Online edzés otthon személyi edző segítségével

Online edzés otthon személyi edzővel
Online edzés otthon személyi edzővel

Online edzés otthon – Előnyök és hátrányok

Mindenki számára új helyzetet hozott és megoldásokat kívánt az online térbe való áthelyezkedés. Eltérve a megszokott rutinunktól, személyes találkozást mellőzve, egy új élethelyzetben találtuk magunkat. Edzőként legfőbb feladatomnak azt tartom, hogy a heti rendszerességű edzések a változó, bizonytalan helyzetek miatt se maradjanak ki, hiszen pár hét kiesés már jelentősen visszaveti az addig elért eredményeket edzés terén.

A változások és annak megoldásai mindannyiunkban kérdéseket fogalmaztak meg, hogy fog ez működni online térben? A számos felmerülő kérdés, félelem és ellenérzés kapcsán fogalmaztam meg tapasztalataim. A leggyakrabban felmerülő kérdéseket gyűjtöttem össze, melyek válaszra várnak.

Online edzés otthon kérdései

Nincs hely, ahol megfelelően edzhetnék otthon

Valóban nehézkesnek tűnhet, hogy nem a megszokott, rendelkezésre álló edzőtermi helyen edzhetünk! Az adott lehetőségek felmérése után egy jó edző tökéletes edzéstervet tud írni, amit akár minimális helyigénnyel is végre lehet hajtani, bárhol, bármikor!

Nem állnak rendelkezésre sporteszközök otthon

Nagyon izgalmas és változatos edzéseket lehet tervezni egy edzőtermi sporteszköz készlettel, de egy jó edző, kreativitása által, bármit fel tud használni az otthon található tárgyakból eszközként. Legyen szó könyvről, vizes palackról, egy székről vagy seprűnyélről… az eszközkészlet otthon is határtalan, a tervezést nyugodtan bízd az edződre! J

Otthon van a család, nincs egy nyugodt percem

Természetes, hogy az edzés „én idejét” mindenki önmagára hangolódva szeretné eltölteni. Közös feladat, az edző és vendége által, hogy megtalálják azt az időpontot, amely tökéletesen megfelel az egy órás edzés elvégzésére! Azonban számos pozitív példa van arra is, hogy maga a család is részt vesz az edzésben, hiszen lehet ez egy közös program is, amire az online forma tökéletes, hiszen bárki bekapcsolódhat a családból! Igazán motiváló erővel hat, ha szeretteink is látják az egészséges életmód és mozgás iránti elhivatottságunkat!

Félek, hogy nem lesz olyan intenzív az online edzés otthon, mint bent a teremben

Az online edzések alkalmával is maximális hatékonysággal dolgozunk! Személyre szabott, akár eszköz nélküli, saját testsúlyos funkcionális gyakorlatokkal. Az online óra hatékonyságával kapcsolatban csak előzetes félelmekkel találkoztam, az órák után ilyen kérdés már nem merült fel!

Az online edzés otthon edzéstípusra is ugyanúgy egy személyre szabott edzéstervvel készülünk, felmérve és alkalmazkodva időbeosztásodhoz, helykapacitásodhoz, otthon fellelhető eszközkészletedhez és legfőképpen ismerve saját képességeidet! Folyamatos motiválással ellátva és ösztönözve a rendszerességre!

Ha szeretnétek megnézni szuper személyi edző csapatunkat, akkor kattintsatok ide >> !

2 thoughts on “Online edzés otthon személyi edző segítségével

  1. Mindig ügyeltem arra, hogy mozogjak, sporoljak valamit, így az életem részévé vált. Amikor kiderült hogy babát várok, nem szerettem volna ezen változtatni viszont egyáltalán nem tudtam, hogy mostantól mit szabad csinálni és mit nem, mire kell ügyelnem stb. A kezdeti terhességi rosszullétek miatt a 22. héttől vágtam bele az edzésekbe Dalmával, aminek minden egyes percét élveztem még ha személyesen sajnos csak egyszer találkozhattunk is. Dalma mindig figyelt rám és a babámra, amiért hihetetlenül hálás vagyok. Volt amikor ő már hamarabb észrevette rajtam hogy melyik feladat az, ami mégsem passzol az adott napi energiaszintemhez és könnyedén változtatott rajta. Köszönöm az edzéseket és a jó hangulatot, melyet a várandósságom 22. hetétől egészen a 35. hetéig megalapoztál Dalma! 🙂

  2. Lenyűgözött, hogy a témát hogyan mutatták be a cikkben. A weboldalra belépve reméltem, hogy tanulhatok még valamit, és nem csalódtam. Hasonló bejegyzéseket olvasva az interneten eltévedhet …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére