Női fitness terem stúdió – Velencei-tó és Keszthely

Az első kettő vidéki SHE Fitness stúdiót – a női fitness terem Velencei tó és Keszthely 2020. második felében tervezzük megnyitni egy-egy profin kiképzett személyi edző segítségével. Az a célunk, hogy az egész országban elérhetővé tegyük a SHE Fitness módszertanát és hozzáállását a nők egészségének, alakjának és kiegyensúlyozottságának formálásában. Hamarosan a Balaton keleti medencéjében is nyitni fogunk fitness terem stúdiót személyi edző irányítással Siófok, Balatonalmádi, Balatonfüred és Veszprém tervekkel, nem sokára jelentkezünk a részletekkel. Nagyon várjuk mi is a fejleményeket, mert egyre szuperebb trend indul el a vendégeink határozott célkitűzéseivel.

Nagyon sok sikertörténetről tudunk beszámolni már a budapesti 4 női fitness terem stúdióból a 15 profi személyi edző közreműködésével. Egyre inkább észrevehető, hogy a Balaton és Velencei tó környékén a minőségi szolgáltatások területén kitolódott az igény a teljes évre. Korábban csak májustól szeptemberig volt a legtöbb területen megfigyelhető, hogy rentábilisan fenntartható legyen akár egy szolgáltatás alapú üzlet. Most már a statisztikák azt mutatják, hogy egy-egy központi helyszín körül a minőségi szolgáltatást nyújtó vállalkozások egyre sikeresebbek egész évben.  Mi is keresünk helyi partnereket, akik csatlakozni szeretnének egy ilyen minőségi szolgáltató lánchoz a női fitness terem stúdió és személyi edző szolgáltatás vonatkozásában. Nem sokára írjuk a többi információt és a pontos helyszíneket 🙂 .

SHE Fitness terem Balatonalmádi stúdiónkat 2020. nyár elején, egy hónap múlva tervezzük megnyitni. Nézzétek meg a stúdiót.

Női fitness terem Velencei tó és Keszthely
SHE Fitness – Velencei-tó és Keszthely


Keszthelyről sok szépet olvashattok a következő helyen.

Hosszabb távon tervezünk majd nyitni női fitness terem stúdiót a következő helyeken is:

  • Debrecen
  • Miskolc
  • Eger
  • Vác
  • Szolnok
  • Gyula
  • Szeged
  • Baja
  • Pécs
  • Székesfehérvár
  • Győr
  • Sopron
  • Szombathely

Női fitness terem stúdió nyitás

Ha már most lenne jelentkező, hogy szívesen csatlakozna a SHE Fitness stúdió Franchise – Női fitness terem Velencei tó vagy Keszthely megnyitására a magán edzéseivel, azok jelentkezését várjuk a Facebook Messenger Üzenetküldés felületünkön. Amit tudunk nyújtani, hogy professzionális módszertan alapján, központi marketing eszközökkel, széles vevői kört szerzünk Neked. Hosszútávú, biztos, jó színvonalú megélhetést biztosítunk a csatlakozó személyi edzőknek mind szakmai, mind üzleti továbbfejlődési lehetőségekkel. Várjuk a jelentkezésedet. SHE Fitness

In English

Women fitness  with personal trainer in Austria and Slovakia

  1. Austria: Vienna – Bécs
  2. Slovakia: Bratislava – Pozsony

We will soon offer private women fitness with personal trainer in Vienna and Bratislava. We are SHE Fitness started our business in Budapest. Based on our clients demand we extend our service area in Hungary and in the neighbor countries at some locations. We run private fitness in separate rooms in our fitness studios where only You and your personal trainer are there during the training. All our exercises are personalized and they will fit your expected results and your current status.

We are also looking for women fitness studio partners who would like to join our fitness studio chain and  work together with us. Base on SHE Fitness’ professional methodology and digital marketing we can attract more and more customers to come to our training occasions 2-3 times a week. We have already started the preparation for spring time with reshaping and energizing our customers. We would be very happy to work with you and we hope that we can earn your trust soon 🙂 !

Vissza a Fitness terem stúdiókhoz a Női fitness blog oldalról >>

One thought on “Női fitness terem stúdió – Velencei-tó és Keszthely

  1. Érdekes, hogy mennyit lehet erről mondani. Azt hittem, hogy nem jutok el a végéig, de az érvelés megfelelően vezetett és kellemes, és gyorsan olvasható. Várok még több olyan bejegyzést, amelynek hasonló értéke van 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
Női fitness terem oldalunk tetejére