hogy saját testsúllyal vagy kis súllyal hajtjuk végre a gyakorlatokat. Mivel kis ellenállással dolgozunk, az egyes gyakorlatoknál több ismétlést végezhetünk.

 

 

Szeretettel várunk a SHE Fitness női személyi edzés óráira, ahol el fogod érni az óhajtott célt. Személyi edző csapatunk minden tagja arra koncentrál, hogy személyre szabottan kapd az edzés feladatokat, ezzel elősegítve a kívánt egyéni fejlődést.

További részleteket találsz itt >

 

If you are in Marbella you can also join our efficient personal training lessons at Gold Fitness Studios >>.

 

Vissza a Hova járjak női személyi edzés órára blog oldalról a Blog főoldalra >

 

Vissza a Hova járjak női személyi edzés órára blog oldalról a SHE Fitness főoldalra >

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére